Şimdi Ara

Adsl hakkında bir sorum olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ayın 7 sinde tarifemi değiştirmek istiyorum kullandığım tarife şu an 1mb 4 gb limitli 29 milyon aynı tarifenin sınırsızına geçtiğimde faturam nası gelecek ben söle biliyorum yanlışım varsa düzeltin emin olmak için soruyorum

29/7=4,tın tın tın+49 milyon fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim....

• Ne gelir bilmiyorum ama 80 Lira gelmesse dua et. Sonuçta bu faturayı gönderecek olan ttnet
  • Mart ayı 31 gün 1024 gb sınırlı paket 29 olduğuna göre günlük 0,93 ytl 7 gün sen bu hizmeti kullanacaksın;

7x0,93=7,5 ytl yapar

Sonraki 24 günde 1024 sınırsız kullanacağına göre o 24x1,5=37,92 ytl de o yapar.

Yani 37,92 + 7,5 dan 45,42 ytl yapar fakat şunu unutma ki sen kotalı olduğun dönemde downloada asılma nasıl olsa bu ay sınırsıza geçeceğim diye. Sen ayın 7 sinde geçeğim diyorsun 955 mb den fazla indirmiş olursan ayın 7 de geçerken fazlası faturaya kota aşımı olarak yansır
  • cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum FuLLTiMeHaCKeR tavsiyene kulak asıcam kotayı pek kasmıcam.. :)
  • @Fulltimehacker
    Bende 18 Şubatta 4 gb limitli pakete üye oldum. 3mart itibari ile 1024 sınırsıza geçtim. Benim faturam nasıl gelir ve downloada asılayımmı
  • asıl downloada bakalım ne olacak ama ay sonunda başka birşeye asılma sonra dikkat et.........:)
  • Telekoma güven olmaz. Telekomdur ne yapsa yeridir.
    İlk faturayı görmeden downlod yapmamak bence akıllıca olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.