Şimdi Ara

adsl şifremi değiştirdim nete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ADSL kota öğrenme sayfasından şifremi değiştirdim ve ne olduğunu hatırlamadığım bir uyarı aldım.
    Daha sonra PCyi açıp kapadığımda internete giremedim. Modemdeki şifreyi de sitede değiştirdiğimle aynı yaptım fakat olmadı. Modemim GEEK PRO - MAX UE4
    Sorun çözülür deyip modeme reset attım , kullanıcı adı ve parola girdim ama yine olmadı.
    Sorun kısacası , KOTA SAYFASINDAN ŞİFREMİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA İNTERNETE GİREMEMEM.
    Modem kitapçığı zaten 2 sayfa , detaylı bilgi yok.
    Ne yapmam gerekiyor , please help me

DÜZELTME: LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYALIM. KULLANDIĞINIZ BAŞLIKLAR KONUYLA ALAKALI OLMALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 16 Kasım 2005, 0:24:43 >

• şifreni değştirdiysen modem kurulumunu yeniden yapman gerekir. nete ilk girdiğin gün gibi yani
  • bir sebep'ten yeni şifre kabul edilmemiş olabilir...modeme eski şifreyi yazıp deneyin...olmaz ise kota' dan yine şifre değiştirin...yine olmaz ise
    telekom'un yardımsever teknisyenlerine sorun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kestrel

bir sebep'ten yeni şifre kabul edilmemiş olabilir...modeme eski şifreyi yazıp deneyin...olmaz ise kota' dan yine şifre değiştirin...yine olmaz ise
    telekom'un yardımsever teknisyenlerine sorun...

Şu an ZOOM 5510 USB modemle bağlanıyorum. Eğer şifreyi kabul etmese bununla da bağlanamazdım.
    Fakat GEEK modemi ilk olarak ben kurmadım ve nasıl yapılacağını bilmiyorum. (kitapçık çok yetersiz)
    Bilen bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim. (kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonrasını)
  • ya ben kendi modemime göre anlatayım (datron):
    öncelikle kitapcıkta yazan ip adresni i.explorer a giriyorsun. benim ki için: 192.168.1.1
    acılan yere kullanıcı adı: admin ve şifre: admin yazıyorsun
    acılan sayfa kurulum ypacagın sayfa. set up ya da quick set up gibi bir link görmen lazım. oraya tıklayıp kuruluma başşlayacaksın.
    "Auto Scan Internet Connection (PVC)" yazısı gördüğün yere tik koyup next diyorsun.
    otomatikman internet baglantını buluyor. sonra next diyorsun yine ve "Obtain an IP address automatically" yazısına tik koyuyorsun. kullanıcı adını ve şifreni (en yeni yani değiştirdiğin) giriyorsun. next diyorsun. gerisi halloluyor zaten. finsh e gelince modem kendıne reset atcak. ve sen de acık olan bütün explorerları kapatıp yaklasık 2 dk. bekleyceksin. baglantının gelmiş olması lazım

• benimki de datron, modem cd'si içinde detaylý talimat olmasý gerek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.