Şimdi Ara

Advocaat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamı bu kadar seviyorsunuz, güveniyorsunuz ama şu maçı izleyip oyunculardan önce advocaata sallamanız doğru olur. Evet Fenerbahçe'nin kadrosu geçen yıllara göre kötüleşiyor ama sanki Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir'de çok farklı oyuncular varmış gibi algı var. en basit örneği Hasan Ali, Carole 2. ligden geldi.

Advocaat

Ben kayseriye geride karşılamaya çalışan Fenerbahçe hocası istemiyorum. Perreria'dan iyi belki ama çok aşırı farkları yok gözümde.

• Hocam onu dinledim dedi bizim bir oturmuş taktiğimiz var dedi bunun dısına cıktılar dedi önde basıcagımız zamanlar vs belli dedi bunları oturtmuştuk vs diye anlatı yanlıs da anlamıs olabilirim yani sizin dediğiniz gibi geride kalma durumu yok zamanlama hakkında konustu
  • bu dediğinde bir sorun yok.hoca son derece haklı.

ofansif oynamak demek illa rakip oyunu kurmadan stoperlere bas yüklenle olmaz.

burada belli ki kayserinin açılmasını beklemiş açılınca basın rakip toparlanamadan hızlı hücum ki böyle ölümüne kapanan anadolu takımlarında bu tercih daha iyi sonuç verir.

ayrıca hocayı da savunmuyorum istifa tarzı söylemlerini okudum eğer doğruysa şimdiden yeni td aranmaya başlansın.
  • Hoca kadromuzdaki oyuncu tipleri tek tip buna müsait değil tarzinda şeyler dedi tek cümleyi alıp manşet yapmayın gestalta odaklanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 30 Ocak 2017; 1:44:50 >
  • Öncelikle şunu belirteyim, Kayseri Sergen ile yeni anlaştı. Hoca takıma yeni gelince oyuncular sil baştan yapıp temiz bi sayfa açıp mücadeleci yönünü ortaya koyarlar yaa, düşme potasındaki durumu da eklenince FB karşısında ısıran bi Kayseri izledik, kendi sahalarında oynamaları da tuzu biberi oldu.

Teknik direktörünüzün lafını dinlememiş, adamın kafasındaki oyun yapısını bozmuş Topal ile Salih.

Topal, FB'nin kaptanlarından, maç içinde inisiyatif almak istemiş tıpkı senin de belirttiğin gibi bu oyunu yakıştıramamış, Salih de sanırım göze girmek için unutmuş hocanın maçtan önceki görev dağılımını.

Burası Türkiye. Burda sezonun belli bi haftasından sonra oyunun mücadeleci yönünü de oynaması gerekiyor büyük takımların, geri gelin diyorsa geleceksin. Ben burda hocayı haklı buldum.
  • Hocaya laf atmanın anlamı yok adam haklı bizim oturmuş sistemimiz ne topu rakibe bırak alan kapat hızlı ve şok preslerle kaptığın topları dikine oyna. Kanatlardan hucum et. Mehmet TOPAL dün ne yaptı ben anlamadım birde gol attı diye herkes onu beğendi adam dün ikili mücadeleye girmedi ilerde Alex gibi yürüdü. Defansif orta saha oyuncusu ilerde eli belinde yürüyor. Salihte fizik sıfır adamlar arkasından gelip önüne geçiyor. Salih vucut kullanamıyor bile. Adamlara omuz atıyor kendi sarsılıyor bu fizikle bırak Feneri Süper ligte herhangi bir takımda 11 oyuncusu olamaz.
    Malesef bu takımın orta sahası bitmiş kangren olmuştur. 2 Tane üst düzey transfer lazım satsınlar Kjearı para ederken saçmalamasınlar yine, orta saha bu haldeyken stoperde 15 M € luk oyuncu oynatılmaz azıcık akıllı mantıklı kararlar alın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    DEFOL CARVALHAL!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu bizi ümitlendiren yine bu hoca değil miydi?

Sezon başını hatırlayın.Hepimiz bi cacik Olmaz bu takımdan diyorduk. Hoca uğraştı çabaladı bişeyler yapmaya çalıştı. Şimdi ise tekrar o günlere döndük. Sebebi takımın aziz ve yandaşları tarafından çöplük haline getirilmesi

Allah aşkına lens dışında faydalı transferi olmaz mı bi takımın

Fernandao ne ya?

Van persi denen karaktersiz oynamiyirsa defedin gitsin

Bu takımda Alex anelka appiah aurellio oynadı be

O günlerden şu kalitesizlige düştü takim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaya gelene kadar sorgulanacak okadar çok çöp oyuncumuz ve yönetimimiz var ki
    Ufacık umutlandıysak zaten Hocamız sayesinde.
    Hocaya yüklenmemin anlamı yok.
  • Ben ortasaha transferi yapmayan, yönetime diyecek bir şey bulamıyorum.
    Ben hocayla umutlanmadım. Umudum yoktu, çıkıp alanyaspora "kadro kalitesizdi" demesinden anladım.

allahtan salih mehmet topala ayak uydurmuş ondan önce maç 1-1'di. İstediği adamı oyuna soktu maç oldu 4-1. Geride olduğun ya da kazanmak istediğin maçı Karavaevle kazanmaya çalışıyorsun, çıkıp birileri önde bastı diyorsun.

Arkadaşlar "hocadır güvenin, vardır bi bildiği"ni bırakın. Advocaat'ın yaptığı şeyler akla mantığa yatkın şeyler değil. Ligin sonunda takıma geride futbol mu oynayacak ? Bunu yaparsa bu adam ÖĞRENEMİYOR demektir. Ulan ligde atak yapan 3 takım var. Beşiktaş, Galatasaray, Osmanlı. Emre'yle Başakşehir'i de yazarız. Diğerlerini rakip sahaya hapsetmezsen yenemezsin, çok zorlanırsın şansa atarsın. Özellikle teknik direktör değiştirmiş oyuncuları kendini ispatlamak isteyen oyuncular için...

Ulan Salih o topu kazanıp, Mehmet topal önde olmasa 4-0 bitecek maç. Bunu göremiyor musunuz ciddden ?

• İnsanlar bazı şeyleri görmek istemiyor, konuyu açan arkadaşı bu yönden takdir ediyorum.

Kayseri kac tane yeni transfer yaptı, adamlar toplama takım, sen bu takıma karşı nasıl 4 yersin ? Advocaat'ın bir sucu yokmuş. Çok basit bir mantık yürütelim, sezon başında Advocaat değil de altyapı hocamız gelse daha mı az puan toplardık ? Bu soruyu kendinize sorun ve sonra zaten bu takımda hoca katkısı olmadığını anlayacaksınız

Söyledik kardeşim, başından beri söyledik, takımın oyuncuları maç seçiyor. Oyuncular mücadele ederse United, Basaksehir'i yeniyoruz, oyuncular takmazsa Adana, Alanya'yı yenemiyoruz. Sezon başından beri bu adama yapılmayan övgüler kalmadı yahu, ben inanamıyorum bu adamın bu övgüleri aldığına

Adamın kariyeri zaten düşüşte, son 8 senedir ne kazanmış bu adam ? Yaşı olmuş 70, bulduğu ilk fırsatta ülkesine gidiyor, emekliliğe ayrılmış, sırf gelen para çok iyi diye buraya koşarak gelmiş bir adamdan da fazlası beklenemezdi zaten

Dalga geçilen Riekerink bile bizim takımımızda olsaydı keşke, adam en azından az maaş alıyor...

Geçen sezon ki Fenerbahçe ile bu sezon ki arasında dağlar kadar fark var. Vitor Pereira'nın geçen sezon katkısını hissediyordum, 1 sene boyunca da giderse mumla arayacağımızı dile getirdim, bunların olacağını benim gibi sıradan biri bile tahmin ederken yöneticilerin bu yanlışları yapması bizi bu noktalara getirdi

Geçen sezondan sonra Fenerbahceme üzülüyorum, içim yanıyor ama gecen sezon kendisinden öyle nefret ettiren bir taraftar kitlemiz ve yönetimimiz var ki, onlara her sey müstehak diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Ben ortasaha transferi yapmayan, yönetime diyecek bir şey bulamıyorum.
    Ben hocayla umutlanmadım. Umudum yoktu, çıkıp alanyaspora "kadro kalitesizdi" demesinden anladım.

allahtan salih mehmet topala ayak uydurmuş ondan önce maç 1-1'di. İstediği adamı oyuna soktu maç oldu 4-1. Geride olduğun ya da kazanmak istediğin maçı Karavaevle kazanmaya çalışıyorsun, çıkıp birileri önde bastı diyorsun.

Arkadaşlar "hocadır güvenin, vardır bi bildiği"ni bırakın. Advocaat'ın yaptığı şeyler akla mantığa yatkın şeyler değil. Ligin sonunda takıma geride futbol mu oynayacak ? Bunu yaparsa bu adam ÖĞRENEMİYOR demektir. Ulan ligde atak yapan 3 takım var. Beşiktaş, Galatasaray, Osmanlı. Emre'yle Başakşehir'i de yazarız. Diğerlerini rakip sahaya hapsetmezsen yenemezsin, çok zorlanırsın şansa atarsın. Özellikle teknik direktör değiştirmiş oyuncuları kendini ispatlamak isteyen oyuncular için...

Ulan Salih o topu kazanıp, Mehmet topal önde olmasa 4-0 bitecek maç. Bunu göremiyor musunuz ciddden ?

:d

• Yazı eksik, takımın taktiği vardır, belirli zaman takım halinde önde basarsın, belirli zaman takım halinde savunma yaparsın, bunun dışında hareket edersen, kişiler görevini yerine getirmemiş olur, 4 tane de yersin.
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    Şener'in hata yaptığı pozisyonda Topal'ın hatası var, belki ilk golde de var. Ben zaten bunu eleştirmiyorum. Benim eleştirdiğim neden kayseriye geri çekilmemizdir.

Bana biri bu kazma oyuncularla, Konyaspor'un nasıl bu kadar seri ataklar yapabildiğini anlatsın tamam diyeyim. Konya yapıyorsa Fenerbahçe hayli hayli yapar. başakşehir takım oyunuyla bu sene Mahmut tekdemirden iyi bir ortasaha oyuncusu yarattı. Merak ediyorum, çok mu zor şu olay .

Konya'nın bu hali şüphesiz aykut kocamının takımı çok çalıştırmasıdır. Peki neden hocamız, değerli hocamız aralarda tatile gidip takımı çalıştırmak yerine tek bir basit hücum taktiği belirleyip bunu deniyor. Evet geldiğinde belki maçları kazanmanın yolu buydu ama biri bana şunu anlatsın bu Lens'e bağlı atak oyununun çalışılacak kaç yanı var ? Takımı çalıştıracağınız ilerdeki 3-4 oyuncu.

Neden Hoca, millitakım aralarında gitti ? neden o aralarda rakibin üzerine oynayacağımız bir taktik çalıştırmadı ? Neden Beşiktaş, Galatasaray bu aralarda toplam 3-4 Hazırlık maçı yapıp taktiklerini daha da iyi oturturken biz fazladan tatil yaptık ? Bana açıklayın lütfen. Kimse bana takım yeteneksiz demesin. Çalışmayla Konya bile 5-6 pası ardarda yapabilmiş. Biz bir yarım dönemde, Kayseriyi sahasına hapsedecek oyunu oturtamaz mıydık ?

• Hocam bunlarda insan 90 dakika ileride topu nasıl tutsunlar, enerjiyi idareli kullanmak lazım. 1-1 den sonra maç dönecekti, ama aşırı bastırma istiğimiz bize pahalıya patladı. Sizin dediğinizin olması için oyuncular da kapasite lazım, ne yazık ki o bunlar da yok. Keşke sizin dediğiniz gibi olabilsek ama, maalesef bu futbolcular ile ilerde basamazsınız. Şansa bala gol ararsınız ancak.
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    Hocam Ersun hoca dönemine dönelim. Evet hoca Salih 45 dakika çıkaramıyor diye kiraladı, Stoch'u da bundan yolladı. Fakat böyle yenileceğimize bu oyuncularla 60 dakika bu oyunu oynarsınız. Sonrasında alırsınız karavaevi falan. Salih mesela 60 dakikalık oyuncudur. Bu oyunudu oynar. Yaına, Ozan'ı da koyarsan pas oyununu da oynar. Ama biz hep tek başına Salih'in problemi çözsün bekliyoruz. Bunun için transfer lazım o bile yapamaz.

90 dakiak bunu oynuyoramıyorsak 60 dakika da mı oynamayacağız ?
  • Benim anlamadığım nokta takım mağlup olmuş yıkılmış sen git hollandaya nereye gidiyon hocam takım bitmiş sen izin veriyon kafada bitirmiş adam olayı bir tek 10 numara veya orta saha transferi ile işler değişmez ki tutturmuş transfer diye yok öyle birşey keşke daum u getirtebilseydik takımı toparlardı yine yanlış teknik direktör ve planlama ile boşa giden bir sene daha hiç akıllanmayacak bizim yönetim hiç bjk maçı sonrasında dick in sözleşmesi karşılıklı fesih edilir bence yeni t direktör ayışı başlamıştır bile

• teacher30 kullanıcısına yanıt
    Ya 5-6 aylık süreç bu. Milli takım arasında takım tatil yapacağına pas oyunu antremanı yaptırıp hazırlık maçları oynatsa şimdiye rakip sahada milleti pişman eden futbol oynardık.
    Ben de transfer olsun diyorum, salih ortasaha için yeteri kadar tecrübeli değil. Fakat Souza-Topal nedir kardeşim ya ? Yedekte 11'lik görmesem de Stoch'u bir tutarsın. Maç 1-1'ken alırsın en kötü bir şut çeker bir pas atar maçın seyri değişir. Fakat kafaya takmış fiziği. Sanki Rugby oynuyoruz. Teknik olmadan Fiziğin bir anlamı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.