Bildirim
ADSL KAPATTIRMAK İÇİN TELEKOM PARA ALIYORMU?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
evt alıyolar bağlantı ücretini taksitle ödüyosan onun kalanını alıyolar eğer peşin verdiysen almıyolar -
peki bir telefonla halledilirmi yoksa dilekçe falan mı? -
Nasıl yani ben yarın kapattıracagım ne parası oluyor bu ya biz ögrencilere yapılan kanpanyadan yararlanmıştık.Para ödeyecekmiyim şimdi -
hayır öğrenci kampanyasında bağlantı ücreti zaten yoktu onun için siz para vermiyosunuz ayrıca tel ile olmuyo kapattırma dilekcesi var -
kapattırma dilekçesimi offf uzun iş desenize. -
Teşekkürler gene yırttık desene
Ha birde nakil oluyormu ama başka bir ile olacak.. -
Nakil olmuyor, ayrıca kapattırmak istediğinizde o güne kadarki kullanımı hesaplayıp tahsil ediyorlar. Bağlantı ücretini taksite bağladıysanız kalan taksitlerin bedelini de alıyorlar. -
kapattırmadan para almıolarda nakil oluo bildigim kadarıyla. hatta ben kapattıracaktım telekomdakiler direndiler nie kapattırıosun nakil falan yaptır dediler öğrenciyim sehir dışında dedim öle vazgectiler .kapattırmak da sorun yaa -
telekom bizim için bir sınav.sabrımızı ölçüyolar yaw.Hep hayal etmişimdir.atıyorum 1 milyon kullanıcı birden kapattırıyoruz kardeşim kes adsl yi deseler.Ne halt edek telekom.Ozamanda bağlantı ücreti alırlarmı tekrardan bağlananlardan.Böyle bir zihniyet varmı mesala 3 ay kullandım sonra okullar başlıyor okula gidiyorum(niğdeye)tekrar tatile malatyaya geldiğimde açtıracak olursa tt yine 60 ytl bağlantı üctreti alıyor.türk telekomdaki türk kelimesi kaldırılmalı ya tam rahatça sövemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X