Evet biraz ilginç gelebilir ama adsl hızımı 1024 den biraz daha yavaş kullanmak istiyorum nedeni ise 1 aydır sürekli kopma probleminden kurtulmaya çalışıyordum ta ki düne kadar dün mevcut telefon hattına modemden ayrı bir telefon daha taktım bildiğiniz gibi böyle yapınca adsl hızınızda düşüş olur daha yavaş bağlanırsınız ama bu sefer de ev telefonu arandığında kopma oluyor ama sadece arandığımda
benim bildiğim tek yol bu acaba başka bir yol varmı adsl hızımı düşürmek için(tarife değiştirmeden tabi) herhangi program vs yada telekomu arayıp hızımı azcık düşürün desem olurmu?
ayrıca benim yöntemimi sürekli kopma problemi yaşayanlara tavsiye ederim
Splitter kullan...
netlimiter veya dumeter gibi programları kullan
256 kbps hızına geç
bir splitter daha taktım ama yine kopmaya başladı netlimiter ile nasıl yapabilirim bilmiyorum başka fikir?
arkadaşım en kolayı war adsl müşteri hizmetlerini ara sana bölgendeki adsle bakan telekomun no sunu versin öle
quote:
Orjinalden alıntı: hanamichi
Evet biraz ilginç gelebilir ama adsl hızımı 1024 den biraz daha yavaş kullanmak istiyorum nedeni ise 1 aydır sürekli kopma probleminden kurtulmaya çalışıyordum ta ki düne kadar dün mevcut telefon hattına modemden ayrı bir telefon daha taktım bildiğiniz gibi böyle yapınca adsl hızınızda düşüş olur daha yavaş bağlanırsınız ama bu sefer de ev telefonu arandığında kopma oluyor ama sadece arandığımda
benim bildiğim tek yol bu acaba başka bir yol varmı adsl hızımı düşürmek için(tarife değiştirmeden tabi) herhangi program vs yada telekomu arayıp hızımı azcık düşürün desem olurmu?
ayrıca benim yöntemimi sürekli kopma problemi yaşayanlara tavsiye ederim
düştüğümüz hallere bak Diğer tarafından Telekomdan 2 büyük haber: Kotalı tarifelerde sabit fiyata 2 kat hız...
Netlimiter programını kullanmanı öneririm kullandığın browser MSN yada Download programnın hızlarını kendin ayarlıyosun KB olarak mesela explorer 10kb/s dersen o sınırın üstüne çıkmaz googledan aratarak bulabilirsin