Şimdi Ara

Adsense ile sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bir internet sitem var. Temmuz ayında yaptırdım. Yaptırdım diyorum çünkü kodlama bilmediğim için para ile bir şirkete yaptırdım. Sitenin yapımından sonra kodlama öğrenmeye başladım fakat şimdilik sadece HTML ve CSS'in temelini biliyorum.

    Temmuz ayında adsense için kod yerleştirdik ve başvurduk. Doğal olarak 1 aylık siteye reklam vermediler. Mart sonunda tekrar başvurduğumda kabul edildi ve 2 tane reklam aldık. Buraya kadar sorun yok. Sorun 2 reklamdan sonra bir 2 reklam daha koymak istedim ve adsense kodlarını siteyi yapan şirkete yolladım. Onlar da belirttiğim yerlere reklam kodlarını eklediklerini söylediler fakat eklediklerinden sonra reklamlar kayboldu. Adsense üyeliğim hala etkin ve reklamlar hala aktif gözüküyor fakat ortada reklam yok. Yapan şirket sıkıntının google kaynaklı olduğunu onlarla iletişime geçmem gerektiği yönünde bir cevap vererek açıkcası başlarında savdılar. ( en azından ben öyle düşünüyorum)

    Bu konuda beni aydınlatacak, ortalama yarım saatini ayırıp skype ya da teamviewer üzerinden bu durumu düzeltmeme yardımcı olacak biri var mıdır?

    Teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.