Şimdi Ara

ADSL MOTOR GİBİ OLDU ÇOK GÜZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ADSL MOTOR GİBİ AÇIYO SAYFALARI ŞİMDİ SÜPPER OLDU BİRDE DOSYA İNDİRME HIZINA BAKIP BİRAZDAN YAZACAĞIM...

• oldu mu ki..pazartesi diye biliyorum ben...
  • olmadıda ama bende farketim hızlı acılıyor
    niye acaba
  • yaklaşık iki gündür ben de de sayfalar çok hızlı açılmaya başladı ama hala 256 K.dayız
  • bugün pazar ve saat 9...kimse yok nette...millet uyuyordur....ondandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 30 Ekim 2005, 9:54:24 >
  • ya arkadaşlar öncelikle ben bugün bilgisayara girerken tarihi 1 kasım olarak biliyorsum ve adsl nin hızlı olacağı heyecanıyla girdim bana biraz hızlı geldi sayfa açılması ama daha sonra farkettimki dosyaindirme hızı yine aynı.Ben bugün bilyiordum bana hılı geldi sizleri yanıltdıysam çok özür dilerim

• reklamdan görünmüyor

ya arkadaşlar öncelikle ben bugün bilgisayara girerken tarihi 1 kasım olarak biliyorsum ve adsl nin hızlı olacağı heyecanıyla girdim bana biraz hızlı geldi sayfa açılması ama daha sonra farkettimki dosyaindirme hızı yine aynı.Ben bugün bilyiordum bana hılı geldi sizleri yanıltdıysam çok özür dilerim
  • ben evimde tz connection booster ile hızlandırılmış 56k + ince ayarları yapılmış xp pro kullanıyorum.
    bu satırları ise kuzenimin boşta bile 169 mb sd kullanan 256 sınırlı bağlantısılı bilgisayarında yazıyorum.gezerken pek bir fark yok.ama dosya indirmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.