Şimdi Ara

adsl isteyen el kaldırsın kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre önce ttnet üyeliğimi iptal ettirmiştim,1 haftadır düşünüyorum hangi servis sağlayıcıya geçsem diye karar veremedim.
    Metronet'i aradım önce,zaten bölgemde yokmuş.
    Uydunet var apartmanda,zaten hali hazırda teledünya var bende.
    Superonline fiber interneti yok,normal dsl düşünüyorum.
    TTnet zaten seçenekler arasında bile olmayan dolandırıcı bir firma.

Şimdi superonline adsl isteyen el kaldırsın kampanyasını deniyim diyorum,16mbps 64tl 50gb akn var.
    Eğer hızımı düşürürlerse iptal ederim,düşürmezlerse devam ederim zaten kampanya fiyatı çok iyi. Taahüt bozma şartıda 29tl aktivasyon ücreti ve indirimli kullandığım süre boyu hizmet bedeliymiş.Yani 64tl+29tl.

Birde uydunet var,5mbps 69tl sınırsız. Bunlarla uğraşmayıp direk uydunet mi bağlatsam ikisi arasında kararsızım... Ama 5mbps yerine 16 almakta çok iyi olur benim için.Uydunet için birde 200 tl verip yeni modem almam gerekicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invadersmustdie -- 26 Mart 2012; 17:20:22 >

• Bu kampanyayı ben de merak ettim. Sizin konuyu bile zor buldum. Çok sessiz bir kampanya.
    8mbit sınırsız adil kullanım olmadan 109tl 24 ay taahhüt verirseniz. 85tlya tekabül ediyor aylık. İptal ettirince de aradaki farkı, 30tl aktivasyon ücreti ve modemin iadesi söz konusu anladığım kadarıyla. TTNET'te maalesef böyle bir kampanya yok. Ben de buna geçmeyi düşünüyorum. Normal bir ülkede yaşasam, 2 sene sonraki 8mbit internet ücretine 109tl para vermeyi abes bulurdum ama Türkiye'de belki zamlanır diye bile düşünüyorum. Bu kampanyayı daha da incelemek lazım. Bilgisi olan bilgilendirir ise seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.