Şimdi Ara

Adreslenilebilir şerit ledi pc ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WS2812B şerit ledi bilgisayara bağlamak istiyorum mümkünse usb den, neden usb den derseniz pc den müzik açtığımda ledler ona göre yansın istiyorum [sese duyarlı]o mikrofonlu veya jag girişli sistemlerden istemiyorum;bunu yapabilmem mümkün mü? internetten led buldum adreslenebilir metrede 60 tane var 2.5m 100 tl çivarı bana yardımcı olacak varmı?




  • Adreslenebilir led diye kelime oyunu yapıyorlar. Çok çok tek tek ledlerin renk ayarlarını yaparsanız. Diğer kayar mod nefes modu vs varsa vardır. Sese duyarlı olacağını sanmıyorum.


    VU Meter Ürünlerine bakmalısın.

  • ben pc masasına ARGB döşemek istiyorum ama bunu sese duyarlı yapmak istiyorum mikrofonlu veya jacklı sistemlere baktım; mikrofonlu olduğu zaman ortam sesini algılıyor benim istediğim bu değil benim istediğim direk bilgisayarda çalan müziği algılasın ozamanda diyeceksin jacklı yap jacklı olduğu zamanda ses kalitesinden ödün veriyorsun aux la ARGB ye bağla ordan yeniden sesi dışarı vermek sesin kalitesini düşüyor onuda istemiyorum ben bi cihaz düşün 5 m ye kadar ARGB led bağlabilen kendi adaptörü olan pc ye usb ile bağlanan bi aletmi cihazmi artık öyle bişey istiyorum bu mümkünmüdür ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun05 -- 15 Ekim 2020; 18:29:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.