Bağlantımda bi süredir dikkat ediyorum Giden(upload) Gelen(download) datalarından fazla hep x2 katı şeklinde. 2/1 oranında olması aklıma trojan şüphesini getirdi ve ewido, a squared ve trojan hunter ile taradım, bilimum anti virüs programları da bir şey bulamadı. internette ise browser ile zaman zaman sitelere bağlanmakta sorun yaşıyorum. olayın tt ayağında bir sorun görülmüyor. bu konuda fikri olanlar? lütfen format at kurtul tarzı olmasın!
güvenlik duvarı var.onu kaldırıp bir dene istersen.windows güvenlik duvarı engelliyor olabilir.Ayrıca oran doğru bir oran.bende şuan sorun yok ve giden gelen oranı 2/1
bence oran yanlış.. sistemini antivirüs ve spy programları ile taratmanı tavsiye ederim.. eğer bilgisayarın ağ ile başka bilgisayarlara bağlıysa o bilgisayarlarda senden izinli/izinsiz dosya transferi yapabilirler doğal olarak uploadın fazla görünüyor olabilir. ama virüs yada spy a benziyor..
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL
güvenlik duvarı var.onu kaldırıp bir dene istersen.windows güvenlik duvarı engelliyor olabilir.Ayrıca oran doğru bir oran.bende şuan sorun yok ve giden gelen oranı 2/1
Güvenlik duvarıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. MSN yada diğer internet ile ilgili bağlantılarda sorun yokken browser (bazen) bağlanmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: magnaflux
bence oran yanlış.. sistemini antivirüs ve spy programları ile taratmanı tavsiye ederim.. eğer bilgisayarın ağ ile başka bilgisayarlara bağlıysa o bilgisayarlarda senden izinli/izinsiz dosya transferi yapabilirler doğal olarak uploadın fazla görünüyor olabilir. ama virüs yada spy a benziyor..
spy ve antivirüs programları ile tarattığımı söylemiştim. güvenli kipte dahi bişey bulamadılar. norton, avg, spybot search & destroy, adaware, trojan hunter, ewido ve a squared elle tutulur birşey bulamadı.
bende ise şöyle ;
Sent : 108,847 Received : 110,904
ee bunada bi yorum yapın....
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
bende ise şöyle ;
Sent : 108,847 Received : 110,904
ee bunada bi yorum yapın....
magnaflux ve seninki normal. gelen data nın eşit yada fazla olmasında bir sıkıntı yok. upload olayı p2p programı kullananlar için yüksek çıkabilir. bu arada bende böyle bir yazılım yok. o yüzden spy yada trojan diye üşünüyorum ama çözüm üretemiyorum.