Şimdi Ara

ADSL KAPATTIRMAK İÇİN TELEKOM PARA ALIYORMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADSL KAPATTIRMAK İÇİN TELEKOM PARA ALIYORMU?Ona göre karar verecem.bilgisi olan var mı?

• evt alıyolar bağlantı ücretini taksitle ödüyosan onun kalanını alıyolar eğer peşin verdiysen almıyolar
  • peki bir telefonla halledilirmi yoksa dilekçe falan mı?
  • Nasıl yani ben yarın kapattıracagım ne parası oluyor bu ya biz ögrencilere yapılan kanpanyadan yararlanmıştık.Para ödeyecekmiyim şimdi
  • hayır öğrenci kampanyasında bağlantı ücreti zaten yoktu onun için siz para vermiyosunuz ayrıca tel ile olmuyo kapattırma dilekcesi var
  • kapattırma dilekçesimi offf uzun iş desenize.
  • Teşekkürler gene yırttık desene
    Ha birde nakil oluyormu ama başka bir ile olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nakil olmuyor, ayrıca kapattırmak istediğinizde o güne kadarki kullanımı hesaplayıp tahsil ediyorlar. Bağlantı ücretini taksite bağladıysanız kalan taksitlerin bedelini de alıyorlar.
  • kapattırmadan para almıolarda nakil oluo bildigim kadarıyla. hatta ben kapattıracaktım telekomdakiler direndiler nie kapattırıosun nakil falan yaptır dediler öğrenciyim sehir dışında dedim öle vazgectiler .kapattırmak da sorun yaa
  • telekom bizim için bir sınav.sabrımızı ölçüyolar yaw.Hep hayal etmişimdir.atıyorum 1 milyon kullanıcı birden kapattırıyoruz kardeşim kes adsl yi deseler.Ne halt edek telekom.Ozamanda bağlantı ücreti alırlarmı tekrardan bağlananlardan.Böyle bir zihniyet varmı mesala 3 ay kullandım sonra okullar başlıyor okula gidiyorum(niğdeye)tekrar tatile malatyaya geldiğimde açtıracak olursa tt yine 60 ytl bağlantı üctreti alıyor.türk telekomdaki türk kelimesi kaldırılmalı ya tam rahatça sövemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.