Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Bende kod alabilir miyim? Tam ihtiyacım olduğu bir zamanda ilaç gibi gelecek.
  • Kod alabilir miyim

• Kod alabilirmiyim Pm atmıştım
  • pm attım hocam
  • Pm atsanız yeterli kod alabilir miyim yazmanıza gerek yok...
    Bu arada kargoyu ücretsiz yapalım sayın yetkili,efsane olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo Ücretsiz olursa 3 tane alirim

• o kargo ücreti olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar

bende kod istedim ama fiyatta bir iyileştirme yapılmazsa kullanacağımı zannetmiyorum

zaten size sinirliyim, vlt-270 koltuğunuzun daha 1 sene oldu amortisörü bozuldu

edit: buradaki yorumlara olumsuz da olsa bir cevap verilmemesi de ayrı bir mevzu

geç gelen edit: zaten kampanya 100 kişiyle sınırlıymış. indirim falan olmaz, bu fiyata atlayan 100 tane insan evladı bulabilirler. kampanya yapmış olmak için kampanya yapılmış.

üstelik dolabın yüksekliğide 172 cm imiş, yeni fark ettim. iyi bir özellik, dolabın üstünü silerken zorlanmam

Sayın Lok'tar ogar,
    Öncelikle internette ilgili yaşadığımız sistemsel bir sıkıntı nedeniyle mesajlarınıza geç cevap verebildiğimiz için üzgünüz. İletişim bilgilerinizi özel mesajdan gönderebilirseniz VLT-800 koltuğumuzla ilgili sorununuzu müşteri hizmetleri departmanına aktarabiliriz. Sorununuz kesinlikle çözülecektir.
    İlginize teşekkürler

• Merhaba kod alabilir miyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Merhaba kod alabilir miyim acaba

Kod alabilmeniz için özel mesaj atmanız gerekmektedir.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar

bende kod istedim ama fiyatta bir iyileştirme yapılmazsa kullanacağımı zannetmiyorum

zaten size sinirliyim, vlt-270 koltuğunuzun daha 1 sene oldu amortisörü bozuldu

edit: buradaki yorumlara olumsuz da olsa bir cevap verilmemesi de ayrı bir mevzu

geç gelen edit: zaten kampanya 100 kişiyle sınırlıymış. indirim falan olmaz, bu fiyata atlayan 100 tane insan evladı bulabilirler. kampanya yapmış olmak için kampanya yapılmış.

üstelik dolabın yüksekliğide 172 cm imiş, yeni fark ettim. iyi bir özellik, dolabın üstünü silerken zorlanmam

Sayın Lok'tar ogar,
    Öncelikle internette ilgili yaşadığımız sistemsel bir sıkıntı nedeniyle mesajlarınıza geç cevap verebildiğimiz için üzgünüz. İletişim bilgilerinizi özel mesajdan gönderebilirseniz VLT-800 koltuğumuzla ilgili sorununuzu müşteri hizmetleri departmanına aktarabiliriz. Sorununuz kesinlikle çözülecektir.
    İlginize teşekkürler

Koltuğumun amortisör sorununu teknik bir mevzu olduğu için sizin bilginiz dahilinde olmaz diye düşünüyordum açıkçası.

Ama kampanyanızın aksine ilginizi takdir ediyorum, detaylı pm atıyorum. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

müşteri hizmetleri satış sonrası ilgisi alakası çok iyi bir firma ama bu firmadada diğer yerli firmalarda olduğu gibi ince işçiliği çok kötü 2 tane bilgisayar sehpası aldım adoreden iki üründe parçalarda bir sürü defo vardı boya dökülmesimi istersiniz ezik çizik hatta o dökülen yerleri boyamışlar beyaz boyayla anlamayan biri olur alır diye böyle ürün çıkarcaksanız hiç yapmayın daha iyi bir bilgisayar sehpası düşünün demonte olarak gelmiş 15 parça diyelim toplamda en az 15 defo var aradığınızda yenisini verelim veya ücret iadesi yapalım diyorlar sorun yokta nasıl mal yapıyorsunuz anlamak mümkün değil ikeadan onlarca parça mobilya aldım hiçbirinde nokta hata yok kutudan çıkartıyorsun hepsi jelatinli parmak izi bile yok, ayrıca adoreye birinci sehpanın değişiminde özellikle belirttim göndereceğiniz yeni ürünü kontrol edinde yollayın diye verilen cevap siz merak etmeyin özür dileriz gereken hassasiyet gösterilicektir neyse 15 günde anca gelir zaten bir bakarsınız ilk gelen sehpadan daha defolu sonuç yerli markalardan kesinlikle bir şey almayın heryeri hatayla dolu ürünler üretiyorlar alın ikeadan jilet gibi mal yapıyor.. öyle kutuyu vakumlamakla olmuyor bu işler fabrikadan ilk önce düzgün mal üretinde kutuya koyun çizik dökük vuruk ezik ürünleriniz hep

Sayın LANVİN1,
    Öncelikle yaşamış olduğunuz sıkıntıdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletişim bilgilerinizi özel mesaj yoluyla gönderebilirseniz ilgili üst departmana iletip sorunun araştırılmasını sağlayabiliriz. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

• Hocam pm

• ah ah bu sehpa 40 lira olacaktı ki. Peynir ekmek gibi giderdi. :)
  • gönderdik bakalım
  • Ölücülükte sınır tanımayan insanlar için pahalı tabi,
    hocam alalım kodu
  • Çalışma masası ve yönetici koltuğu için de kampanya yapacak misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

Ölücülükte sınır tanımayan insanlar için pahalı tabi,
    hocam alalım kodu

İndirim kodu almak için özel mesaj göndermeniz gerekmektedir.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Çalışma masası ve yönetici koltuğu için de kampanya yapacak misiniz

Farklı ürünler için kampanyalarımız olacaktır fakat içeriğini şimdiden bilemiyoruz.
    İlginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.