Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: happyfarmer

kod istedik bakalım

Sayın happyfarmer,
    Özel mesajlar kontrol edildiğinde kod talebiniz bulunamamıştır. Lütfen özel mesajdan kod isteğinde bulunun.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: happyfarmer

kod istedik bakalım

İndirim kodunuz gönderilmiştir.
  • kitaplık istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Çalışma masası ve yönetici koltuğu için de kampanya yapacak misiniz

Farklı ürünler için kampanyalarımız olacaktır fakat içeriğini şimdiden bilemiyoruz.
    İlginize teşekkürler.

Fiyat olarak kdv ve kargo dahil 109.90 olmaz mı acaba ? Bu şekilde fiyat çok iyi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 17 Haziran 2014; 9:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zigon sehpada da bi kampanya yapsanız.
  • Kampanyalar için teşekkürler, tv ünitelerinde kampanya düşünüyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Kampanyalar için teşekkürler, tv ünitelerinde kampanya düşünüyormusunuz ?

Farklı ürünler için kampanyalarımız olacaktır fakat hangi ürün için yapılacağını bilmiyoruz.
    İlginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

çalışma masası lazımdı ama olmadı.
    iyi satışlar ama bulmaca gibi kampanya yapmayın lütfen.

300 kod verecem de perşembe belli bi saatte bu 300 kodun 100 tanesini yararlandırıcam tarzı kampanyadan ziyade oyuna benziyor.

bunun yerine belli bir stoğu belli bir fiyattan satışa koysanız daha iyi olmaz mıydı?

Sayın ogündüz,
    Öncelikle mesajınızın cevabında gecikme olmasından dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu güne kadar yaptığımız bütün kampanyalar bu şekilde yapılmıştır. Pazartesi günü kampanya başlatılır, 300 kod dağıtılır ve Perşembe günü 12:00- 15:00 saatleri arasında alışveriş yapan ilk 100 kişi bu indirimden yararlanır. 100 indirimli ürün satışı için 300 kod vermemizin amacı başvuran herkesin kod almasını sağlamaktır. Eğer 100 indirimli ürüne 100 kod verirsek forum üzerinden kod satışları olabiliyor ve asıl ürünü almak isteyen forum üyeleri mağdur olabiliyor. Amacımız bunu engellemektir. İndirimli ürünü 100 adet stokla sınırlıyoruz çünkü forum üyelerine gerçekten çok özel fiyatlar veriyoruz ve bu fiyatlarla sınırsız sayıda satış yapmamızın maalesef imkanı bulunmamaktır..
    İlginiz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

Bu ürünü kim seçti Fiyat iyi de üründe iş yok.

Sayın tvyayini,
    M6003-KZB1 Melodi Üç Kapılı Gardırop forumda yapılan ankette, Forum Donanım üyeleri tarafından seçilmiştir.
    İlginize teşekkür ederiz.

adoremobilya.com dan  yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

Bu ürünü kim seçti Fiyat iyi de üründe iş yok.

Sayın tvyayini,
    M6003-KZB1 Melodi Üç Kapılı Gardırop forumda yapılan ankette, Forum Donanım üyeleri tarafından seçilmiştir.
    İlginize teşekkür ederiz.

adoremobilya.com dan  yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Ürün fiyatında biraz daha oynama yapamaz mısınız acaba ? 109 TL kargo dahil olsa olmaz mı ?

• herkes kargo ücretsiz diyor ama adoremobilya buna bir kere cevap vermiyor olmayacaksa olmaz diye soyleyinde millet yazmasin yani cevap verin

• Aynı ürünün biraz farklı renklisini Ankara itfaiye meydanındaki adoreden 2 sene önce almıştım. 99TL ye aldım ve hala sorunsuz kullanıyoruz. Bence ürünün tek eksiği çekmece.
  • Mesaj yolladım kod hala gelmedi.
  • Çalışma masası olsaydı alırdım bi dal.
  • Bir de çalışma masası bekliyoruz.
  • Beyler bence adore işin iyi yapan firmalardan biri 3-4 yıl önce rafli bez dolap aldım bir sene sonra bağlantı yerlerindeki plastikler ayrılma yaptı müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim faturasını istediler gönderdim ben ürünü göndereceğim diye beklerken ürün sizde kalsın dediler parami iade ettiler.

• Değerli Forum Üyeleri,

Bu güne kadar kampanyalarımızı kar amacı gütmeden Forum Donanım üyelerine özel fiyatlarla gerçekleştirdik. Bu seferki M6003-KZB1 Melodi Üç Kapılı Gardırop kampanyamız da aynı amaç ve mantıkla yapıldı.

Ürünün KDV ve KARGO HARİÇ fiyatı 81,92 TLolarak belirlenmiştir. Takdir edersiniz ki KDV ve KARGO bizimle alakalı bir durum değildir.

59 kilogramlık bir Gardırobun, sadece malzeme maliyeti 81,92 TL den fazladır. Bu agresif fiyat ıskontosu sadece siz değerli forum üyelerine yapılmış, tanıtım amaçlı, zararına, çok özel bir ıskontodur.

Ürünün KDV hariç fiyatı: 81.92 TL
    Ürününü KDV si : 17.98 TL
    Anlaşmalı kargo firmasının, 59 Kg lık ürün için, özel ıskontolu taşıma bedeli: 24 TL dir.

Kargo ücreti vermek istemeyen değerli müşterilerimiz, dilerlerse ürünü fabrikamızdan KDV DAHİL 99,90 TL ye teslim alabilirler.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• adoremobilya;

Konya yolundaki merkez satış yerinizi biliyoruz ama fabrikanızı bilmiyoruz. Fabrikanızı nerdedir, fabrikadan teslim almak istesek nasıl olur. Ankara içi dışı kargo değişmiyor mu?

Adore'nin kendi ürünlerinden gerek mağazanızdan gerek internetten birçok ürün aldım. Sorun çıkanlarda oldu ama firmanızla iletişime geçtiğimde hemen çözdüler. Bu melodi serinizi açıkçası bilmiyorum, yeğene hediye olarak almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Mesaj yolladım kod hala gelmedi.

İndirim kodunuz özel mesajla gönderilmiştir.
    Teşekkürler
  • Kampanya dahilinde kodlar sadece 13:59 ve 13:61 dakikaları arasındaki saniyeler içinde girilebilecektir.
    Bu saniyeler içinde dağıttığımız 500 koddan sadece 3 tanesi geçerli olacaktır.
    Bu 3 tane kodu kullanabilmek için ödeme sırasında çıkan bulmacayı çözmeniz gerekmektedir. 5 dk dan sonra sistemden otomatik olarak çıkış yaptırılacaktır, bu yüzden acele etmelisiniz.
    Kalan 497 kod 157 gün sonra güneşin tam doğumunda kullanılabilecektir. (tabii ki 1 tanesi)
    500 kod veriyoruz indirim için, ama sadece 3 tanesini kullanabilirsiniz. Çünkü mükemmel bir sistem oluşturduk, bu şekilde 10 numara oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.