Şimdi Ara

AEG L88489FL ALIYORUM NELERE DİKKAT ETMELİYİM (MAKİNE GELDİ. FOTOLAR EKLENDİ!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: greenflash

malı aldığınızda size bir fatura kesildi mi?
    kesildiyse faturada firma adresi yazar. Bu adrese iadeli taahhütlü mektup ile ihtarname çekebilirsiniz.

firma dediğiniz makinayı aldığım bayimi oysa onun haberi var yanılmıyorsam tüketici hakem heyeti bayiyi haberdar ediyor.birde duyduğum kadarıyla almanyaya da meyil atsan cevap alırsın dediler doğrumu öyleyse nasıl atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylül naz

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

malı aldığınızda size bir fatura kesildi mi?
    kesildiyse faturada firma adresi yazar. Bu adrese iadeli taahhütlü mektup ile ihtarname çekebilirsiniz.

firma dediğiniz makinayı aldığım bayimi oysa onun haberi var yanılmıyorsam tüketici hakem heyeti bayiyi haberdar ediyor.birde duyduğum kadarıyla almanyaya da meyil atsan cevap alırsın dediler doğrumu öyleyse nasıl atabilirim

malı kimden satın aldıysanız sizin muhatabınız o kişi/firmadır.
  • Evet arkadaşlar makinem geldi. İlk mesajı düzenledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Evet arkadaşlar makinem geldi. İlk mesajı düzenledim

Hayırlı olsun inşallah uzun yıllar kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaşlar makinem geldi. İlk mesajı düzenledim

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Resimlere baktım o açık görünen yer pompa kapağı orası açılıp kapanabilir yapıda sorun yok yani
  • Teşekkürler ikinizede. Umarım sorunsuz kullanırız dediğiniz gibi. Bende gerçi sadece çıkık gibi düşünüyorum ama yinede sormak istedim
  • quote:

Arkadaşlar herkese merhaba bugün sonunda bu makineyi buldum. Gerçi alacağım yer istanbuldan getireceğini söyledi nakit 1750 dedi. Ayrıca 98699a 2300 dedi ben dokunmatik istemediğim için bunu tercih ettim.
    Benim sorum makine gelince nelere bakayım teşhir ürünü olup olmadığını nasıl anlarım. Birde @candogan beye pm den sordum ama galiba pm ye bakmıyor. Bu modelde tamburdanmı kazan altındanmı bi yerden ses gelmemesi için bişey yapmam gerekiyordu o neydi onu hatırlamadım kullanan yada bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.

Güncelleme: Evet Arkadaşlar makinem satın aldığım yere geldi. Ev daha hazır olmadığından ürünü teslim almadım. Sadece kontrol amaçlı gidip fotoğraflarını çektim. Ürün depolarındaydı ve karanlık olduğundan resimleri çekerken fazla dikkatli bakamadım. Evde fotoları incelerken ön panelin altındaki kapağın (resimde işaretledim) çıkık olduğunu farkettim. Ama kapak kırıkmı yoksa sadece açılmışmı onu anlamadım. @candogan62 sizin yorumunuzu merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

AEG L88489FL ALIYORUM NELERE DİKKAT ETMELİYİM (MAKİNE GELDİ. FOTOLAR EKLENDİ!)

Hayirli olsun kapak bitince yerine geciyormu ambalaj temiz duruyor

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Açıkçası eve gelince farkettim kapağın durumunu bu hafta sonu gidip kontrol edebilirim ancak. Fakat bir yamukluk gözüme çarpmadı ama kesin birşey söyleyemem tabiki
  • Bu makinayi tavsiye ediyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelle

Bu makinayi tavsiye ediyor musunuz?

Sık sık ediliyor ama ürün karaborsa. Aradığım AEG-Electrolux şubelerinde yok ve sadece büyük/zincir marketler için satıldığı söylenmekte, tabiki oralarda da uygun fiyata bulabilirsen ne alâ...
  • quote:

daha hala kurdurma şansım olmadı saolsun bu izmirgaz hala eve gelip doğalgaz bağlantısını yapmayıp üstelik tarih vermiyorlar diye eve taşınamıyorum. Ama @candogan62 kullanıyor ve incelemesi mevcut bende o yüzden aldım zaten
  • quote:

quote:

daha hala kurdurma şansım olmadı saolsun bu izmirgaz hala eve gelip doğalgaz bağlantısını yapmayıp üstelik tarih vermiyorlar diye eve taşınamıyorum. Ama @candogan62 kullanıyor ve incelemesi mevcut bende o yüzden aldım zaten

Nasil sabrediyorsunuz dayanamam acardim makineyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 16 Aralık 2013; 21:05:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Nasil sabrediyorsunuz dayanamam acardim makineyi

Bende bundan korktuğum için makine depoda duruyor diğer eşyalarımla birlikte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.