Şimdi Ara

Ads by AdsAlert nasıl silerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydır silemedim combfix dahil herseyi taptım.üstelik son sürün kaspersyk kurulu guncel. yünede bundan kurtulamıyorum chorme sildim sonra kurdum yine geldi.
    asagıdaki sitede yaızlan herseyi taptım silinmedi

önerisi olan varmı format haricinde ve asagıdaki yapılcaklar haricinde ?

http://malwaretips.com/blogs/ads-by-adsalert-removal/

• yardım lutfen
  • Arkadaşlar aynı sorun benim laptopta da var, adamlar çok iyi iş çıkarmışlar ne yaparsanız yapın silinmiyor.
    Şuan denemediğim format dışında birşey kalmadı, desteklerinizi rica ediyoruz.

Şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Arkadaşlar aynı sorun benim laptopta da var, adamlar çok iyi iş çıkarmışlar ne yaparsanız yapın silinmiyor.
    Şuan denemediğim format dışında birşey kalmadı, desteklerinizi rica ediyoruz.

Şimdiden çok teşekkürler...

anlasılan bu iş ize kaldı.ya ben anlamıyorum portal sepetini 1odk da haletmiştim bu nedir böle kaspersky ı bile diliyor.

ya size 1 sorum var ordan yola cıkıcam.

1-pc yi yeniden başlattıgınızda bir program kendi kendine setupa tıklamıs gibi pencere cıkıyor mu ?

2-işletim sistemi ve bit sölermisiniz ?

3-msconfig'de nl94g ile başlayan bişe var mı ?

4-sorun chorme'de var mı ?
  • 1-Açılan bir program yok.
    2-Windows 7 64bit
    3-Yok.
    4-Evet chrome kullanıyorum, ama ie kullandığımda da oraya da bulaştığını hatırlıyorum.

Laptop olduğu için format ile uğraşmak istemiyorum.
    Başka sorular varsa sor lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 28 Temmuz 2015; 12:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bilgisayar çok yavaşladı ve crome da uzantıları incelediğimde bu programın uzantılarını silsende geri geliyordu şimdi kaspersky ile gelmiyor ama buna rağmen reklam penceleri açılmaya devam ediyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Yalnız bilgisayar çok yavaşladı ve crome da uzantıları incelediğimde bu programın uzantılarını silsende geri geliyordu şimdi kaspersky ile gelmiyor ama buna rağmen reklam penceleri açılmaya devam ediyor...

aşağıdakini uygularmısın suan bende sorun yok ama daha önced efarklı yontem denemitim ve 3 gün sonra geri gemişti :(

istersen bi kaç gün sonra buradan up yaparsan sana asagıdakinin kesinlikle işe yarayıp yaramadıgını soyleyebilitim.

win 7 64 kullanıyorum bende.

aşağıdkaileri yapmadan önce
    1-kaspersyk c yi tarrat cıkanları sil
    2-program ekle kaldırdan soon yuklenenleri seç ve extra bir flash player yuklemişmisin sil ve yine son eklediklerinin bazılarınıda sil.işine yarmayanları veya ne oldugunu bilmediklerin.
    3-msconfig'den başlatma ayarlaırna gel ve gözüne çarpan bişe varsa başlattan kaldır.
    4-chorme yoluna giderek datasını sil.

sonra asagıdkaini yap

https://www.youtube.com/watch?v=HO7ajWhNhfQ

umarım çözülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bendede vardı bu
    ilk olarak adwcleaner ile taratın..taratma biter bitmez zaten pc yeniden başlatılacak .
    chrome açmadan direk denetim masasından google chrome kaldırın...ve sitesinden tekrar en son güncel versiyonu kurun.(tabi yer imlerininizi yedekleyin)
    bu şekilde yaptım hiçbişi kalmadı
  • evet kendi cozumumle bendede eseri kalmadı yukarıda yazdım kolay gelsin millet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.