Şimdi Ara

adsl modem hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya doğru diyorsun zaten yazmam gerekirde acilen cıkmam gerekti o yüzden yarıda kaldı modem MERCURY ADSL ROUTER dir ve şimdi ilginc olan sürekli LAN ışığı yanıp sönmesidir yani eskidenhttp://10.0.0.0.2 üzerinden bir reset cekerdim bağlantı gelirdi yada model arkasından bir reset atardık gelir ama bu sefer Lan ışı yani ağı görmüyordu vehttp://10.0.0.0.2 sitesinde bağlanamıyordum modem arkasıdaki resette işe yaramıyordu ve ben zaten bütün cafede ki bilgisayarların ethernetlerini cıkardım sadece ana bilgisayar ve hap arasındaki kabloyu acık bıraktım ama genede ağı görmüyordu ve kablodan olur düşüncesiyle yeni bir kablo haptan ana bilgisayara ve modeme cektim gene aynı sorunu veriyordu ve sonunda bilgisayarcıyı cağırdım geldi yaptı ama ben göremedim nasıl yaptığını ama " command tan yaptığını biliyorum sizden istediğim command komutları varsa bana yazmanız
    ToTeM yardımından dolayı çok teşekurler
    zaten bizdeki ağ da şöyledir ıp adresi: 10.0.0.16
    alt ağ maskesi 255.0.0.0
    var sayılan ağ gecidi 10.0.0.0.2
    yeğlenen DNS sonucu 10.0.0.0.2 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKKI_IRMAKK -- 28 Mayıs 2005, 16:40:13 >

• Zaten "htt://10.0.0.0.2" diye bir ip protokolü yok arkadaşım o seninki 10.0.0.2 dir.Modeminin marka modelini ver yardımcı olayım.Bu arada dns ayarlarını kontrol et bak bir örnek veriyorum.

Modem ip : 192.168.0.1 diyelimki , ayarlarında şu şekilde olacak.

Ip Adresi : (Burayı kafana göre ver ama en sağlıklısı şu şekilde ip aldırmaya başlamandır) 192.168.0.3
    Alt Ağ Maskesi : 255.255.255.0
    Varsayılan Ağ Geçidi : 192.168.0.1

Yeğlenen DNS Sunucusu : (Turk Telekomun Adsl Dns lerini Sor ve Onları Yaz , Sanırım Şunlar Olacaktı) 212.156.4.6
    Diğer DNS Sunucusu : 212.156.7.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.