Bildirim
Adsl internete vdsl modem alinir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kullanırsınız sorun olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Korkuyorsan yapma yapıyorsan korkma -
adsl artık eski teknoloji hiç sıkıntı olmaz vdsl modem
hatta direk hiper geçmenizi şiddetle öneririm
_____________________________ GIGABYTE-GA-Z270X-Ultra Gaming | INTEL i7-7700K | EVGA GTX 1070 FTW | XIGMATEK 600W 80PLUS | 4x4 KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2666MHZ | 2x Samsung 850 EVO 120 GB | COOLER MASTER X DREAM i117 | ZALMAN R1 KASA | BENQ 144 HZ XL2411 | SAMSUNG 24 -
Hiper internette pahali. Neyse bunu baska konuda konusalim. Bu konu ile ilgili ayri bir konu acmistim. Eger bilgin varsa yardimci olursan sevinirim.
Konu linki;https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119539305&p=1&anchorToGo=119539305#119539305
Birde sunu sormak istiyorum. Vdsl 2 vdsl nin ust versiyonu degil mi, yani vdsl 2 daha yeni teknoloji ?
@yücel52
Konu linki yukarida paylastim sizinde bilginiz varsa ttnet hakkinda yardimci olursaniz sevinirim. Ilk defa eve internet baglayacagimda yabanciyim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Öncelikle kendi bildiklerimi size doğru bir şekilde aktarmak isterim. Vdsl2 hakkında teknik bir bilgim yok.
Ama çoğu Vdsl model zaten son teknolojiyi destekliyor. Hem zaten en ileri teknoloji olsa internet alt yapısı üst düzey olmasa ne yazar değil mi ?
Şunu da belirteyim. Çok eskiden TTnet kullanıcısıydım ama beter olsun derdim her interneti kullandığım zaman... Onun üstünden 1-2 internet sağlayıcısını kullandıktan sonra tekrar TTnet'e geçtim(7-8 yıl sonra) ve şuan çok memnunum.
İnsanlarda Ttnet kötü algısı var oysa ki kendi oturdukları mahallenin, apartmanın altyapısı kötü veya kutuya uzaklar.. Neyse muhabbet farklı yere gitmesin.
Tavsiyem Hiper olur size. Gerçekten farkı gözle görülür biçimde.. Adsl artık tarihi eser.. Madem Vdsl modem düşünüyorsunuz, Hiper internet paketi alın. Tabii, altyapınızı herhangi bir Türk Telekom bayiisinden sorgulatın. Bakın kaç mbit destekliyor falan diye._____________________________ GIGABYTE-GA-Z270X-Ultra Gaming | INTEL i7-7700K | EVGA GTX 1070 FTW | XIGMATEK 600W 80PLUS | 4x4 KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2666MHZ | 2x Samsung 850 EVO 120 GB | COOLER MASTER X DREAM i117 | ZALMAN R1 KASA | BENQ 144 HZ XL2411 | SAMSUNG 24
-
Ilk turkneti dusundugum icin aradim altyapi hakkinda onlardan bilgi aldim. Dedi 50 mb a kadar destekliyor. Hem o ttnet kutusuda bizim binaya cok yakin. Ustelik yenilediler.
Ayrica sizin dediginiz gibi hipernet almak daha mantikli. Yalniz ilginc olan bir sey var! Hipernet veriyor 62 liraya kota 50 gb.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Maalesef Türkiye'de kota sorunu ayrı bir dert ayrı bir saçmalık. Umarım yakında kota olayları makul seviyelere çekerler. Hani kota kalksın da demiyorum, makul seviyeye getirsinler yeter.
Kesinlikle, Hiper'i şiddetle tavsiye ederim. 50 mbit 200 gb paketine sahibim. Ne bir hız da düşme ne kopma ne ping artışları... Tertemiz kullanıyorum. Tavsiyem Ttnet'tir. Bir sorun olduğunda 1.elden direk halledebilirsiniz. Ama diğer internet sağlayıcıları ciddi bir sorunda Türk Telekoma yönlendiriyor sizi ya da onlardan işlem yapmalarını bekliyorlar... Sizde hem zamandan hem de sinirlerinizden oluyorsunuz. Tecrübelerimle sabittir bu.
_____________________________ GIGABYTE-GA-Z270X-Ultra Gaming | INTEL i7-7700K | EVGA GTX 1070 FTW | XIGMATEK 600W 80PLUS | 4x4 KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2666MHZ | 2x Samsung 850 EVO 120 GB | COOLER MASTER X DREAM i117 | ZALMAN R1 KASA | BENQ 144 HZ XL2411 | SAMSUNG 24
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler