Şimdi Ara

Advanced Clock Calibration

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart almayı düşünüyorum AMD SB700 veya SB750 çipsetli anakartlar arasında kaldım. SB 750 nin ACC özelliği bulunuyormuş extradan, ben overclock la uğraşan biri değilim, ancak nette araştırma yaparken ACC nin AUTO da olduğu pek çok resim gördüm. Gerçekte ACC yi kullanan varsa bu ACC nin AUTO da olması performans getiriyor mu? Yani Auto yapınca sistem kendi kendine mi overclock yapmış oluyor. Yani Voltaj verme, fsb, multipier arttırmayla falan uğraşmadan.

SB700 ile SB750 çipsetlerinin farkları nedir? SB 750 lerin tek artısı ACC ve RAID5 diyorlar. Sırf bunlar için 100 tl fazladan vermeye değer mi? ACC o kadar fark ediyor mu performansta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miasmus -- 24 Haziran 2009; 18:13:06 >

• sb700 lerde acc yok sb 750 kart al derim.Acc manuel olarak çekirdek ayarlamanı yapmanı saglıyor.otomatik overclock falan filan diye birşey olduğunu düşünmüyorum.bu özellik sadece istediğin çekirdeğe overclock yapmanı saglıyor.auto yazması otomatik overclock anlamına gelmez sonuc olarak voltaj kısmındada auto yazıyor ama kafasına göre alıp 1.3 den 2v ye cıkartmıyor.fabrika cıkısı neyse AUTO ya getirdiğindede onda calısıyor .paran varsa gigabyt ın üzerinde 790FX olan kartlarını öneririm.

Eğer phenom 2 x3 işlemcin varsa. 4 çekirdeği açmayı denemek için al derim.Eğer yoksa ACC ye ihtiyacın yok
    tekrar yazacım acc li kart alıp auto ya getirdiğinde performans farkı yapmaz.3 çekirdekli işlemcin olupda 4 e denemeyeceksen boş koy gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leaxsis -- 24 Haziran 2009; 22:40:04 >
  • Ben overclock la falan uğraşan biri değilim. x4 9950 BE işlemci ile kullanıcam zaten 4 çekirdek. Eğer ACC denilen özelliği aktif hale getirince uğraşmadan performans artışı sağlıyacaksa ne ala ama farklı bi şekilde overclock yapma daha doğrusu overclockdan alınan performansı arttırma ile alakalı ise uğraşmaya ve daha fazla para harcamaya değmez diye düşünüyorum. Anlattığına göre öyle gözüküyor. Teşşekkürler.
  • 4 çekirdekli işlemciye ACC özellikte bakmana gerek yok.ACC destekli anakartlar genelde hep 2 x pci exp.buda maliyet arttırıyor
    çift ekran kartı isteğin yoksa .ACC senin anakart seçiminde bir etken değil.Yüksek fsb ve ram mhz desteği senin için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leaxsis -- 24 Haziran 2009; 23:09:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ''Load Optimized Default'' sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.