Şimdi Ara

Adventure Quest(Battleon - AQ) Rehberi [GÜNCEL DEĞİLDİR MSJ ATAN RECEP İVEDİK'İN GSTERDĞİ GBİ OLSN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
20.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyundaki İpuçları;

Arkadaşlar Oyuna Girince Artixle Biraz Konuşuyorsunuz Ordan Yanınıza Arkadaş Seçiyorsunuz. (En İyisi Warlic Onu Seçin

Temel Bilgiler

Battle Monsters = Rastgele Gelen Canavarlarla Savaşırsınız.
    Character Page = Karakter sayfası(Arkadaşlarınızın görebilmesi için)
    House = Eviniz
    Log Out = Oyundan Çıkmak İçin Kullanınız
    How To Upgrade = Nasıl Para Öderim Sorusudur Dolaylı Olarak

Statlarımı Nasıl Artıracağım?

Arkadaşlar Oyuna Girdiğimizde Bazı Statlarımız Var Bunları Dağıtmak İçin Bi 5-7 Level Oluncaya Kadar Bekleyin Ondan Sonra Artix'le Konuşun.

Hello,Visit the Stat Trainers,Let's Train,Çıkan 4 Kişiden Birini Seçin örn Olarak Neberon the Mage seçtiniz diyelim;

Intellect'inizi Geliştirmek İçin Intellect'e Tıklayınız Şartı: Sadece Büyülerle Savaşmak
    Charisma'nızı Geliştirmek İçin Charisma'ya Tıklayınız Şartı: Hayvanınızla Savaşmak(Arkadaş ta Olabilir)
    Luck'ınızı Geliştirmek İçin Luck'a Tıklayınız Şartı: Potion Kullanmadan Savaşmak

Evet Arkadaşlar Bu Seçtiğiniz Trainer'ın Canını 20-30 Civarına Düşürürseniz Siz Kazanıyorsunuz ve Bir Miktar Stat Kazanıyorsunuz.

Silâh,Büyü vs Nasıl Alırım?

Arkadaşlar Bunlar Heryerde Satılır.
    Artix'in Arkasındaki: Aria's Pet Shop - Burada Pek Silah Yoktur.Hayvan İçin Geliniz.
    Aria's Pet Shop'un Arkasındaki: Warlic's Mage Shop - Mageler İçin Silâh vs Satılır.
    En Sağdaki: Yulgar's Inn: Burada Sağdaki Kadın Robina Hood'dur.Rogue Class ile İlgilidir.Diğer Çocukta da Güzel Silâh vs Satılır.

Temel Bilgiler2

Attack : Düz Saldırıdır.
    Spell : Büyü
    Gold : Altın,Oyundaki Para
    Class : Rogue,Warrior Gibi
    Token,Z-Token : Oyunda Nadir bulunan Paradır.100 Tanesini 1000 Gold ile Değiştirebilirisinz veya Bununla Alınabilecek Farklı Silâhlar Vardır.

Fire:Ateş
    Water:Su
    Wind:Rüzgâr
    Ice:Buz
    Earth:Toprak
    Energy:Enerji
    Light:Işık
    Darkness:Karanlık

Questler Ne İşe Yarar?

Arkadaşlar Questler Sizin Sınıf Levelinizi Artırmanıza Yarar ve Sınıf(Class) Levelinizi Artınca Sınıfa Özel Zırh ile Yeni Düz Saldırılar Yapabilirsiniz.

Nasıl 10 Tane İksir Alırım

*Artix'le konuşuyoruz
    *"Hello" diyip "The frogzard hunter" diyoruz.Sonra"Visit The frogzard hunter" diyoruz.
    *Quest 3'e giriyoruz
    *Orda bir sinek olcak onu yeniyoruz
    *Sonra sahibini de yeniyoruz
    *Sahiple konuşunca(biraz) 10 tane iksir sizde

Temel Bilgiler3

Weapon: Silâh
    Shield: Kalkan
    Armor: Zırh
    Pet: Hayvan
    Spell: Büyü
    İtem: Eşya
    Attack: Saldırı
    Flee/Cancel: Savaştan Çekilme

Nasıl Eşya Satarım ve Nasıl Block Yaparım?

*Eşya Satmak İçin Bir Satıcıya Gelin
    *Sol Altta Inventory Yazar.Ona Tıklayın
    *Ne Satacaksanız Mesela Yay Satacaksanız Weapons'a Tıklayın
    *Satacağınız İtem Misal LongBow Tıklayın
    *Sell'e Tıklayın ve İşte Sattınız

*Savaşta Blok Yapmak İçin;
    *Saldırınızı Attack Olarak Yaptığınızde %79 Çalışır Spell'de %72 Çalışır.
    *Saldırıyı Yaparken İki Kere Tıklayın(Attack ile Yapıyorsanız Attack'a)
    *Ondan Sonra O Size Saldırıya Başladığı Anı Yakalayın ve Klavyedeki Sol Yön Tuşuna Başın
    *Arkadaşlar Ama Çok Dikkatli Olunuz Çünkü O Anı Tam Olarak Yakalamak Çok Zordur.(Yaratığın Hareket Etmeye Başladığı Zaman.

Gizli Attacklar

Arkadaşlar Bende Şimdi Keşfettim Bazen Oluyor Spell'e Bastıktan Sonra 1 Saniye Bekleyin ve Attack'a Basın

Yaratıklar

Adventure Quest(Battleon - AQ) Rehberi [GÜNCEL DEĞİLDİR MSJ ATAN RECEP İVEDİK'İN GSTERDĞİ GBİ OLSN]

http://img521.imageshack.us/img521/7880/adventurequestaklamaiw7.jpg
    *Arkadaşlar Bu PS'de Yaratık Size Kırmızılarla Saldırır..
    *Siz ona Sarı(lar)la saldırmalısınız.
    *Eğer Elinizde Sarılardan Bir Spell WeYa weapon yoksa Yeşil(ler)le Saldırınız.
    *Eğer Yeşil(ler) de yoksa Turkuazlarla Saldırınız.

Canavarın Resmine Geldiğinizdeki Exp: Onu Yendiğinizde Size Vereceği Experience Puanıdır.
    Canavarın Resmine Geldiğinizdeki Gold: Onu Yendiğinizde Size Vereceği Altındır.

Tugye yardım..'ın Bilgilerini ve Kendi Bilgilerimi Bir Araya Getirdim Şimdilik Bunlar Çıktı Geldikçe Yazıcam

Karakterler;

Wung Punchanko - Soo Yang - Karakteri

Lütfen Bu Şekilde Oyundaki Karakterinizin Adını ve Sayfanızın Linkini Yollayınız Ben Gizli Link Yaparım Onu
    Herkese İyi Eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverOne -- 3 Mayıs 2008; 14:17:46 >

• sağol dostum seni msn adresime ekleyebilirmiyim?
    Bir de seninle yardımlaşabiliriz...
  • tamam msn'ini söyle ekliyim ben
  • en yakın zamanda güncelliycem
  • kardeş elindeki silahı nasıl aldın
  • siren spear mı? adı ne silahın nası bişey söle söliyim
  • O elindeki silah resimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haa o Raynar's Blade

Işık Silahı
    750 Gold
    Özel Saldırısı Güsel Baya
  • nasıl klan kuruyoruz...
    lvl = 32
  • ya ben bu blok yapmayı özel saldırıyı falan denedim olmuyo...

ben beceremedim galiba
  • sizi dragon fableye beklerım bunun gıbı bı oyun
  • dragonfable da 14 lvl warior var.. aslında bnm diil bi arkadaşımın ama ben kullanıyorum..

siz??
  • arkadaşlar dragonfable diye başlık actım ona üye oln eğer üye olmak istiyosanız oraya yazın benı üye et die
  • Bu topic Üst konu olmalıdır.
    Admine PM Atıcam
  • arkadaşlar wariorlar için en güzel kasma yeri rip the skyın ordaki chamberdi hem para hem exp ikiside kasılır water plate ve water sheldi giyin warlik alın yanınıza çatır çutur dövün
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 12 Mayıs 2011; 17:56:47 >
  • up
  • ben bayağıdır oynuyorum 58 lwl necro mancer size oyuna girme taktiği vereyim bilmeyenler için message server status full çıktığı zaman kapatmayın arada refresh e tıklayın zaten play çıkıyo
  • onun onla alakası yokserver full(Sunucu dolu) oyuna girmek için diğer adamların çıkmasını beklicen yani play çıkıncada gircen ama 1-2 saat boyunca giremeyebilirsiniz
  • ben oyunda 62 lwlim adım onr-tlg bire tlg-- var 40 lvl dragonfablede 29 lvlim arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.