Şimdi Ara

adobe reader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pdf formatındaki dosyaları adobe readerla daha önce açıyordum ancak yanlışlıkla bazı dosyaları silince pdf formatındaki dosyaları açamamaya başladım adobe reader ın tüm versiyonlarını yükledim ancak hata veriyor hata da aynen şunu diyor
    "kurucu, halihazırda daha işlevsel bir sürümün kurulu olduğunu tespit etti. bu nedenle kurulum sona erdirilecek"
    bu sorunu ortadan kaldırmam için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum
    saygılarımla

• galiba C deki adobe reader dosyalarından silmişsiniz o zaman C deki tüm adobe reader dosyalarını silin
    ve kayıt defterine ulaşarak buradada Adobe Reader ın kayıtlarını silin olmadı
    glaryutilities setup ını kurun ve sistemi taratın kayıt defteri ve C vd D deki tüm gereksiz dosyalerı siler
    sonra kurmayı deneyin
  • İstersen kurdugun butun adobe reader ları kaldır ve registerden gene temizlik yap adobe reader diye arat ne cıkarsa sil bu sekilde adobe ile anahtar kalmıyacak sekilde olsun yani aratıldıgında kayıt defterinde bulunamadı desin sonra yeniden kur calısır ama registerde sadece adobeleri sil baska bir sey silme kolay gelsin
  • regeditten tüm adobe readerları temizledim ancak yine olmuyor...
    başka nasıl yapabilirim
  • Merhabalar,

Aynı sorun maalesef bende de mevcut. Ne yaptımsa sonuç alamıyorum. Regedit ile bütün adobeleri sildim, yetmedi regseeker ile bunları tekrar arattırdım ve sildim. Ama ne yaptımsa olmuyor. Bu konu ile ilgili yardım edebilecek biri var mı?

Şimdiden teşekkürler,
  • arkadaşların yukarıda anlattıkları aynen benim bilgisayarımdada oluştu ne yapsam adobe reader yüklemesi olmuyor.hep aynı sizde çalışan bir sürüm var yazısı çıkıyor. arkadaşlardan sorunu çözen varsa lütfen yardımcı olsun. bu arada forumda derdime çare ararken foxit reader çözümü şimdilik işimi gördü ama adobeye takıldım kaldım saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Photoshop Cs3 FULL indir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.