Şimdi Ara

Adolf Hitler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
13.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeşil üç hilalinden ve sözlerinden ırkçı olduğunu çıkarımladım. Doğrumudur .

Orijinalden alıntı: Hatior

Yeşil üç hilalinden ve sözlerinden ırkçı olduğunu çıkarımladım. Doğrumudur .
    evet ırkların üstünlüğüne inanırım.

zenci siyah değil zenci daha atletiktir üstündür.

iskandinavlar daha yaratıcıdır

avrupalılar daha zeki ve planlıdır.

her ırkın kendine göre üstünlükleri vardır.

ama bütün zenciler bir tarafa yığılıpta bizim dediğimiz olur derse karşısına çıkarım.

bir bayanla erkeği kıyas lamak gibi herkesin üstün olduğu taraf vardır.

1)Adolf Hitler'in yaptığı sadece Yahudiler ile sınırlı değildi. Hitler Komünist,Nasyonal Sosyalist muhaliflerini tutuklatıp ondan sonra infaz eden birisiydi. Yahudiler konusunda belki doğru belki yanlış bir çıkarım yapmış olabilir(Yahudilerin Dünyayı yönettiğini söylüyordu her infaz etmenin altında yatan bir neden olarak) ama bu onlarla ilişkisi olmayan Yahudilerin de Dünyayı yönetenler olacağını söylemez ve bunu ayırt etmek mümkün değil. Ee hadi öyle bir varsayım yapıp tüm Yahudileri dünyayı yöneten kişiler olarak ele alalım,Hitler yahudileri katlederken neden Dünyanın Yöneticileri olduğu iddia edilen kişilerln elinde bulundurduğu iddia edilen Britanya ve ABD'yi anında savaşa sokmadılar?(O kadar Afrika Sömürgeleri olup,dünyanın yarısına hükmeden Fransa ve İngiltere varken?Fransa neden diye sorarsanız İngiltere ile her zaman bir çıkar ilişkileri vardı ve bu 2 devlete savaş ilan eden birisi anında diğerinin savaş ilanı ile karşılanıyordu) Sonuçta hepsi Dünyayı yönetiyordu ve Britanya ve ABD'yi ekonomik olarak yönlendirip(Daha doğrusu elinde bulunduruyordu ama teorilere göre bizzat Britanya'nın kendisi onlara ev sahipliği yapıyor) içişlerine müdahale etme hakkına sahipti ve istedikleri şeyi yaptırtabiliyordu. İngiltere Avusturya ilhakında herhangi bir laf etmedi sadece bundan sonra herhangi bir şey yapılmaması gerektiğini söyledi ve Hitler iktidara gelir gelmez muhalif ve yahudileri temizlemeye başlayıp karalama kampanyasına başlamıştı. Hani Dünya Yöneticilerinin Müdahaleleri? Eğer tüm yahudileri öldürmeyi doğru bilen kişiler varsa bunları açıklamaları gerekmektedir şayet ki açıklama yoksa bu duygu aşırı derece de nefret duygusu statüsüne girer. Hatırlatmak gerekirse Paris Türk Elçiliği birçok Yahudi'ye Türk Pasaportu vererek onları Türkiye'ye gönderdi.(Bakmak isteyenler Behiç Erkin,Necdet Kent,Selahattin Ülkümen) Eğer Dünya'yı sadece belirli başlı Yahudiler yönetiyorsa onları normal Yahudilerle bir tutmamak gerekiyor. Birde ABD savaşa Nazi Almanyasının ve Japonya'nın savaş ilanı ile birlikte girdi(1941). Hatırladığım kadarıyla Polonya İşgal edilirken , ABD başkanı Roosevelt sivillere zarar gelmemesi gerektiğini söylüyordu sadece ve işgala herhangi bir tepki göstermemişti. Yahudilerin zarar görmesini ve imha edilmesini gerektiren bir kanıt yok ve ne olursa olsun zarar görmek ve imha etmek faşistlikten başka bir şey değildir.

2) Hitler'in Yahudi düşmanlığı bildiğim kadarıyla Dünyanın Yöneticileri olduğunu iddia ettirip her ne kadar İngiltere'nin savaş ilan etmemesine mani olup isteğini yaptırtmak olsa bile geçmişte yaşadığı bazı adaletsizlik nedeniyle böyle bir duruma gelmiş olduğu söyleniyor çünkü Yahudiler o zaman biraz avantajlıydı. Hitler'de böyle bir durum yaşayınca hazmedemedi ve Yahudilere olan öfkesi doğdu ve ölümüne kadar sürdü.(Teori)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 17 Aralık 2019; 21:31:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hitlerin yahudilere neden düşman olduğunu anlamak isterseniz kavgam kitabını ve nuremberg konuşmaları adlı kitabı okumanızı öneririm hocam.

Ben adolf için ırkçı faşist dedim . ve lanetledim

Sana göre bu kitaptan ne anlamalıyız .Bizi hangi noktaya götürmek istiyorsun?

Yada boş attıp tutturamadığını söyle . Lafazanlığa gerek yok.

Adam %90 benim attığım tek sayfayı dahi okumaz .
    Ağır gelir.

Adolfun gerçek anlamda destekçisi %0001 dahi değildir . Konu gereksiz hortlatılmış.
    Bir kaç sempatizan. 1980 darbesinden onlarda nasiplendi . Parmakla sayılır hale geldi.

Varsın konuşsunlar .
    Ağızlarının payını veririz.
    Sen bakma sadece Hitler’in kötülediğine tüm almanya arkasındaydı yani yahudi kanallarının sahte haberlerinde Hitlerin deli olduğunu Masum halkı da peşinden sürekliği hikayeleri gibi değil. Görüşleri o kadar benimsenmiştir ki Alman halkı savaşı kaybederken bile Heil Führer demiştir. O öldükten sonra bazı generaller onu takip edip intihar etmiştir. Sadece kendilerini de çocuklarını eşlerini öldürüp intihar etmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 18 Aralık 2019; 7:32:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatior kullanıcısına yanıt
    Adolf Hitler adlı başlığa şeker portakalı kitabı önerilmez dimi :) kanka lafı nasıl anlıyosun şaşırıyorum açıkçası:)
    ayrıca kavgam kitabını okuduğum için hitler ile ilgili başka kitaplar okumanı önerdim ama altından manasız şeyler çıkarman şaşırttı beni doğrusu :)

• Versay anlaşmasının koşulları çok ağır olduğu için 2. Dünya Savaşı kaçınılmazdı. Hitler değil başkası gelirdi 5 yıl önce 5 yıl sonra çıkardı orası ayrı. Ki savaşın başlamasında İngiltere ve Fransanın da hataları var, Almanya Versay anlaşmasına bir çok kez savaş başlamadan çiğnemesine rağmen sessiz kaldılar, Almanyanın güçlenmesine müsaade ettiler ve sonra da kaçınılmaz olan savaş geldi.
    Hitler olmasaydı savaş konusuna gelirsek, hemen her ülke savaş esirleni çalışma kampı gibi yerlerde zaten toplar, bu kadar büyük boyutlu bir savaşta insan kaybı her koşulda yüksek olacaktır. Ayrıca biraz araştırırsanız o kamplar da özellikle şu ırkı yok edelim diye insan öldürülmediğini öğrenebilirsiniz. Yapılan şey doğruydu demiyorum ancak benzer konumdaki çoğu ülke benzer tutum sergiledi. Savaşta insan gücü lazımdı ve bunu karşılamak için savaş esirleri, ülkedeki azınlıklar kullanıldı. Çalışamayacak durumda olanlara savaş esnasında yemek kalacak yer sağlamak zaten zor durumda olan ekonomik durumda saçmalık olurdu bu sebeple, çalışamayacak durumda olanlar öldürüldü. Tekrar ediyorum, yapılan olayı kesinlikle savunmuyorum sadece bilinen yanlışı açıklıyorum. Tarihi kazananlar yazar nitekim de öyle oldu, Almanya üzerine sürekli bir karalama var ve tarihte olan bir çok şey, zaten kötüydü, olduğundan kötü gösteriliyor.
    Konudaki soruya gelecek olursak, Hitler sanat okuluna alınsa ve siyasete hiç girmese çok farklı olmazdı. Hitlerin hiç bir vasfı yokken onun ne kader etkili iletişim kurup, manipülasyonda etkili olduğunu fark ederek, onu siyasete sokan, çevre yapmasını sağlayan insanlar var ki bu insanlar zaten Hitlerin düşünce tarzının temelini oluştururlar, Hitler o zaman genç bi insandı, istenilen yönde yontulmaya eğilmeye müsaitti. Tarih bilenler bilir, bu tarz ideolojiler tek bir insanın kafası altında çıkmaz, çıkmamıştır. Hitler de burada, belirli bir kesimin sahip olduğu ideolojiyi uygulaması gereken bir figürdü sadece. Velhasıl kelam Hitler sanat okuluna girseydi çok birşey değişmezdi.

i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X

• Ex1983Pax kullanıcısına yanıt
    Almanlar için utanç kaynağı mı ? Tüm dünyanın gözü önünde aptal durumuna mı düşmüşlerdir :d
    Almanya milli marşına bir bak istersen veya porsche, volkswagen, bayer... gibi markalar kimlerin sayesinde kurulmuş.
    Almanların bir üstünde 2. Dünya savaşında yenildikleri devasa Rusya altında ise yenildikleri dünya gücü Amerika hemen solunda ise Fransa var. Yani ne bekliyorsun çıkıp Hitleri övebiliceklerini falan mı sanıyorsun ? Eğer bir savaş olur ve almanya rusya ve abd den üstün olursa gör bakalım kim kimden utanç duyuyormuş.

• Sanat okuluna kabul edildi hitler. Fakat kabul daveti hitlere ulaşmamış. İnternette bununla alakalı bir çok makale ve delil var.

Yani dünyanın kaderi basit bir kağıt parçasının bu adama ulaşmamasından ibaret olmuş.

Sonuç olarak bu savaş. Hitler olmasaydıda başka alman başa geçseydide bir yerde patlak verecekti.

AMD RYZEN 7 7800X3D - ASUS TUF B660M-PLUS WIFI - 64 GB GSKILL TRIDENT Z5 NEO DDR5 6000 - ASUS RTX4070 DUAL OC - COOLER MASTER MASTERBOX T500 V2 - CORSAIR H150 RGB 240MM SIVI SOĞUTMA - SAMSUNG 980 PRO 1 TB M2 NVME CORSAİR RM750E FULL MODULER PSU - SAMSUNG ODYSSEY G3 1080P 165 HZ PIVOT MONITOR
  • 2.dünya savaşinda birbirine üstün gelme çabası ve ardından gelen soğuk savaş nedeniyle teknolojik ve bilimsel gelismeler hizlanmiştir. Bu savaş olmasaydı teknoloji bu kadar hizli ilerlemezdi.

Savaşlara methiyelerde sınır tanımayanlar.
    Bir savaş çıksa alayınızın kafası uyuşturucu almadan üç buçuk atar .

Hem Atom bombasının atılmasıyla ölecek insan sayısının azaldığını bilmiyor musunuz? Yani ABDnin elinde böyle stratejik bir cihaz varken 1 milyon insan daha mı ölseydi? Hitler kullanmayacak mıydı yani elinde böyle bir şey olsaydı?

Edit:ABD keyfiyen atacak olsaydı Almanya'ya da atardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 18 Aralık 2019; 11:22:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.