Bildirim
Advanced SystemCare Nasıl Bi Programdır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir bilgisayarın ihtiyacı olan herşey var içinde.Kendisi pcdeki hataları düzeltir.Pcyi ve interneti hızlandırır.Ve bunların yanında yardımcı programları vardır.Disk birleştirici ram temizleyici gibi.Tek kelimeyle harika.Tavsiye ederim -
teşekkürler kullanıcam fakat türkçe olan bi link verebilirmisiniz veya ingilizce programın ayarlarında türkçe yapabiliyormuyum? -
Istediğiniz yerden indirebilirsiniz.Programın kendisinde türkçe dil desteği var.Kurulumdan sonra kendisi türkçe olacaktır. -
yazılım alanında başarılı bi yazılımdır. sistemdeki zararlı yazılımları kaldırır. sisteme komple bakım uygular ( gereksiz dosya silme,internet geçmişi,kayıt defteri birleştirme vs vs.) otomatik bakımı ve tek tıkla bakımı iyidir. demirbaşım oldu diyebilirim. ama ücretlidir. :) pro olanı. free de var.
bu firmanın güvenlik yazılımıda var İobit 360 diye geçiyor. bir kaç ücretsiz yazılımıda var mesela gamebooster vs vs başarılı benim için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 18 Aralık 2010; 13:04:01 > -
Programın içinde Türkçe dil desteği mevcut. Sitesinden indirebilirsiniz. Programın Free ve Pro versyonu var ilk indiğinde Free olarak iner, serial bilgileri girildiği zaman otomatik olarak Pro sürümüne yükselmiş olur. Free hali ile Pro arasınad çok fark yok disk birleştirme daha kapsamlı Pro sürümünde onun gibi 1-2 ayrıntı. Çok gerekli değil.
Programın yapımcısı iObit.
Ayrıca tavsiye edebileceğin bi programda iObit 360 Security.
Buraya (http://www.iobit.com/download.html) tıkladıktan sonra indireceğin programın yanındaki Free Download'a tıkla > Açılan sayfadan "Download Locations"a ya da aşağısındakilere tıkla (Burası hangi serverdan indireceğini seçtiğin aşama)
Ayrıca tavsiyem mutlaka Piriform'un CCleaner yazılımınıda kullanın
Ücretsiz ve Türkçe.
Buraya tıklayın (http://www.piriform.com/ccleaner/download) > Aşağıda "Download from Piriform.com" tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 18 Aralık 2010; 13:03:14 >
-
güzel program ücretsiz lisans veriyordu bi ara.. -
Cclenar ile beraber her sistemde olması gereken bir bakım & onarım programı -
çok iyi programdır tavsiye ederim hızlandırır -
Ben kullanıyorum şu anda kardeşim çok güzel ve yararlı bir program 3 özelliği var
1.içinde yardımcı programlar var çok güzel sistem iyileştirme programı
2.sistemi eniyile özelliği var sistemi en iyi şekilde çalışmasını sağlıyor
3. kayıt defterindeki hataları istenmeyen dosyaları gereksiz dosyaları silip sistemi hızlandırıyor ben ok faydasını görüyorum
sende kullan derim ben -
Teşekkürler arkadaşlar. -
eskiden uyeler konulara boyle saygili edepli bilgili mesajlar atiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deaden84
Merhabalar, bende bu ürüne 12 aylık lisans verildiğini görünce meraktan googl a girip bakmak istedim konuya. Doğal olarak bu konu çıktı karşıma ve açıkcası mesaj atmak istemem hortlatmak gibi düşünülmesin bu konuyu. Aksine konuyu desteklediğini düşündüğümden paylaşımını yapmak istedim.
Yukarıda ki yorumlara göre faydalı bir program gibi görünmekte. Şu an indireceğim bende. Aşağıdaki siteden orjinal lisans key i ile programını indirebilirsiniz arkadaşlar.
http://ld.iobit.com/2014/bundlestarsgiveaway/
Masum görünüşlü bir up tekniği tarihe bak :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Last Mogolo
eskiden uyeler konulara boyle saygili edepli bilgili mesajlar atiyordu
Aynen hocam ya duygulandım valla :(
Vay be 4 yıl olmuş -
aşırı abartilmis çöp bir program. bilgisayara zarar bile veriyor. ccleaner fazlasıyla yeterli
Gereksiz acemi isi hatta pc yi daha beter yapar bilmeyenler kuruyor iyi oldu saniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mükemmel bir programdır. bilgisayar bakımı güvenliği vs konularında no 1 tercihimdir hatta antivirüs kullanmıyorum ama kullansaydım 1-bitdefender 2-kaspersky 3-advanced systemcare ultimate gelir. ücretsiz olarak da avast.
kesinlikle tavsiye ederim Pro sürümünü bulabilirsin internetten. ultimate in farkı antivirüs içermesi. bildiğin antivirüs+diğer bakım falan gibi özellikleri yani..
özet kesinlikle çok iyi program tavsiye ederim.
edit: konu silinecek ve bayağı eski konuymuş neyse faydalanan olur belki yorumumdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 17 Temmuz 2015; 2:12:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X