Şimdi Ara

Adsl alacağım önerileriniz lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni adsl alacağım ttnet ya da superonline düşünüyorum şimdilik bu iki firma ile görüştüm fiyatları şu şekilde;

ttnet :

16 Mbps'ye kadar 50 GB adil kullanıma göre

ilk 2 ay deneme sonra 22 ay 54,90 tek portlu+wireless modem veriyor ve modem seçenekleri baya var,aktivasyon ve kurulum ücreti yok.

superonline:

16 Mbps'ye kadar 50 GB adil kullanıma göre

ilk 6 ay 9,99 18 ay 65 tl 4 portlu modem veriyor ve modem seçeneklerini bilmiyorum sanırım pikatel veriyormuş,aktivasyon ve kurulum ücreti yok.

hesapladığımda 24 ay olarak ikisi de yaklaşık paraya geliyor ama ben karar veremedim kullananlar ne tavsiye ederler yorumlarınızı bekliyorum

• bence superonline al, ttnet den daha iyi. ikisini de kullanma fırsatım oldu, superonline daha hızlıydı kesinlikle.
  • başka önerisi olanlar var mı arkadaşlar?
  • adsl değilde fazla kullanmıyorsan neti telefonada para vermek istemiosan benim gibi turkcell vınn yada vodafone vodem hangisi iyi çekiyorsa lokasyonunda.ben 5 sene boşu boşuna ttnet olacak adi firmaya 0 telefon görüşmesine 25 30 arasında para verdim 55 de internet 85 lira şu an 4gb vınn kullanıyorum.29 lira forumları geziyorum face de takılıoyrum gazete okuyoru günlük 4 5 saat takılıyorum fazla fazla yetiyor.faturalı değil zaten kontörlü bence en mantıklısı tabi bana göre sen ne düşünürsün bilmem fazla kullanıosan o zaman ayrı millenicom kullandım gayet güzeldi hız filan düşmüyor santralden zırt pırt oynamıolar ama sabit telefon kullanmadım için adsl e son verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.