Şimdi Ara

ADSL de indirim belli oldu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni tarife fotosunu okumak için mikroskop gerekir !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 7 Mart 2007; 1:37:57 >
  • hem hız hemde indirim gerekle sadece ufak çaplı indirimle olmaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __kadir__

    quote:

    ADSL ücretlerinde düzenleme
    Türk Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Paul Doany, ADSL ücretlerinde yeni bir düzenlemeye gideceklerini söyledi.


    NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    Güncelleme: 00:45 TSİ 07 Mart 2007 ÇarşambaANKARA - Doany, 1 Nisan 2007 tarihinden geçerli olmak üzere genişbant internet (ADSL) kurulum ücretlerinde yüzde 51, erişim ücretlerinde ise yüzde 6 ile yüzde 55 arasında değişen oranlarda indirim yapacaklarını açıkladı.


    Doany, Radison SAS Otelinde sektörü izleyen gazetecilerle gerçekleştirdiği yemekli toplantıda, ADSL indirimleri hakkında bilgi verdi.

    Doany, ADSL talebini karşılamak için bu alanda büyük yatırım yapacaklarını, sabit hatların yüzde 80’inin ADSL hizmeti verebilme kapasitesine erişeceğini kaydetti.

    Yıl sonu itibariyle kurulu ADSL kapasitesini 6.9 milyon aboneye ulaşacağını belirten Doany, ADSL pazarını büyütmeyi hedeflediklerini ifade etti.

    ADSL ücretlerinde internet servis sağlayıcılarına yönelik yapacakları indirimin önemli bir destek olacağını dile getiren Doany, ADSL kurulum ücretlerini yüzde 51 oranında indireceklerini belirtti.

    Paul Doany’nin verdiği bilgiye göre, veri akış erişiminde 2024 kbps hızda yüzde 55, 1024 kbps hızda yüzde 38, 512 kbps hızda yüzde 16 ve 256 kbps hızda yüzde 6 oranında indirim yapılacak.

    Kotalı ADSL erişim ücretlerinde ise, 1024 kbps hızda 9 GB limitli erişim ücretinde yüzde 35, 6 GB limitlide yüzde 25 indirime gidilecek, 3 GB limitli ise 4 GB limite yükseltilecek.

    Kotasız erişimde de 2048 kbps hızda yüzde 44, 1024 kbps hızda yüzde 32, 512 kbps hızda yüzde 14 ve 256 kbps hızda yüzde 3 oranında indirime gidilecek.

    2007 YILI NET GELİR TAHMİNİ 2.92 MİLYON YTL
    Doany, ADSL altyapısının geliştirilmesi konusunda bu yıl 426 milyon YTL yatırım öngörüldüğünü, 2009 yılında ADSL hizmetleri için yatırımın 1 milyar dolar olarak planlandığını bildirdi.

    Türkiye’deki ADSL erişim ücretlerinin yüksek olduğundan şikayet edildiğini anımsatan Doany, Türkiye’deki erişim ücretlerinin Avrupa ülkelerine göre en düşük düzeyde olduğunun rahatlıkla görülebileceğini, KDV dahil edildiğinde bile ADSL ücretlerinin Türkiye’de diğer ülkelere oranla çok rekabetçi olduğunu savundu.

    Paul Doany, şirketin bu yılki bütçesi hakkında bilgi verirken, 2007 yılı gelir tahmininin 7.82 milyar YTL, net gelirin ise 2.92 milyon YTL olarak hesaplandığını bildirdi.



    http://www.ntvmsnbc.com/news/401991.asp

    Gecenin yarısında açıklama yapıyorlar.
    Utançlarından herhalde.




    serefsizler 6.5 milyon dolara aldılar. yılda 3 milyon dolar gelir bekliyorlar. adamlar daha özelleştirme bedelini ödemeden kara geçtiler sırf internetten. telefonu katmıyorum bile. telekomda suç yok aslında suç satanda. adamlar özel bir şirket ve tekel sonuçta.

    minimum tatmin,maksimum kazık




  • "Türkiye’deki ADSL erişim ücretlerinin yüksek olduğundan şikayet edildiğini anımsatan Doany, Türkiye’deki erişim ücretlerinin Avrupa ülkelerine göre en düşük düzeyde olduğunun rahatlıkla görülebileceğini, KDV dahil edildiğinde bile ADSL ücretlerinin Türkiye’de diğer ülkelere oranla çok rekabetçi olduğunu savundu."

    256lara 1.5 milyon bile değil indirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dejaay

    Yeni tarife fotosunu okumak için mikroskop gerekir !

    en güzeli lin verelim tıkla.




    2005 yılının haberi.
  • "Paul Doany, şirketin bu yılki bütçesi hakkında bilgi verirken, 2007 yılı gelir tahmininin 7.82 milyar YTL, net gelirin ise 2.92 milyon YTL olarak hesaplandığını bildirdi."

    Allah daha çok versin . Çok sinirim bozuldu ya gece gece.
  • "256 kps limitsizler" klubü kuralım. Bu ne ya adamlar dalga geçiyor.
  • 256 ya 2 ytl indirim way be gözlerim yaşardı ağlayacam zati bu hayırsızlardan hayırlı bişe bekleyende kabahat ama ömrümün sonuna kadarda olsa 256 tarifeyi uygulasınlar başka tarifeye geçenin...... bu arada yandaki yakışıklının tuttuğu ban smileyinin sopası varya Paul anladın sen onu




  • arkadaslar yarın gidecem ve aboneliği iptal ettirecem ordanda gencturkcellin yaptıgı kampanyaya katılacam 19 ytl ye internet 3gb alcam.bundan sonrasını telekom dusunsun aslında yapacagımız cok basıt toplu halde bole girişimlerde bulunmak.biz ne sıkıyoz o guzelim canımızı bırakalım telekom dusunsun.adamlar 256 yı unttu gitti takmıolar bile amacları 512 i ye gecirmek.




  • evet tayyibe oy verecektim benden 1 oy kaybetti.

    sonuçta telekomun diger ortağıda devlet. şimdi akpnin sitesinden mesaj atacağım. sizleride davet ederim. edep ölçüsünde şikayetimi belirteceim.
  • yakınlarda keşke kablonet olsaydı 59YTL vermek varken şimdi 76 vericez.256 çekilmez oldu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

    evet tayyibe oy verecektim benden 1 oy kaybetti.

    sonuçta telekomun diger ortağıda devlet. şimdi akpnin sitesinden mesaj atacağım. sizleride davet ederim. edep ölçüsünde şikayetimi belirteceim.

    arkadasım adam bi kişiyi hesaba bile almaz hem napacan akpartiyi simdi hepimiz telekom sitesine hucum etmeliyiz ve sikyetleri telekoma bildirmeliyiz.ama 2-3 kişi deil bu formu okuyan herkes yapmalı bunu haydi simdi telekoma ziyaret etme zamanı...
  • Doany;
    Türkiye’deki ADSL erişim ücretlerinin yüksek olduğundan şikayet edildiğini anımsatan Doany, Türkiye’deki erişim ücretlerinin Avrupa ülkelerine göre en düşük düzeyde olduğunun rahatlıkla görülebileceğini, KDV dahil edildiğinde bile ADSL ücretlerinin Türkiye’de diğer ülkelere oranla çok rekabetçi olduğunu savundu.

    Paul Doany, şirketin bu yılki bütçesi hakkında bilgi verirken, 2007 yılı gelir tahmininin 7.82 milyar YTL, net gelirin ise 2.92 milyon YTL olarak hesaplandığını bildirdi.


    gelire bakın iki yılda amortileyecekler kendilerini...
    yazıklar olsun tt yi satanlara...yazıklar olsun vatan.......




  • valla her türlü tepkiye arkanızdayım eminim her 256 da benim gibi düşünüyordur
    ulan 1 lira indirimmi olur lan 1 lira fazla verimde bari bizle dalga geçme
  • Hazır bir dilekçe örneği ya da tepki yazısı falan olsa hemen şu an göndeririz.
  • önüne gelene satarsan böyle önemli tekel şirketleri olacağı budur...
    adam göz göre göre sömürüyor ya...
    indirim falan yok.. amaç az para verenleri daha yüksek ücretli tarfilere geçirmek...





  • bende hep sizinleyim bir tepki verelim nasıl yapılacaksa artık............


    Aslında bağlantı ücretleri 29 YTL ye düşmüşken bence sırf tepki olsun diye belirlenen bir tarihte aynı gün iptal ettirelim ADSL aboneliğini sonra yine açarız sırf tepki için 29 YTL vermeye hazırım.

    tabii 3 kişi yaparsa bir şey olmazda 1000 kişi aynı anda kapatacağız derse bence epey ses getirir.......

    sizde önerilerinizi yazın lütfen........
  • ADSL yılı 2007
  • http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=368 bu sayfadan sikyaetlerinizi yapıorsunuz onunuze bi form gelio onu dolsurosunuz.ve sikyaei yapıoruz ben yaptım arkadslar ama seviyeyi kaybetmeyelim her ne kadar kızgın olsakda... hadi millet musteri veli nimettir musteri her zaman haklıdır....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 7 Mart 2007; 1:55:15 >
  • evet şikayetin tam sırası.... üşenmeyelim lütfen arkadaşlar ve tepkimizi dile getirelim... özellikle 256 kullanıcıları çok büyük tepki vermemiz lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.