Şimdi Ara

Adventure Time izleyenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl kadar izlediğim bir çizgi filmdir ne kadar çizgi film gibi görünsede 13 + kitleye hiyap eden bir çizgi filmdir. Yaratıcı bir dünya vardır ve kıyametten sonraki olaylar anlatılır 7-8 yaşındaki çocuklar anlayamadığı için pek izlemezler ama gerçekten esprili olağanüstü karakterlerin bulunduğu insan neslinin tükenmek üzere olduģu bir çizgi filmdir. İnsan olarak yanlızca finn denilen çocuk kalmıştır. Daha ayrıntılı bilgi için tr.m.wikipedia.org/wiki/Adventure_Time

herkesin izlemesini tavsiye ederim çok akıcı ve bayılacağınız bir çizgi dizidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Regular Show daha iyi
  • Onuda izliyorumda adventure time forever

• +1
  • Adventure Tıme Regular Show Gumball onlar yeter
  • Aynen dostum ben gülmekten ölüyorum ya ince espri bile yapıyolar cartoon network'ün çizgi filmleri çocuklar için değil de sanki biz gençler için :D samurai jack'te bile espriler dönüyor ya edd ed eddy falan komedi :D

• Regular Show-Adventure Time-Gumball üçünü kaçırmam.Çocuklardan çok genç kitleye hitap ediyor.
    Cartoon Network benim kanalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • regular show ve samurai jack o kadar güzel çizgi filmler ki. hatta genç kitle bile değil, direkt olarak yetişkinlere yönelik olduğunu bile söyleyebilirim.
  • Regular Show , Advanture Time , Gumball
    REPLİKLERİ

Regular Show = Başka kim çizgi film sever biliyormusun ? ANNEEEEEN Vuuhuuuu (Kas Adam) Burayı hemen toplayın yoksa KOVULURSUNUZ! (Benson)

Advanture Time = Bu ne anlama geliyor biliyormusun ? Macera zamanı ( Finn ve Jake) Yatağımla evlenmek istiyorum. (Jake)

Gumball = Seni seviyorum Penny ( Gumball) Dostum şuna bak , HARİKA (Gumball ve Darwin)
  • Adventure time güzelde Regular Show biraz daha güzel, bide ed edd ve eddy neden hala çıkmıyor

• Bugün saat 8de yeni bölümleri var gençler kıyametten sonraki olayların anlatıldığını vikipediadan bakabilirsin. Adventure yaz bak vikipediye yanlız adını değiştirdiler finn ve jakein destansı maceraları oldu. En güzel çizgi filmler
    Samurai jack adventure time regular show gumball flap jack ben 10 ultimate alien ed edd eddy birde şu uncle grandpa var yav öyle çizgi filmmi olur ya taam anlamiyla mal gibi çok sacma

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Hangi bolum diyorum vikepedia diyorsunuz Banane vikiden? Herkes yazabiliyor oraya, hic bir gecerliligi.yok gozumde. Bolumleri atmadan veya gormeden vikiyi savunmanizda ilginc.

O kıyametten sonraki bölümü bende izledim buz kralı hala insandı orda, daha geçen hafta izlemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tavşancı

Regular Show , Advanture Time , Gumball
    REPLİKLERİ

Regular Show = Başka kim çizgi film sever biliyormusun ? ANNEEEEEN Vuuhuuuu (Kas Adam) Burayı hemen toplayın yoksa KOVULURSUNUZ! (Benson)

Advanture Time = Bu ne anlama geliyor biliyormusun ? Macera zamanı ( Finn ve Jake) Yatağımla evlenmek istiyorum. (Jake)

Gumball = Seni seviyorum Penny ( Gumball) Dostum şuna bak , HARİKA (Gumball ve Darwin)

Yaş kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

Orijinalden alıntı: Tavşancı

Regular Show , Advanture Time , Gumball
    REPLİKLERİ

Yaş kaç

• Sizin sevgili yapmanız şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 2 Ağustos 2014; 17:40:30 >
  • Yav altı üstü çizgi film ister anla ister anlama her b*ka vikipediye bakıp bilgi alanlar var sizin yaptığınıza bakın terkedin konuyu yav sevgili yapman şart diyen arkadaş dişiysen görüşebiliriz

• Eskiden ben de bunları çok izliyordum ama artık bıraktım, izlemiyorum.
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Rocko's_Modern_Life

bunu seviyordum bende nette hiç bir bölümünün bulamadım ama (alt yazılı)
  • Forever Regular Show

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Yav altı üstü çizgi film ister anla ister anlama her b*ka vikipediye bakıp bilgi alanlar var sizin yaptığınıza bakın terkedin konuyu yav sevgili yapman şart diyen arkadaş dişiysen görüşebiliriz

Sana mi soracaz? Laflara bakUydurma bilgiler yazip kanit isteyen olmayacagini mi sandin? Adam akilli bir seyler yazarsiniz o zaman.

Burayı adam gibi oku.http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Adventure_Time kanıtın yok deme al sana kanıt en doğru bilgilerin vikipediada olduğunu herkes bilir. Bloğu attım zaten sen konuda kendi kendine konuşursun artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.