Şimdi Ara

Advanced System Care vs Auslogics Boostspeed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi daha iyi. Advanced System Care'le ram temizlediğim zaman Auslogicsle temizlenen ram in kat kat fazlasını temizlediğini gördüm. Acaba bu temizleme miktarları hangisinde daha doğru? Ama Auslogics in ara yüzü ve sadeliği daha çok hoşuma gidiyor. Hangisini daha iyi programdır hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz. İkisini birlikte kullamayı düşünmüyorum. Başka bir konuyada CCleaner ile ilgili bir soru soracağım o yüzden CCleaner kullan falan demeyin lütfen .

• Auslogics Boostspeed daha iyi derim çünkü zayıf,güçlü birçok pc'de stabil çalıştı.Advanced System Care'den memnun olanlar var ancak netbook'un birine kurdum,sistem den zor kaldırdım(çok zorluyordu).
  • Eğer bilgisayarınızda kötü yazılmış bir program yoksa bu ram boosterların hiç biri hiçbir işe yaramaz hatta gereksiz görüp ramdan boşalttığı datalar yüzünden ram'!de cacheleme yapan uygulamalarınız daha yavaş çalışacaktır.

Kötü yazılmış program: kapandıktan sonra ramdeki cahelerin temizlenmesini engelleyen ya da gerekli gereksiz herşey rama yükleyen program.
  • Bunun yanında CCleaner da kullansam iyi olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkupa

Bunun yanında CCleaner da kullansam iyi olur mu ?

Ben kullanıyorum zaten.Hiçbir sorun yaşamadım.
  • Auslogics Boostspeed iyi gibi.

ne bilim bu programların bi işe yaradığını düşünmüyorum ama
  • Advanced System Care arka planda çok fazla uygulama çalıştırıyor ram ve cpu kulanıyor. Auslogics Boostspeed daha az ram ve cpu kulanıyor ve daha hızlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta ikisininde yaptığı şeyler aynı mı yane avastla kaspersky gibiler mi ? (Örnekleri salladım takılmayın :))
  • YAC hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Usta ikisininde yaptığı şeyler aynı mı yane avastla kaspersky gibiler mi ? (Örnekleri salladım takılmayın :))

Benzer aslında ama farklılıklarda yok değil.
    Ortak olarak;
    Disk birleştirme
    Gereksiz dosya tarama
    Geçmiş silme
    İzleme çerezlerisilme
    Çift ddosyaları bulma
    Disk hatasıbulma
    KKayıt defteri temizleme
    Kayıt defteri birleştirme
    +Güvenlik diyorlar ama işe yaradığını zanetmem
    Kısayol silme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz YAC hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?
  • quote:

Siz YAC hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?

Ücretsiz olması bu kadar çok reklam yapması ve her yerden inmesi şüphelendiriyor beni.Bilgi hırsızlığı yapan bir program olabilir bence ama kişisel görüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı görüşte olan onlarca insan var o yüzden sordum. Şahsen beni etkiledi sadeliği kullanılabilirliği ama böyle yorumları duyunca mecburen kaldırıyoruz pc'den.
  • YAC'ın zaralı yazılım olduğunu söyleyenler var.Boşuna niye böyle bir şey atsınlar ki ortaya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.