Arkadaşlar ben internet almayı düşünüyorum ama adsl ve kablonet arasında kararsız kaldım adsl de fiyatlar düşecek diyolar(gerçi türk telekomun fiyaskoları bitmez ama!!) kablonette de duyduğum kadarıyla bi yenilik var ben 128kbps düşünüyordum ancak yakında en düşük hız 256kbps ye çıkacakmış yani interneti 20 ytlye kurtardık derken fiyatın artması sözkonusu sınırlı kullanmakta işime gelmiyo bu bakımdan bana bi tavsiyede bulunabilir misiniz
quote:
Orjinalden alıntı: murat_333
Arkadaşlar ben internet almayı düşünüyorum ama adsl ve kablonet arasında kararsız kaldım adsl de fiyatlar düşecek diyolar(gerçi türk telekomun fiyaskoları bitmez ama!!) kablonette de duyduğum kadarıyla bi yenilik var ben 128kbps düşünüyordum ancak yakında en düşük hız 256kbps ye çıkacakmış yani interneti 20 ytlye kurtardık derken fiyatın artması sözkonusu sınırlı kullanmakta işime gelmiyo bu bakımdan bana bi tavsiyede bulunabilir misiniz
Birkaç gün daha dişini sık, herşey netleşir.
kimine kablonet iyidir kimine adsl
adsl ve kablonet için gerekli bilgiler zaten bölümümüzde mevcuttur bu bilgiler doğrultusunda kararınızı verebilirsiniz fikir alışverişine devam etmek istiyorsanız ilgili topiclerden devam edebilirsiniz ilgili topiclerin linklerini ise üst konularda bulabilirsiniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme