Şimdi Ara

Advanced SystemCare 13 PRO [BELEŞ LİSANS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
6
Favori
10.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ram temizlemesi kayıt defteri düzenlemesi vs işe yarar gibi..
  • Vazgeçilmez programım sağol bro.
  • Ben de cok aktif kullanmasam da bir cok bilgisayarimda arada kullaniyorum, PC bir kere cokmedi. Siz nasil kullaniyorsunuz :)

Toollari islevsel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programı ortaokul zamanlarımda kullanıyordum o zamanlar Googleye bilgisayar nasıl hızlandırılır yazınca YouTubedekiler bunu indirin derdi bende indirip bilgisayarım çok hızlandı zannederdim bi sürü şey silince :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu program bazen eski bilgisayar ve laptoplarda sıkıntı çıkarabilir.

Otomatik ram temizliği harika !

Advanced SystemCare 13 PRO [BELEŞ LİSANS]https://store.donanimhaber.com/37/92/e0/3792e0b9892a9a393873cbbca29dae47.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Ocak 2020; 16:22:17 >

• uzun vadede sisteme çok zararlı,yukarıdaki maaşlı çalışanı ciddiye almayın. malwarebytes defalarca formattan kurtardı beni.
  • Bu tarz programlar güncel bilgisayarlar için çok gereksiz. Bilgili ve bilinçli kullanıcı bunu bilir zaten. Sistem başlangıç hizmetleri olsun ram kullanımı olsun bunlar hep pc de herhangi bir program kullanmadan halledebileceğiniz şeyler.

Bunun gibi iobit programları ne yazık ki hala bazı gerekli dosyaları silmemesi gerektiğini öğrenemedi. Oyun oynuyorsanız bu programla temizlik yaptığınızda gerekli dosyaları silebiliyor ya da ayarlarınızı değiştirebiliyor. Uzun zamandır oynadığınız oyunu silip yeniden yüklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Hatta bazen ekran kartının dosyalarını silmesinden ötürü ya oyun silip tekrar yükleseniz de çalışmıyor ya da ekran kartı saçma sapan yerlerde hata veriyor. Özellikle amdlerde bu sorun daha fazla.

Bu söylediklerim her pc de olacak bişey değil tabi ki ama giriş seviyesi olmayan pcler için bu programlar sadece psikolojik rahatlama sağlıyor. Yararından çok zararı var

• Beleş diye kurmayın sonra format atmanız gerekecek

• Çok iyi bir fake program ama başka fake lere de bakayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.