Bildirim
ADSL Faturam 125 YTL gelmiş !!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1024 Sınırsızlara TTNET Müzik ücretsiz deilmiydi 4.25 Nereden çıkmış ?
20 YTL Üyelik neyin üyeliği ve 42 YTL Olanda neymiş öle
Müşteri hizmetlerini ara görüş bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 21 Ocak 2008; 15:04:22 > -
ulaşamıyorum.. off BAN ! -
altında gold üyelik indirim 4.2 YTL yazar yani para ödemezsin ona bu ilk faturan mı bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 21 Ocak 2008; 15:19:17 > -
Banada 60 Küsür Geldi. Annem diyo 49YTL olmıcakmıydı bu . (Türk Telekoma Sevgilerle)
-
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan.91
Banada 60 Küsür Geldi. Annem diyo 49YTL olmıcakmıydı bu. (Türk Telekoma Sevgilerle)
60 YTL Geldide 11 YTL Neymiş ne yazıyor ? -
ilk faturam evet.. -
quote:
Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^
ilk faturam evet..
İlk faturansa bağlantı ücretini felanda yansıtmış olabilirler. -
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan.91
Banada 60 Küsür Geldi. Annem diyo 49YTL olmıcakmıydı bu. (Türk Telekoma Sevgilerle)
60 YTL Geldide 11 YTL Neymiş ne yazıyor ?
Aylık Ücret : 36,84
Kıst Aylık Ücret : 8,60
Bağlantı Ücreti : 6,78
Katma Değer Vergisi :9,40
Özel İletişim Vergisi : 7,83
Damga Vergisi : 0,38
Önceki Aydan Devir : Yok
Ödenecek Toplam : 69,75
Fatura aynen böyle
Not: Türk Telekoma Sevgilerle
-
Allah herkesi benim gibi ev telefonundan ve adsl illetinden kurtarsın.Kablonete geçtim ve şu an için 10 ytllik paket kullanıyorum,eğer memnun kalmazsam 19 ytllik sınırsız pakete geçicem.Neydi o ödediğimiz fahiş ev telefonu paraları ve adsl faturaları.En önemlisi de ev telefonundan kurtulmak arkadaşlar.Asıl kazık yediğimiz şey odur.Saygılar... -
bende netten baktım 53 küsür görünüyo fatura normalde 49ytl veriyodum demekki ttmüzik gold parası bendende kesilmiş.
HALBUKİ TTMUZİK DİYE Bİ SİTEYE BİLE GİRMEMİŞTİM sanki mp3 sitesi kalmadıda gidip wma müzik indircem allahımya parasını kesmiş -
quote:
Orjinalden alıntı: cashinsoft
bende netten baktım 53 küsür görünüyo fatura normalde 49ytl veriyodum demekki ttmüzik gold parası bendende kesilmiş.
HALBUKİ TTMUZİK DİYE Bİ SİTEYE BİLE GİRMEMİŞTİM sanki mp3 sitesi kalmadıda gidip wma müzik indircem allahımya parasını kesmiş
merhaba,
faturalarımıza internetten bakabiliyormuyuz? -
KABLONETİN GÖZÜNÜ SEVEYİM... ÜYELİK BELEŞ AYDA256KBTA 19YTL GELİR.... 125 GELSE AİLEM BENİ DORARDI..... ÇOK YAZIK DELİRMİŞ ADSL.....
ALLAH KORUSUN TIRSTIM VALLAHA....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 21 Ocak 2008; 16:38:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
quote:
HALBUKİ TTMUZİK DİYE Bİ SİTEYE BİLE GİRMEMİŞTİM sanki mp3 sitesi kalmadıda gidip wma müzik indircem allahımya parasını kesmiş
merhaba,
faturalarımıza internetten bakabiliyormuyuz?
garanti bankası internet şubesinden fatura ödemeden sorgulatarak bakabiliyosun borcuna, veya cardfinanasta öyle diğer bankalarla calısmadıgım için bilemiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
quote:
merhaba,
faturalarımıza internetten bakabiliyormuyuz?
GooGLE -
42 ytl kıst ücreti yazan ücret geçen aydan kalma ücret. yani geçen ay ayın 5inde üye olduysanız size o ay fatura gönderilmez sonraki ay kullandığınız fakat parası alınmayan 25 günün ücreti kıst ücreti olarak eklenir. 20 ytl de bağlantı ücreti varmış zaten. ttnet müzik parası hariç faturanız normal.. -
bende de benzer bir durum var kardeşim. 2 mb sınırsız kullanıyorum ama ilk gelen faturam seninkine benzer. kist aylık ücret bağlantı ücreti ttnet müzik filan hepsini kakalamışlar
eğer 2 yıl taahhüt etmeseydim şu an kablonete geçmiştim. zaten şu an netim oldukça yavaş. ulan telekom sana kafam girsin demek istemiyorum ama sanki zorla kaşınıyorsun be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 21 Ocak 2008; 20:59:19 > -
KabloNET vakt-i zamanında değişime ayak uyduramadı, benim gibi mevcut müşterileri hep ADSL 'e kaçtı..
şimdi sunduğu avantajları gördükçe kablonete dönesim geliyor, modemi de duruyor zaten..
ancak ADSL modemimden de çok memnunum, biraz daha bekliyim bakalım sonra bi formul bulurum herhalde -
-
quote:
Orjinalden alıntı: viceroyboy
bende de benzer bir durum var kardeşim. 2 mb sınırsız kullanıyorum ama ilk gelen faturam seninkine benzer. kist aylık ücret bağlantı ücreti ttnet müzik filan hepsini kakalamışlar
eğer 2 yıl taahhüt etmeseydim şu an kablonete geçmiştim. zaten şu an netim oldukça yavaş. ulan telekom sana kafam girsin demek istemiyorum ama sanki zorla kaşınıyorsun be.
Benzer içerikler
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- digitürk internet nasıl
- ont cihazı nedir
- net internet
- hgw modem kullanım ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- cep magnet nedir
- statik ip nedir
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X