Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

Tutulanı-beyazı çok araştırmadan bakılınca 199 lira olan bir ürünün satılmayan elde kalan koyu renklisine 180 değil de 150ye satıyoruz deseniz neyse de 300den %50 indirim yaptık demek ne oluyor.Burası sıcak fırsatlar elde patlayan ürünleri kıymetli gösterip satmaya çalışırsanız gitmez beyefendi.

Sayın turgay0651,
    Linkini göndermiş olduğunuz sitede wenge-beyaz bulunmadığı halde stok kapatma işlemi site tarafından yapılmadığı için hala satılıyor görünmektedir. Fakat bahsetmiş olduğunuz renkteki ürün bizim sitemiz dahil hiç bir sitede fiilen bulunmamaktadır, çünkü stokları bitmiştir.

Göndermiş olduğunuz linkte de satış fiyatı 385,00 TL'den 199,00 TL' ye düşmüş görünmektedir. Sitemizi incelediğiniz takdirde bu ürünlerin 300 TL'den satılmakta olduğunu görebilirsiniz.

Başlığımızda da açıkça belirtmiş olduğumuz gibi "Bu bir stok bitirme kampanyasıdır". Bu ürünleri herhangi başka bir yerde satamama gibi bir sıkıntımız bulunmamaktadır ve bu stok bitirme kampanyasını forumdonanım haberde yapmamızın nedeni ise özel mesaj yolu ile forum donanım üyeleri tarafından bize gelen gardırop üzerine kampanya talebidir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• Değerli Forumdonanım Üyeleri,

Kampanyamız için indirim kodu dağıtımı ve indirimli ürün satışı yarın yani 24 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 09:00' da başlayacaktır.

Belirtilen tarihten önce gelen kod talepleri dikkate alınmayacak, 09:00 itibarı ile gelen taleplere sırayla indirim kodu verilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz.
  • Bence hiç cazip değil indirim falan yapıldığıda yok zira piyasa fiyatı bu..Koçtaş,İkea vs gibi yerlerde daha hoş modelleri var bu fiyata üstelik bu dolabın ray mekanizması eski mutfak dolaplarında kullanılan plastik tekerleğe sahip sürgülü mekanizmaya çok benziyor..Şimdi yeni nesil dolaplarda sürgülü modeller teleskopik mekanizmaya sahip ama sizinki öyle görünmüyor!Forumda birazda kullanıcı fikirlerine odaklansanız iyi edersiniz üstelik üyelerin ofis ve pc için istedikleri çalışma koltuklarında fiyatlarınız geçen senelere nazaran ikiye-üçe katladı tabi üyelerin fiyat indirimi istekleri gözardı ediliyor iki parçalık suntada indirim yapacağınıza işe yarar şeylerde indirim yaparsanız forum nezdinde pozitif etki uyandırırsınız..
  • Adı üstünde donanımhaber yani burada teknoloji ile ilgili bilgisayar masası bilgisayar koltugu vs ürünlerin indirimleri çok tutar eger bu ürünlerde saglam indirim olursa fazlasıyla satış yapabilirsiniz.
  • neden düz 150 TL degil de 149.90 ?
  • Kimseyi savunduğumuz falan yok ama satıcı yetkili arkadaşın yerinde olsam herhalde bu kadar sakin olamazdım;
    sana ne neden indirimli sattıkları, stoğu eritmek olabilir, satamamışlardır evvelinden, tutulmayan bir modeldir,keyfidir,
    ne dengesiz üyeler var forumda ya millet burda geze geze kendi çiftliği bellemiş burayı.

Adore'ye güvenmeyen başka firmaların dolap fırsatlarına baksın madem güven meselesi kesenin ağzını azcık açıvereceksin.
    yetkili arkadaş ; burda hem kampanya yapacaksınız hem millete tek tek cevap vereceksiniz bide hesap vereceksiniz
    üstüne de hakaretler yiyeceksiniz
    bırakın burda yapmayın şu kampanyaları ya.......
    ....................................................................zaten satıyorsunuz 5-10 fazla satayım derken azar işitmeyin diğer sitelerde
    vede kendi sitenizde yapın kampanyayı bu forumdaki çoğu üyeye layık değil bu indirimler.

Ben TEKZEN' den geçen yaz 149 tl ye almıştım ellerinde 1 tane idi internet sitesinden almıştım normalde 219 tl ye mi ne satıyorlardı.

diğer markalar-firmalar hem cinsi dolaplarda şu hinliğe kaçıyorlar

1. derinlik 60 cm değil 40-50 cm aralığında oluyor %33 ila %17 arasında mlz den kısmak demek
    2. adorelerde standart yükseklik olan 182-183 cm diğer lerinde 160-180 cm aralığında oluyor burdanda %10 larda kısılmış oluyor
    3. diğerlerinindeki mlz kalitesini tam bilmiyorum ama kulplarda,menteşelerde,vidalarda muhakkak kalite farkı vardır

bu yazdıklarım 149 tlden daha ucuza bulacakları gardıroplarda olması muhtemel şeylerdir, bırakın bu zatlar alacaklarsa o ürünleri alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 24 Eylül 2014; 14:12:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

http://www.morhipo.com/adore-slide-compact-surgulu-kapakli-dolap/12380065/detay
    http://www.hepsiburada.com/liste/adore-surgu-kapili-gardirop-noce-beyaz-/productDetails.aspx?productId=mbadrswd03nb1&categoryId=18021423
    beyaz isteyen varsa

Morhipo 150/30 var 169 a gelmis olur

• Kod istiyorum :)
  • Bence fiyat iyi spot mağazalarla karıştıran arkadaşlar var. Ve kargo dahil kapıya kadar geliyor koca dolap daha ne istiyorsunuz. Spotcudan alsan 80 lira + 20 lira nakliye ister. Ne olduğu belirsiz olan şeylere. İhtiyacım olsa değerlendirirdim. Artı spotcular size fatura kesmez bu fiyatta %18 vergi var. 27 lira sıf vergi zaten. Sonuç olarak fark 20 lira gibi bişeye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 24 Eylül 2014; 0:34:10 >
  • Ben bu urunu kullandim (SWD-02, kiraz). Gmail'de aratinca 2010'da kargo dahil 144 TL'ye almisim. 3-4 yil kullandim, surgu sistemi cok pratik, (uzmani olmamama ragmen) malzeme kalitesi iyi gorunuyor, tek bir asinma veya yipranma bile olmadi.

Su anda + kargo 150 TL, bu urune sicak bir firsat
  • 2m ve üstü modellerde indirim bekliyorum

• inşallah bitmez sıcak fırsat gibi duruyor.
  • SWD-03-NB-1 bu ürünüde ekleseniz listeye çok mutlu edersiniz bizi =)

https://www.adoremobilya.com/surgu-kapili-gardirop-noce-lake-beyaz?filter_name=SWD-03-NB-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

SWD-03-NB-1 bu ürünüde ekleseniz listeye çok mutlu edersiniz bizi =)

https://www.adoremobilya.com/surgu-kapili-gardirop-noce-lake-beyaz?filter_name=SWD-03-NB-1

Çok çok doğru.İcabında morhipoda vs. var farklı renkleri ve satış fiyatında pek fark yok.Aynı fiyattan olabilir diye düşünüyorum.

sevindirin bizi

• Bu tarz ürünlerde fiyatlar çok farklılık gösteriyor paran varsa ayni ürünü teak ağacından alırsın sadece her sene yağlama bakımını yaparsın istersen dışarıda yağmur altında kullan ömür boyu işini görürsün tabi o parayla araba alırsın orası ayrı mesele ama buradaki ürün ile aynı işi görür. Eğer malzeme kötü ise değmez ama piyasası 300 luk bir ürün ise alınabilir .. Bu işten anlayan ve ürünü kullanan arkadaşların cevap vermesi lazim ... Kimisi 10 liralık hesap yapar kimisi almışken iyi alayım 150 lira olsun nasıl olsa çok uzun kullanacağım diyebilir . Telefonlara binlerce TL verirken kimse bu kadar düşünmüyor valla.
    Bu arada uygun ve sağlam VLT serisi bilgisayar sandalyelrini bekliyoruz hatta seçenek sunun uygun fiyat verin biz size kaç kişi çıkar diye forumca dönelim ..

• Şifonyerede indirim olsa süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

SWD-03-NB-1 bu ürünüde ekleseniz listeye çok mutlu edersiniz bizi =)

Çok çok doğru.İcabında morhipoda vs. var farklı renkleri ve satış fiyatında pek fark yok.Aynı fiyattan olabilir diye düşünüyorum.

sevindirin bizi

morhipoda 219,9 tl satış fiyatı var
    30 tl indirim kuponu
    20 tl bkm express maximum kart
    5 tl avantajix iadesi ile
    165 tl ye geliyor.

Ancak bunlarla uğraşmak yerine sizden alalım.

• Gecen hafta 80 liraya adore kitaplik aldim. Simdi tek kişilik baza+yatak+gardrop lazim. Çocuğun odasını düzenliyorum. Sanırım bu gardrobu alacağım. İstikbal den de baza+ yatak işlem tamam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.