Şimdi Ara

'ADVOCAAT HOCALIK YAPMASIN'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezonu Bip uygulamasında açan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Advocaat'le ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. İşte ses getirecek o açıklamalar:

"ADVOCAAT HOCALIK YAPMASIN"

Advocaat'ın "Başkanla hangi taktikte oynayacağımıza karar vereceğiz" söyleminin çok komik olduğunu dile getiren Bip yorumcusu Sergen Yalçın şöyle devam etti. "Bir kulüp Başkanı futbolu bilebilir, görebilir, anlayabilir ama kesinlikle saha içerisindeki sistemden çok haberdar olabileceğini zannetmiyorum."

"Nasıl oynaması gerektiğini bir Başkan ile diyalog içerisine girmek bence çok sağlıklı değil. Ben de 2-3 senedir teknik direktörlük yapıyorum, daha hiç bir Başkan ile böyle bir diyaloğum olmadı. Başkan ile böyle bir diyaloğa gireceksen o zaman sen niye teknik direktörlük yapıyorsun? Başka bir şey yap o zaman, hocalık yapma! Başka bir iş koluna yönel. Bu durum Bana komik geldi."

Kaynak:

Hürriyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen de baltalamaya başlamışlar bayılıyor yorumcular ahkam kesmeye daha bismillah 2 maç geride kaldı yok hocalık yapmasınmış vs söyleyecek söz yok gerçekten yanlış çevirme ile ilgili bir şeyi dönüp dolaşıp adamın zaafıymış gibi sunuyorlar yazık

• Vitor ne olsun o zaman

• Yahu basit düşünme özürlüsü mü bu millet? Bütçe başkandan sorulur. Transfer ismen teknik direktörden fiilen başkandan sorulur. Transfer de sistemle alakalıdır. Transfer ekonomisinin sağlığı için de iki kanadın birlikte çalışması takımın yararına olur. İlla böyle tek tek anlatsın mı adamlar her şeyi?
  • Gayet haklı üstüne konuşulması gereken diğer noktada şudur.

Turu geçmeyi garantilemişsin 3-0 ama yedek kalecini oynatma gerkesinim bile görmüyorsun bu adam ne zaman oynuycak hiç oynamıycak mı nerde forma adaleti falan oyucnu izleme vizyon geçiniz efendim b.unları.

Bu adam tek bir amaç için geldi aziz nederse he başkanım demek birde rvp aslanım koçum sen oynuycan tabiki demek için
  • Burada Sergen şu eleştiriyi getiriyor. Aziz yıldırım saha içi taktiğe karışacaksa, hocalık yapmasın Aziz yonetsin takımı diyor kısaca...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.