Arkadaşlar picatel ADSL modemimin, ekranın sağ alt köşesindeki göstergesinde rx:288 kbps , tx:128 kbps yazıyor. Rx verisinin 320,256,370 vs. gibi farklı değerler aldığınıda gördüm. Bildiğim kadarıyla em düşük hızın 512 olması gerekiyor. Acaba benim hattımdamı bir arıza var? Ayrıca neredeyse her gün 1 veya 2 sefer hattan düşüyorum. Bu sorunlar için neler yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bende 10 kb/sn oldum yardım!!!
Fişleri çekiyorlar fişleri daha durun neler göreceğiz. Explorer da sayfa açmak bile büyük marifet olacak
buldum modemin fişini tak çıkar işe yarıyo bunuda biri söylemişti deneyin
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
Fişleri çekiyorlar fişleri daha durun neler göreceğiz. Explorer da sayfa açmak bile büyük marifet olacak
Daha da kötüye giderse artık kimseler yerinde duramaz olur.
quote:
Orjinalden alıntı: saner1911
buldum modemin fişini tak çıkar işe yarıyo bunuda biri söylemişti deneyin
Arkadaşlar picatel ADSL modemimin, ekranın sağ alt köşesindeki göstergesinde rx:288 kbps , tx:128 kbps yazıyor. Rx verisinin 320,256,370 vs. gibi farklı değerler aldığınıda gördüm. Bildiğim kadarıyla em düşük hızın 512 olması gerekiyor. Acaba benim hattımdamı bir arıza var? Ayrıca neredeyse her gün 1 veya 2 sefer hattan düşüyorum. Bu sorunlar için neler yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
peki hızında bir değişiklik oluyor mu? yani sadece görünürdemi düşüyor bağlantı..?
Hızımda değişiklik olup olmadığını nasıl öğrenebilirim??,
sağ alttaki bilgisayar ikonuna mause ni götür yazıyo orda yada modem progromu var onu gösteren ordan bak.
Yaa yine rezaler flashgetele dl yapıorum 6-7k sayfa açmak için 30 kez refresh yapıoz..Bu TT neyi adam gibi yapar..Yazıklar olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme