Bildirim
ADSL KOTA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bırak ya ben de sinirliyim o kotaya her gün şarkı indirmesem, video ve film izlemesem bile her gün otomatik en az 150-200 mb artıyor. Ne iş ya?
Sadece sitelerde dolaşıyorum 5 saat falan o. Al şimdi baktım 1.37 GB olmuş. -
normal dir çünkü 1 saat video ve müzik dinliyorum diyorsun bunlar kotayı çok götürüyor -
e tabi internetten dinlenen online müzik veya izlenen videolar kotayı baya arttırıo benimde başıma gelmişti geçen ay daha dikkatli ol derim. -
-
dinlediğin izlediğin film ve videoların kalitesine göre değişebilir. eğer youtube'dan filan izliyorsan ayıp ediyorsun. :P (hani yasak ya o açıdan)
şaka sı bir yana aynı uzunluktaki iki youtube videosunu bilgisayarıma indirdiğimde birinin 10 birinin 40-45 mb civarı sonuç vermesinden arada ciddi çözünürlük kalite ve dolayısıyla boyut farkı olduğu sonucunu çıkartmıştım. yine başka herhangi bir şey indirmiyorken 5 dk kadar arayla iki video izlemek istediğimde aynı uzunluktaki birinci videoyu kısa bir sürede yükleyip oynatırken diğer video yüklenmesi esnasında kesiklikler arada beklemeler olması yine izlediğim ikinci videonun çözünürlüğü ve boyutu ile ilgili bir olay.
özetin özeti: izlediğin filmin sayısına ve kalitesine göre normal olabilir. başka bir sorun da olabilir. verilen bilgilere dayanarak ben ancak bunu diyebilirim. farklı cevabı olan arkadaş var mı bilmiyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: HydroAcidX
http://forum.donanimhaber.com/forumid_79/tt.htm
Özür dilerim forumun bu bolumunu gormemeişim gorsem oraya koyardım konuyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X