Şimdi Ara

ADSL Ayarları-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • INCA AMX-CA80U USB Modemim var. 2 gün önce format attım, modem CD sini kurmak için taktım (modem takılıydı), hiç bir ayar sormadan kurdu. Bağlantıyı sorunsuz yaptım. Halbuki ilk kurduğumda bazı ayarlar istemişti ve ben bunları deneme yanılma yoluyla yaparak bağlantımı 3 saatte tamamlayabilmiştim. Ayar sormayınca şaşırdım. Sorun internette gezmeye başlayınca ortaya çıktı. Hızım 6-7 KB/s (normalde 51,2 KB/s 3 GB sınırlı bağlantım var .) CD'yi tekrar çalıştırıyorum, programı uninstall yapıp ancak, bu sefer çalışıyor gibi yapıp program açılmıyor. Bende o sinirle bir format daha attım. O zaman CD ayar sordu ve ben daha önce aklımda kaldığı kadarıyla yaptım ancak yine jız aynı. Ve şimdi program yine çalışmıyor, yani ayarları değiştiremiyorum. Öncelikle bu kurulum programı niçin çalışır gibi yapıp sonra çalışmıyor ve sadece format attıktan sonra 1 kez çalışıyor? 2. si, eğer çalıştırırsam encapsulation modunu ne seçeceğim tam hatırlayamıyorum özür dilerm, seçenekler şunlara benziyor;
    1)PoPPOA ILLC
    2)PoPPOA Vcmux
    3)PoPPOE ILLC
    4)PoPPOE Vcmux

    Ben 4. seçtim böyle oldu. Yani hız 6-8 arası. Seçtiğim doğruysa başka ne yapabilirim?
    VPI : 8 , VCI :35 olacakmış modem kendi yapıyor.
    DNS leri giriyorum.
    Bir yardım lütfen.







  • tekrar ayarları sormuyo çünkü windows onları sen bikez yapınca saklı tutmuştur otomatik olarak yüklüyodur. format atınca sordu çünkü onlarıda silmiş oldun..

    vpı=8 VCI=35 olucak.... diger söyledigin 1-2-3-4 numaraları ayarlardan ise bazi santrallerde hepsi çalişiyor bazi santrallerde bazilari çalişiyor. deneme yanilma yap..
    bende hepsi çalişiyor mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.