Şimdi Ara

ADSL Download Hızım Düşük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512 ADSL'den 2048'e geçtim ama hala 25-50 kb/s civarı download hızım. TTNet Hız testine bakıyorum 1700 kbps küsür çıkıyor (214 kb/s) Ama nedense internet yavaş, bu genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi sorun var? Sorun bendeyse neden kaynaklanabilir? Ah Türk Telekom ahh...

• Download ettiğin siteden kaynaklanıyo olabilir sorun.Flashget kullanabilirsin.Ayrıca internet bölümüne açsaydın daha aydınlatıcı cvplar alabilirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Download ettiğin siteden kaynaklanıyo olabilir sorun.Flashget kullanabilirsin.Ayrıca internet bölümüne açsaydın daha aydınlatıcı cvplar alabilirdin

Flashget ile yabancı ve yerli serverlardan olmak üzere 3 farklı dosya indirdim. Sonuç aynı, torrentte de durum bu şekilde. İnternet bölümüne açmadım çünkü burada cevap verebilecek daha çok kişi var.
  • Kilitle kendi konunu, bilgisayar bölümüne taşı. Şikayet edildin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Kilitle kendi konunu, bilgisayar bölümüne taşı. Şikayet edildin

Kendime uyarı veremiyorum, onun yerine sana versem olur mu? Uyarı vermeden konu taşınmaz, etik değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Kendime uyarı veremiyorum, onun yerine sana versem olur mu? Uyarı vermeden konu taşınmaz, etik değil

Benim nickimi değiştirin Herkes dalga geçiyor atık soru soracam korkuyorum herkes ayrı bişe dicek diye

Yada yeni üyelik alacam fake diye banlamayın

• quote:

İnternet bölümüne açmadım çünkü burada cevap verebilecek daha çok kişi var.

imam-cemaat ilişkisi olmuş
    (hani imam o.urursa cemaat s.çar diye bir laf vardır ya)

herkes konuları "burda daha çabuk cevap gelir" diyerek açsaydı bütün konular "konu dışı" nda açılırdı herhalde.

biz de acele cevaba ihtiyaç duyduğumuzda mecburen ilgili bölüme açıyoruz konuyu, bazen 2 gün cevap veren olmuyor (çünkü oraya bakan az)
    peki biz naapalım? biz de "burda daha çok kullanıcı var" mı diyelim???

yaptığın yanlış bişey ustam... bence taşı kendi konunu.
    biz açsak ismimizin altında kırmızı kutucuklar görüyoruz. bu adalet değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 10 Temmuz 2007; 17:06:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Benim nickimi değiştirin Herkes dalga geçiyor atık soru soracam korkuyorum herkes ayrı bişe dicek diye

Yada yeni üyelik alacam fake diye banlamayın

resul balay olsun nickin

• Bende de 2mb var.. şuan youtube de bile video izleyemiyorum :S çok yavaşşşşşşşşşşşşşşşş
  • quote:

512 ADSL'den 2048'e geçtim ama hala 25-50 kb/s civarı download hızım. TTNet Hız testine bakıyorum 1700 kbps küsür çıkıyor (214 kb/s) Ama nedense internet yavaş, bu genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi sorun var? Sorun bendeyse neden kaynaklanabilir? Ah Türk Telekom ahh...

synı dorun kardeşimde de var.evdeki internet 2048 ikimiz de aynı şeyi indiriyoruz onun hızı dediğin gibi 25-50kb arası benimki 160-200kb/s civarında.ben bunu onun laptopunun eski olmasına (10/100mbps) olmasına bağlamıştım.

edit:eleştirilere katılıyorum,konu yanlış yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 10 Temmuz 2007; 15:10:09 >
  • 2048 görünümlü 512 birde limewireden aynı anda 10 kadar mp 3 indir.download hızı oradan belli olur.220/230 kb/sn dayandığı oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 10 Temmuz 2007; 15:10:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

quote:

İnternet bölümüne açmadım çünkü burada cevap verebilecek daha çok kişi var.

imam-cemaat ilişkisi olmuş
    (hani imam o.urursa cemaat s.çar diye bir laf vardır ya)

herkes konuları "burda daha çabuk cevap gelir" diyerek açsaydı bütün konular "konu dışı" nda açılırdı herhalde.

biz de acele cevaba ihtiyaç duyduğumuzda mecburen ilgili bölüme açıyoruz konuyu, bazen 2 gün cevap veren olmuyor (çünkü oraya bakan az)
    peki biz naapalım? biz de "burda daha çok kullanıcı var" mı diyelim???

yaptığın yanlış bişey ustam... bence taşı kendi konunu.
    biz açsak ismimizin altında kırmızı kutucuklar görüyoruz. bu adalet değil...

Bu konuda herhangi bir ihlal yok. Olsaydı buraya açmazdım.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmış, genel bir sorun galiba? 2048'e geçmeseydim netim daha hızlıydı yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

2048 görünümlü 512 birde limewireden aynı anda 10 kadar mp 3 indir.download hızı oradan belli olur.220/230 kb/sn dayandığı oluyordu

170-190 kbs oldu sayaç 10 tane birden indirince hız yükseliyor ama hala düşük, tekli dosyalar çok yavaş 50'i geçmiyor. Sayfalarda çok yavaş açılıyor. Ben bu işten birşey anlamadım...

• dostum sen hangi programları kulalnıyorsun download için ???
  • kimin dowland hızı yuksek oldu ki senin hızın dusuk olsun
  • Gönderen yavaştır belki 50 ile indiriyosan başka sitelerden yine download başlat bence hepsini topla
  • uTorrent kullanıyorum. Demin port yönlendirme ve birkaç network ayarını yaptım, şu an 200 kb/s ile iniyor. Sanırım flashgetle denediğim serverların tümü yavaştı...

Yanlız bu 200'ü hiç geçmiyor, 200'de sabit kaldı. 250 filan olması gerekmiyor mu? Yoksa çok mu şey istiyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • utorrentte gönderim ve download hızı sınırlamaları var.download hızını sınırsız olarak değiştir.tabiki download hızı upload yapanların hızına bağlıdır.
  • @AlpTéKiN hocam, konuyu görür görmez şikayet etmeye girdim. Baktım sensin buraya yazmaya karar verdim.

Konuyu yanlış yere açmışsınız.
    Kendinize bir uyarı puanı verin size zahmet, birde Network, Internet bölümüne taşıyıverin.
  • Tamam taşıdım.

Konunun taşınış neden yoğun ısrarlar değildir. Bilgilerinize. Bu konuyu istesem konu dışında bırakırdım herhangi bir ihlal yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.