Arkadaşlar ben ayın 7 sinde tarifemi değiştirmek istiyorum kullandığım tarife şu an 1mb 4 gb limitli 29 milyon aynı tarifenin sınırsızına geçtiğimde faturam nası gelecek ben söle biliyorum yanlışım varsa düzeltin emin olmak için soruyorum
29/7=4,tın tın tın+49 milyon fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Ne gelir bilmiyorum ama 80 Lira gelmesse dua et. Sonuçta bu faturayı gönderecek olan ttnet
Mart ayı 31 gün 1024 gb sınırlı paket 29 olduğuna göre günlük 0,93 ytl 7 gün sen bu hizmeti kullanacaksın;
7x0,93=7,5 ytl yapar
Sonraki 24 günde 1024 sınırsız kullanacağına göre o 24x1,5=37,92 ytl de o yapar.
Yani 37,92 + 7,5 dan 45,42 ytl yapar fakat şunu unutma ki sen kotalı olduğun dönemde downloada asılma nasıl olsa bu ay sınırsıza geçeceğim diye. Sen ayın 7 sinde geçeğim diyorsun 955 mb den fazla indirmiş olursan ayın 7 de geçerken fazlası faturaya kota aşımı olarak yansır
cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum FuLLTiMeHaCKeR tavsiyene kulak asıcam kotayı pek kasmıcam.. :)
@Fulltimehacker Bende 18 Şubatta 4 gb limitli pakete üye oldum. 3mart itibari ile 1024 sınırsıza geçtim. Benim faturam nasıl gelir ve downloada asılayımmı
asıl downloada bakalım ne olacak ama ay sonunda başka birşeye asılma sonra dikkat et.........:)
Telekoma güven olmaz. Telekomdur ne yapsa yeridir. İlk faturayı görmeden downlod yapmamak bence akıllıca olur.