Şimdi Ara

AEG LAVAMAT 75270 FL mi? yoksa samsung WF0804W8E mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar iki makinanında özellikleri ve fiyatları hemen hemen aynı siz olsaydınız hangisini secerdiniz?

AEG LAVAMAT 75270 FL Protex 7 Kg 1200 devir Çamaşır Makinesi Detay Bilgisi

Ürün Bilgileri

• Elektronik kontrol
    • İnteraktif LCD ekran
    • İnteraktif LCD ekran sayesinde program aşamalarının, program süresinin ve program bitiş saatinin, çamaşırların kirlilik dercesinin, gecikmeli başlatma fonksiyonunun, yanlış seçenek seçiminin ve alarm kodlarının görüntülenmesi
    • Inverter motor
    • Inverter motor size maksimum konforu sunacak şekilde tasarlandı. Mekanik hareketlerindeki artış sayesinde çamaşırları yıkama süresini azaltan, yıkama performansını arttıran bu motor, kusursuz yıkama sonuçları ve düşük ses seviyesi garanti ediyor.
    • Fuzzy Logic' akıllı sistem
    • Bir çamaşır makinesinin beyni olarak da düşünülen bu özellik, makinenin mantık kontrolünün yapıldığını ve işlemlerin basit hale getirildiğini gösteren bir unsurdur. Makineye konacak çamaşırların tipinin belirlenmesinden hemen sonra makine otomatik olarak harcayacağı su miktarını, tüketeceği elektriği ve yıkama süresini belirler.
    • Gecikmeli başlatma fonksiyonu
    • Makinenin çalışmasını istenen zamana ayarlamayı ve geciktirmeyi sağlayan program
    • Bu program komşularınızı ya da ailenizi rahatsız etmeden çamaşır yıkamanıza olanak verir. Durulama devirleri arasındakiler de dahil olmak üzere bütün sıkma programları iptal edilerek sessiz çalışma sağlanır. Kırışıklığı önlemek için yıkama sonunda çamaşırlar suda bekletilir ve sıkma programının istenilen zaman diliminde çalıştırılması mümkün kılınır.
    • Program akış göstergesi
    • Yıkama sürecinin hangi aşamada olduğunu takip etme olanağı verir.
    • Ekstra durulama
    • Hassas ciltler ve yumuşak su ekstra durulamayı gerektiren iki ana faktördür. Ekstra durulama, deterjan alerjisi olanlar, bebekler ve narin ciltli kişiler için deterjan artıklarını tamamen gideren ideal çözümü sunar.
    • Suda bekletme
    • Yıkama işlemi tamamlandığında yıkanan çamaşırlar makineden hemen boşaltılmayacaksa, geçen zaman içinde kırışabilirler. Suda bekletme, bu tür durumlarda önem taşır. Bu fonksiyon, çamaşırların minimum kırışıklıkla ütüye hazır olmasını sağlar.
    • Aşırı doz göstergesi
    • Fazla deterjan kullanılmasını ve boşaltma filtresinin tıkanması durumunda ikaz veren gösterge
    • Aktif durulama sistemi
    • Aktif durulama sistemi ile maksimum çamaşır yükü için minimum su tüketerek mükemmel durulama sonuçları elde edersiniz. Sudan daha iyi arındırılması için durulama devri sırasında çamaşırlar defalarca döndürülerek sıkılır.
    • Leke
    • Çok lekeli ve kirli çamaşırlar için özel Leke seçeneği.
    • Hassas
    • Rengi kolay solan çamaşırların yıkama yoğunluğunu düşürür
    • Hızlı yıkama fonksiyonu
    • Yıkama süresini kısaltır.
    • Ön yıkama
    • Sesli ikaz
    • Yıkama devri sonunda ve işletim sorunları olması durumunda sizi uyarır.
    • Aktif Denge Sistemi
    • Sıkma devri ufak adımlarla hızlanır, her adımda yükün eşit dağılımı sağlanır ve böylelikle olası dengesiz yük dağılımının önüne geçilir. Aktif Denge Sistemi, kazan içindeki yükün eşit dağılımını sağlayarak makinenin ömrünü uzatır, sabit kalmasını ve sessiz çalışmasını mümkün kılar, sıkma performansını yükseltir.
    • Carboran® kazan
    • Carboran, Electrolux tarafından geliştirilmiş ve patenti alınmış özel bir sentetik malzemedir. Çevre dostu Carboran, mekanik zorlanmalara dayanıklı, %100 geri dönüşümlüdür.
    • Çocuk kilidi
    • Makinenizi gönül rahatlığıyla denetimsiz bırakabileceğiniz çocuk güvenliği kilidi.
    • Aqua Stop
    • Makineye aşırı su alımını önleyen, bir kaçak olması durumunda sizi uyaran hortum başlığı.
    • Taşma emniyeti
    • Makinenin içine alınan su miktarını otomatik olarak kontrol edip su taşmalarının önüne geçer.
    • 34cm. çaplı geniş kapak
    • SIVI deterjan bölmesi
    • Manuel ayarlanabilir ayaklar
    • Kapasite (kg) : 7
    • Sıkma Devri (d/dk) : 1200
    • Su Tüketimi (60°C yıkama) (lt) : 57
    • Enerji Tüketimi 60°C yıkama (kWh) : 1,20
    • Enerji Sınıfı : A+++
    • Yıkama Kapasitesi (kg) : 7
    • Boyutlar (YxGxD) (mm) : 850x600x600

samsung wf0804w8e özellikleri....

Samsung Eco Bubble Teknolojisi enerji tasarrufu ve mükemmel yıkama performansını bir arada sunar. Bu gelişmiş köpük teknolojsi ile, çamaşırlarınızın dokusuna derinlemesine nüfuz eden kabarcıklar soğuk suda bile etkili bir sonuç vererek, enerji ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.
    Şaşırtıcı ölçüde güçlü ve çevreci çözüm.

Samsung Scout’ta devrim niteliğindeki Eco Bubble Technology sınıfının en iyi yıkama performansını sunar. Deterjanı çözmek için hava ve su kullanan Eco Bubble Technology, çamaşıra geleneksel makinelere oranla 40 kat daha hızlı nüfuz ederek derinlemesine temizlik sağlar., Köpük çamaşırlara hızlı nüfuz ederken aynı zamanda tampon görevi yapar ve onları yıkanmadan kaynaklanan olumsuz etkilerden korur.. Eco Bubble Technology yaratıcılığının en iyi yanı %55’e varan enerji tasarrufu ile sıcak su gerektirmeyen süper performansıdır. Eco Bubble Technology sayesinde gerçek bir eko temizlik elde edilir.
    Diamond Drum™ ile giysileri ilk günkü gibi koruyun

Mükemmel bir temizlik elde etmek için en sevdiğiniz kıyafetlere zarar vermek zorunda kalmamalısınız. Samsung’un elmas şeklinde kabartmalı yüzeyi ile Elmas Kazan, çamaşırın dokusuna zarar vermeden etkili temizliğe imkan tanır. Bu özel tasarımlı kazan, çamaşırların tam olarak temizlenmesi için washboard etkisini kullanırken, giysilerinizin yıkama esnasında kazan deliklerine sıkışma riskini ortadan kaldırır. Böylece en iyi yıkama sonucu alınırken, giysileriniz her zaman yeni kalır .
    Akıllı Tasarım

Samsung’un ergonomik özelliklere sahip gelişmiş çamaşır makineleri gündelik ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcı dostu bu makineler şık bir tasarımın yanında rahatlık ve pratiklik sunar. Samsung çamaşır makineleri sofistike bir hayat tarzının uzantısıdır.
    Kimyasallarla değil eko teknolojiyle temizlik

Çevre dostu Samsung Eco Kazan ile çamaşır makinenizin ömrünü arttırın ve ilk günkü gibi muhafaza edin. Eco Kazan temizlik fonksiyonu, deterjan kalıntısını, kiri ve makinenin iç yüzeyinde oluşan bakterilerinneden olduğu kokuyu ortadankaldırır. Üstelik bunu özel bir kimyasal deterjan kullanmadan yapar, çevreye zarar vermez.
    Outdoor kıyafetlerinde bile mükemmel temizlik

Yumuşak ve derinlemesine nüfuz özelliğine sahip köpük teknolojisi, su geçirmez kıyafetlerinizi de yıpratmadan temizler. Geleneksel yıkama süreçlerinin aksine, Samsung EcoBubble Teknolojisi ile narin giysileriniz güvenle yıkanır.
    Seramik Rezistans

Giysilerinizin modasıgeçer, ama Samsung Scout'un seramik rezistansıylaçamaşır makineniz yıllarca giysilerinizi yıkamaya devam edecektir. Seramik ısıtıcı daha fazla elektriği tüketimine yol açan kireçlenmenin önüne geçer. Üstelik bilinen rezistansların aksine, seramik rezistans hızlı ısıtma özelliğiyle enerji kullanımını düşürerek elektrik faturalarınızdan tasarruf yapmanızı sağlar.
    Dünyanın En Etkili Çamaşır Makinesi

Samsung’un akıllı çamaşır makineleri inanılmaz oranda enerji tasarrufu sağlar. %70 oranda enerji tasarrufuyla Samsung’un Scout modeli, düşük enerji tüketimiyle doğayı korumanıza ve elektrik faturalarınızda tasarrufa yardımcı olur.
    Kullanıcı dostu panel

Kullanıcı dostu panel, yumuşak dokunuşlu Jog Dial fonksiyonu ile hızlı ve kolay programlama yapmanızı sağlar.
    15 Dakikalık Hızlı Yıkama Programı

15 dakika-kısa yıkama programı, yoğun hayatınız için eşsiz bir çözüm sunar.
    Wool Mark

Yünlüleri korumaya yönelik benzersiz bir program olan Wool Mark ile, en sevdiğiniz yünlüleriniz güvenli bir şekilde yıkanır. Wool Mark programı yünlü kıyafetleriniz için en etkili temizliği sağlar.
    A+++ Enerji Performansı

Eco Bubble çamaşır makinesi A+++ Enerji performansı sunarak, dünyanın enerji verimliliği en yüksek çamaşır makinesi olduğunu göstermiştir.
    Geniş Kapak

Samsung’un ergonomik tasarımlı çamaşır makineleri ekstra geniş kapağı ile kullanım rahatlığı sunuyor. %20 daha fazla genişletilen bu kapak ile çamaşırların makineye koyulması ve çıkarılması çok kolay.
    Kolay Ütü

Kolay Ütü fonksiyonu, narin çamaşırlarda bile kırışıkları gidermeye yardımcı olur, ütüye ayırdığınız zamanı kısaltarak hayattan daha fazla keyif almanızı sağlar.
    Paslanmaz Çelik Çerçeve

Samsung çamaşır makinelerinin paslanmaz çelikten imal edilen kapak çerçeveleri, makinenizin bulunduğu ortamı tamamlamasını sağlar

herseyi acık acık yazdım aeg de inverter motor var samsung direct drive motor var...

ikisininde fiyatı 1100 tl civarı siz olsaydınız hangisini secerdiniz?

• Çamaşır makinesinde koreyi unutunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeg eskisi gibi tutuluyomu artık yaa... cok eski bi marka aeg...
    servis ve kalite konusu nasıl olur bilmiyorum...

inverter motorla direct drive motor aynı mı acaba?
  • Kesinlikle AEG L75270FL

AEG programlaması, tambur hacmi, genel kalitesi ve tasarımı ile mükemmel bir ürün. Tek eksisi dengesiz yük algısının fazla toleranslı olması. Dengesiz yükleri de bazen alıp sıkabiliyor. Bunun dşında sorunu yok.
  • HERŞEYDEN ÖNCE AEG 7 KG VE 1200 DEVİR İNVERTER MOTOR.
    7 KG MAKİNELER İÇİNDE AEG 75270 VE LG1248 TARTIŞMASIZ BİR NUMARALAR.
    YAKINDAN İNCELENDİĞİNDE AEG NİN DAHA KALİTELİ OLDUĞUNU GÖRDÜM.
    ZATEN YILLARIN TECRÜBESİ VAR.
    KORE MALLARI İÇİNDE ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE SADECE LG NİN BAZI MODELLERİ
    AVRUPADAKİ RAKİP MODELLERİ ANCAK YAKALAYABİLDİ.
    BENDE AEG NİN 8 VEYA 9 KG İNVERTER MAKİNELERİNDEN BİRİNİ ALMA AREFESİNDEYİM.
    HANIMIN İSTEDİĞİ AEG 88489 : 2-8 KG 1400 DEVİR, KLASİK TUŞLU , A%40 , 49 DB , BUHAR PROĞRAMLI
    BENİM İSTEDİĞİM AEG 98699 : 2-9 KG 1600 DEVİR , DOKUNMATİK LCD, A%50 , 47 DB, ANTİ ALLERJİ VE BUHAR PROĞRAMLI
    HER İKİSİDE AWT YIKAMA SİSTEMLİ. 200 TL FARK VAR AMA HANGİSİNİ ALACAĞIMIZA KARAR VEREMEDİK.
    DOKUNMATİK LCD EKREN ZAMANLA ARIZA VERMEYECEĞİNİ BİLSEM DİREK 9 KG AMA....
    GERÇİ HEMEN 7 YILA KADAR EK GARANTİ YAPTIRACAĞIM AMA ...
    BUNA EMSAL BOSCH SİEMENS İN 8 KG MAKİNELERİ VAR AMA BENİM GÖNLÜM AEG.
    http://www.aeg-electrolux.it/LocalFiles/Italy_Italian/Brochures/Cat_Aeg011_2011_100511-Low_PER%20WEB.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kesinlikle AEG L75270FL

AEG programlaması, tambur hacmi, genel kalitesi ve tasarımı ile mükemmel bir ürün. Tek eksisi dengesiz yük algısının fazla toleranslı olması. Dengesiz yükleri de bazen alıp sıkabiliyor. Bunun dşında sorunu yok.

CANDOĞAN BEY SİZE MESAJ ATMIŞTIM YANITLARSANIZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Kesinlikle AEG L75270FL

ya aeg nin kesinlikle kalitesine diyecek birşey yok hakikaten kaliteli ve kalitesini yıllarca kanıtlamıs ve sonucta alman malı bi ürün bu konuda diyecek hiçbisey yok hocam...

fakat yani son günlerde güncel bir marka olmaktan cıktı sanki bu zamanlarda pek tutulmuyor gibi yada ben öyle biliyorum... yanlıssam kusuruma bakmayın bilgisizligimdendir.... belki bunda reklam yapmamasının da etkisi olabilir...

aeg nin suandaki durumu nedir bilmiyorum sirket yapısı ve kac ülkeye ihracat yaptıgı ülkemizdeki altyapısı hakkında en ufak bilgim yok bir ara sanki aeg-elektrolux bir catı altında üretim yapıyordu tek bildigim eskilerden kime sorsam aeg nin hakikaten iyi bir marka oldugunu söylüyorlar...

en önemli durum ise servis sorunu internetten baktım servisine samsunda bir tane varmıs... servis altyapısı geniş degil ve servisinin ne derece kaliteli oldugunu da bilmiyorum...

bu konudaki bilgisi olan arkadaslarımın birtek benim için degil bundan sonra bu markayı tercih edecekler için bir rehber olması maksadıyla bu soruları cevaplamasını istiyorum...

yani anlayacagınız suanda aeg=?????? bol soru işareti benim için bu soru işaretlerini halletsem tercihim kesinlikle alman malı bi ürün olur...

benim burdan candogan hocama özellikle sormak istedigim iki soru var...

1. bu üründe daha önceki yazıların birinde kazanının yapıstırma kazan oldugunu ve uzun süreli kullanımda mutlaka kazan ve rulman arızası cıkartacagını ve bunun da maliyetinin yüksek oldugunu söylemişsiniz bu dogrumudur?

2.bu üründeki inverter motor ve samsung-lg deki direct drive motorlar arasında ne fark vardır? ikisininde calısma prensibi nedir? hangisi daha saglam bir motordur? eksi ve artı yönlerini kıyaslarsanız cok sevinirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süpürge bosch mu philps mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • candogan hocam cevabınızı bekliyorum... tesekkür ederim...
  • AEG LAVAMAT ların kazanı yapıştırma galiba???
  • ADANA ANTALYA BURSA İZMİT İSTANBUL KONYA
    BU İLLERDE YAŞAYAN ARKADAŞLAR 1100 TL YE BU MAKİNE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE DEĞERLENDİRİLİR.
    1200 DEVİR- 7 KG - İNVERTER MOTOR - A++ (100 TL HEDİYE ÇEKİ DE CABASI)
    http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/camasir_makinesi/1049/115020245/aeg_electrolux_l_72850a_camasir_makinesi
  • arkadaslar... biraz arastırma yaptım makinelerin motorlarını biraz arastırdım...

AEG LAVAMAT 75270 FL Protex inverter motoru....

http://www.youtube.com/watch?v=yYsY22fdoiM

samsung wf0804w8e quiet drive motor (direct drive motor benzeri oldugu söyleniyor)

http://www.youtube.com/watch?v=V5pJvcYPZKQ

sizce hangi motor daha iyi bir motordur?

• Candogan beyyyyyyyyyyy.

Hani bir konu vardı LG motoru ile siemens motoru arasında bir tartışma vardıda bir arkadaş size Siemens Driec Driwe çalışamaları dökümanları sitesi vermişti. Yani almanlar bu motoru seneler önce olmaz diyerek rafa kaldırdıkları konu. Ben aradım bulamadım bir el atsanızda bunu arkadaşlara gene okutsak.
  • böyle bir sey var lütfen paylasın candogan bey...

eger drict drive motor uzun ömürlü bir motor degilse gidipte bosyere bir dünya para vermeyelim....

bu arada samsung quiet drive su sekildeymiş...

http://www.samsung.com/in/consumer-images/product/washing-machine/2012/WF0754W7E-XTL/features/WF0754W7E-XTL-82-0.jpg

sanki aeg nin motoru daha iyi geldi bana ya... aeg nin inverter motoru bosch siemens te kullanılan eco silence motora benziyor

eco silence motor...

http://www.youtube.com/watch?v=d1tFTNgvo40

• quote:

Kesinlikle AEG L75270FL

hocam sizden cevap bekliyorum...

surada... http://forum.donanimhaber.com/m_56519952/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

böyle bir sey var lütfen paylasın candogan bey...

eger drict drive motor uzun ömürlü bir motor degilse gidipte bosyere bir dünya para vermeyelim....

bu arada samsung quiet drive su sekildeymiş...

http://www.samsung.com/in/consumer-images/product/washing-machine/2012/WF0754W7E-XTL/features/WF0754W7E-XTL-82-0.jpg

sanki aeg nin motoru daha iyi geldi bana ya... aeg nin inverter motoru bosch siemens te kullanılan eco silence motora benziyor

eco silence motor...

http://www.youtube.com/watch?v=d1tFTNgvo40

http://forum.donanimhaber.com/m_53054877/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53054877

Kabukkinen

Nikli arkadaşın mesajlarını okuyunuz.

• Hortlatip eco bubble vs aeg diye sorsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acımasız bir kıyaslama bence. Samsung'un tek üstünlüğü sıkma devrinin daha fazla olması. Bunun dışında ne teknoloji, ne sağlamlık, ne de performans yönünden Samsung AEG ile kıyaslanmaz.

Audi A3 ile Hyundai Getz'i kıyaslamak gibi bir şey olur.

Eco Bubble'ın kullanıldığı Süper ekonomik program AEG'de de var bu arada.
  • arkadaşlar konuyu açan bendim aeg yi 10 ay önce aldım suan gayet te memnunum taş gibi makine her türlü tavsiye ederim
  • Cihazdan memnun kalmanıza sevindim. Vaktiniz varsa inceleme bekleriz, alanlar için faydası olacaktır.
  • quote:

Hocam acımasız bir kıyaslama bence. Samsung'un tek üstünlüğü sıkma devrinin daha fazla olması. Bunun dışında ne teknoloji, ne sağlamlık, ne de performans yönünden Samsung AEG ile kıyaslanmaz.

Audi A3 ile Hyundai Getz'i kıyaslamak gibi bir şey olur.

Eco Bubble'ın kullanıldığı Süper ekonomik program AEG'de de var bu arada.

Alman koreli karşılaştırması ha

Korelileri hafife almayın derim... Şaka bir yana dediklerinize katılıyorum ama kore'ye, kore'lilere ve kore mallarına sempatim var ama alman disiplini ve mühendisliğine de hayranım...

Amaaaaan çok bilgi başa dert, birkaç model belirleyip gözü karartıp birisi alınmalı bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.