Şimdi Ara

adsl modem ile internete bağlanan iki bilgisayar data alışverişi yapabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bende bir dizüstü ve masaüstü bilgisayar var.bunları ethernetten 4 portlu airties rt111 ile internete bağladım.acaba şimdi ben bu masaüstü bilgisayardaki bilgilerimi nasıl dizüstü bilgisayara aktarırım.?
    böle birşey olur mu? teşekkürler.
    benim hattım kablolu ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcaw -- 29 Nisan 2008; 23:58:51 >

• Evet aralarında ağ bağlantısı kurabilirsiniz,sorunsuz olarak paylaşım verebilirsiniz aralarında.
    Aynı çalışma grubuna dahil edip paylaşımları belirlemeniz ve IPX SPX iletişim kurallarını v.s eklemeniz yeterlidir.

Ayrıca belirtmek isterim,Wireless - Ethernet arası ağ hızı saniyede 2.5MB'ı geçmiyor genelde,fazla bir performans beklemeyin.
  • peki hocam cevabınız için teşekkürler. ben de şimdi bir xp birde vista kurulu iki sistem var .nasıl paylaşım verebilirm birbirlerine bu bilgisayarların.?xp de nerden ? vistada nerden?ben bir xp de network groups başlık alıtında vista kurulu bilgisayarı görüyorum ama bağlanamıyorum user ve parola soruyor . ne yapacağımı şaşırdım.bir türlü öğrenemedim bunu cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcaw -- 4 Mayıs 2008; 14:32:26 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.