Şimdi Ara

ADSL Modemi Değistirdim ve Artık MSN Hep Meşgul Diyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni everest marka bir adsl modem aldım. Ama internete girebilmeme rağmen MSN girdiğimde devamlı meşgul hatası alıyorum. Eski modemimi taktıgımda MSN e hatasız giriyor. Sanırım yeni modemimde bir ayar yapmam lazım fakat bunu bir türlü bulamadım cıldırmak üzereyim. Hiçbir hata kodu vermiyor sadece sistem çok mesgul sonra yeniden deneyin diyor.

Lütfen bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Saçlarım beyazlamak üzere

• modemlerin frewall ozellikleri var buyuk bir ihtimalle o acıktır kapatıp bir dene kolay gelsin
  • arkadaşım yaptıp ama olmadı malesefff. birde olsaydı bile bunu yapmak bilgisayarda ciddi bir güvenlik sorunu oluşturmaz mı? Ağlamak istiyorummmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky83 -- 12 Temmuz 2006; 0:51:32 >
  • farklı bir msn kullan mesela windoes msn live kullan ben onu kullanıyorum ir şansını oyle dene
  • yokmu başka bir cözüm arkadaşlar. halen olmadııı hep meşgull hatası alıyorum format atacagım artık makinayaaaa
  • Merhaba,eğer ethernetten bağlanıyorsan,yerel ağ bağlantılarımdan DNS numaralarını elle vermeye calış.örnek olarak 212.175.13.113-212.175.13.114

kollay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.