Şimdi Ara

Adsl Gerçekten Ucuzlayacakmış (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • telekoma
  • Adsl pahalanmayacak ucuzlayacak tekrar gündeme almak istedim.
  • bugün bir ocak ve adsl ucuzlayacak konusu baya bi yol almış

    tam rekabete açılmadan büyük beklentiler içerisinde değilim.hatta olanlar bile beni şaşırtıyor.256ların şubata kadar 1024 olması gibi.bundan fazlası onlara ek yük getirir zaten.para hazır geliyor zaten ne gerek var kasmaya dimi.

    1024 kampanyasınında bitmesine 2 ay kaldı.2 ay sonra 256ya dönmek çok koycak.512 yi 50 ytl yapsalarda bari daha az etkiler bizi.
  • WiMax'ı bekliyorum faliyete gecmesiyle birlikte elime gecirecegim bir yan keski ile evdeki tum telekom kablolarini kesip sokaga atmam bir olacak.
  • Ben pek fazla indirim beklemiyorum (yanı ne cidden olacağını bekliyorum , ne de böyle bir isteğim var ) . Ya kotaları arttırsınlar , yada Outlaw'ın söylediği gibi aşım ücretlerini düşürsünler .

    Kotalı bir kullanıcının 4.7GB oyun indirmesi 47YTL'ye geliyor . Aynı oyunu CD'ci adamdan 10YTL'ye alabiliriz veya üstüne biraz daha para koyup orjinal alabiliriz . İndirilen bir film , 7YTL'ye geliyor . Filmleride 4-5 YTL'ye satıyorlar . İnternetten indirmek yerine sinemada seyredebiliriz . MP3 indirmek oldukça ucuza geliyor , albüm almak daha pahalı . Hele konsere gitmek , şemsiye oluyor iyice . Kısaca interneti korsan amaçlı kullanmak kotalı bir kullanıcı için pek 'ekonomik' değil .

    Ama mesela ben Youtube'a girmiyorum . Neden ? Kota katili bir site . Dilediğim gibi oyun oynayamıyorum kota korkusunda . Aynı şekilde sesli ve videolu görüşme yapmaktan kaçınıyorum . Windows'u baştan kurduğumuz zaman Update tam anlamıyla 'kaçıyor' . Hadi , kotalar düşük , bir yerde korsancılığı engelleyirosunuz ama bu kadarı fazla geliyor .

    Bu noktada başka bir şey çıkıyor ortaya ; Başkasının hattına girme . Şimdi bu suçmu ? Evet . Eğer bağlantılar daha ucuz olsa , kimse böyle bir iş yapmaya uğraşmaz değilmi ?




  • quote:

    Bu noktada başka bir şey çıkıyor ortaya ; Başkasının hattına girme . Şimdi bu suçmu ? Evet . Eğer bağlantılar daha ucuz olsa , kimse böyle bir iş yapmaya uğraşmaz değilmi ?
    Acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.