Şimdi Ara

Adv. Elix B Class (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
21.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka B class elixir cıkaran varmı beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

+7 Two Handed Kırdım Bişey vermedi.

.gif].gif]
  • bune ya 98+8 weapon kırılırmı yav :D satzan zaten çıkacak elixir in fiyatına rahat satarsın fazla fantaziye gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

bune ya 98+8 weapon kırılırmı yav :D satzan zaten çıkacak elixir in fiyatına rahat satarsın fazla fantaziye gerek yok bence.

sana en güzel cevap bencede bu
  • B Çıkarmak İçin +5 Full Blue ve Eski İtem Olmak Zorunda..
  • Hocam ben oyunu oynamıyorum da uzun zamandır oynayan arkadaşım rahat 2 ay kullanılmış bir full blue 98+8 staff kırdırdı.Artık B mi A mı bilmiyorum da +2 basma garantisi olan elixir çıktı.İlhan abi de söylemiş silahın kullanılmış olması da çok etkili sanırım bu olayda.Bu benim fikrim yani sana kalmış tabi etkilemiş olmak istemem.
  • b grade cıkması tamamen şans işi %100 cıkar diye birşey yok.ben 98+10 silah kırdım immortal astral luky si bile vardı herşey %100 dü..a grade cıktı.ne kadar cok item kırarsanız o kadar cok şansınız artıyor.ama %100 cıkar diye bişey yok.
  • Arkadaş +1 Earring'ini kırdı A Grade Accesory verdi
  • rkadasım fanteziye gerek yok diosun ama bizim serverda 11 dg b class weapona 3 bil teklif eden var çıksın anında alırım 3 bile diyor 98+8 silahı 3 bile satabilicenmi?
  • 98+10 2 hand i kıracağım sonucu buraya yazarım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

B grade çıkaran varmı hiç
    Varsa neyden çıkardıgını yazabilirmi

seal of moon fb +6 x-bow kırdırmıştım 10 dg b weapon verdi 1.6b e sattım
  • Çıkma şansı yüksek itemler sırayla

Accessory (aksesurlar)
    Protector (Zırhlar)
    Weapon (silahlar)

Şimdi şöyle bir örnek vereyim. 98+5 Sadece iki blue özelliği % 100 olmayan aksesur kırdım. B grade verdi. Yine bu seferde blue özelliği düzensiz fakat bütün blueları ekli +5 yüzük kırdım. A grade verdi. Normal B grade ve A grade ..

> SOS +5 Aksesur kırsanız 7 blue özelliğinden sadece 2 adeti % 100 olmayan çok çok yüksek ihtimal B grade Seal Adv. Elixir düşer.
    > Aynı durum gelelim protector için. SOS +5 bütün özellikleri FULL ve statları % 41 yukarısında olan Leg / Chest / Head kırsak , B çıkma ihtimali çok yüksek değil , Normal +5 içinde aynı şey geçerli.
    > Silah için durum hepten zayıf kalıyor. Tek çare Nova silahlar için Seal of sun veya Arkadaşında dediği gibi Seal of moon FB +6 kırmak.

• Beyler Konu Açmak İstemedim Böyle Bİ Konu Varken Bende Sorayım Bari.
    0 Blue Statlar 0 Artısı 0 Sun Dagger 64 Ve Som Xbow Var Bunlardan B Grade Düşürmek İstiyorum En Az Maliyetle Nasıl Düşürebilirim?
  • İtemin full blue olması gerekli yoksa ihtimal çok düşük
  • Beyler bi sorum olacak...11 d B class yada 12 d B class NORMAL(nova değil) item için b advanced elixir var mı? Bazı arkadaşlarım yok diyor, aydınlatırsanız o yönde c
    çalışma yürüteceğim şimdiden teşekkür ettim ilgi ve alakanız için.(Eğer çıkıyorsa çıkardım diyen arkadaşlar çıkardıkları itemin özelliğini de belirtirse sevinirim)
  • Slm herkese öncelikle Weaponda B class yok sadece a cıkıyor B ler sadece SoX lardan cıkıyor biliyorumben cok denedk cünkü +11 bile kırdk
  • Var tabikide ama onunla uğraşan yok nova o kadar ucuz ki herkez sox peşinde
  • sox lardan cıkanıda normal iteme basamıyorsun onuda belirtmek isterim.
  • Çıkar diyen arkadaşlar çıktığına dair kesin bilgi lazım mesela ben şöle item kırdım düştü diyebileceğiniz bir olayınız veya resim vs. var mı?Bana çıkmıyor gibi gelmeye başladı +1 basma yanlısıyım şu anda.
  • B adv regular elixer daha görmedim. silaha basılmış şeklini de görmedim ve de weaponun Bsi yok diyenler var( Sox değil)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.