Şimdi Ara

Adobe programlarını kapatan problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kısaca sorunumdan bahsedecek olursam:

Bilgisayarım Adobe programlarını dosya açıp çalışmaya başladıktan bir kaç saniye sonra kendi kendine kapatıyor (Hata ile karşılaştı programı kapat kutucuğu çıkıyor). Sertifikalı Adobe Web Edition kurulu.

Ayrıca Windows Vista puanı beklediğimden daha düşük. 5.9 Puan vermiş.

Bilgisayarımın konfigürasyonu şöyle:

İntel Core i7 2,67 GHz ( 8 çekirdek )
    12 GB DDR3 Ram
    1GB Ati ekran kartı (toplam işlemci sayısı 120)

bu konfigürasyon ile daha yüksek bir puan vermesi gerekirdi vistanın. 64 bit işletim sistemi kurulu.

bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• şu programın tam ismi
    ADOBE WEB EDITION mu yoksa yanlış mı yazdın?
  • tam olarak adobe web premium. ama sorunumun cevabıyla ne alakası var anlamadım?
  • Şöyle alakası var..
    Sen bana msn kendi kendine kapanıyor dersen farklı çözüm önerisi sunarım
    Ama photoshop dersen farklı öneri sunarım..
    Hiç alakası olmaz olur mu yani?Bu nasıl bir sorudur sayın pythoon?

Hİç programı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?
    Ha ayrıca;
    program ismi sormamdaki sebeplerden birisi de 64 bit desteği var mı yok mu ona bakacağım

Bunun yanında
    program isminde benim hala şüphelerim var.
    Adobe® Creative Suite® 4 Web Premium mu programın tam adı?CS4 MÜ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Doğrudur, CS4 adobe creative suite web premium. problem sadece 64 bit Photoshop ta oluşuyor. zaten 64 bit olan sadece Photoshop, diğer programların tamamı 32 bit. içinde 32 bit photoshop da var.

32 bit photoshopta problem yok gibi. ama 64 bit olmayınca malesef sadece 3.5 gb ram görebiliyor.

Adobe'u tamamen kaldırıp tekrar kurmayı denedim. çözüm olmadı. hatta ekran kartındandır diyip ekran kartını dahi değiştirdim. daha önce nvidia gforce takılıydı.

peki sizce windows vista puanının bu konfigürasyonla 5.9 olması az değilmi? yaklaşık olarak 7.1 vermesi gerekirdi.

ilginize teşekkürler
  • Photoshop sürümünün cs4 olduğuna eminsin değil mi?CS4ün 64bit desteği var çalışması lazım aslında..
    Verdiği hatada hata iletisi olarak ne yazıyor?Spesifik bir ifade var mı?Yani bir dosya ismi gibi?Bir ss alıp atar mısın?
  • valla yükledim. C: sürücüsünden programlar bölümüne baktığımda Adobe klasörü altında sadece Photoshop 64bit var. diğer tüm programlar 32 bit te kayıtlı

Adobe programlarını kapatan problem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üstteki mesajında 32bit photoshopda problem yok gibi demişsin.32bit photoshopu nasıl çalıştırdın peki?
  • 2 tane photoshop yükler. 1 tane 64 bit 1 tane 32 bit. başlat bölümünde yazar (64 bit) diye. normal çalıştırdım yani herhangi özel birşey yapmadım bunun için.

8 gb ram olan başka bi kasaya yükledim şimdi adobe'u. orada sorunsuz gibi. sanırım problem anakartta. değiştiricem birazdan onu. umarım sorunu çözer.
  • Ben anakarttan kaynaklı birşey olacağını sanmıyorum..Ama sizin için çok meşakkatli olmayacaksa (ki olacaktır) bir deneyin..Yani bana problem yazılım kaynaklı görünüyor..photoshopun donanımsal bir sebepten çalışmayacağını sanmıyorum.
  • olmazsa adobe türkiyeyi arar sorarım o zaman. teşekkür ettim yardımlarınız için. iyi çalışmalar
  • Lisanslı olduğu için aslında en güzeli sormak..Bariz bir hata veriyor olsa birşeyler bulması çok daha kolay ama direk işletim sisteminin hata ekranının karşımıza çıkması da sıkıntı..
    Bir adobe ile görüş..Sonuç alamazsan bakalım tekrar
  • ben Adobe® Creative Suite® 4 desing Premium photoshopu yükledim ve şimdi bilgisayardan silmek istiyorum ama silinmez tam sürüm olduğu için silemiyorum formattan başka bir yolu varmı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sel_23 -- 18 Kasım 2011; 21:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sel_23

ben Adobe® Creative Suite® 4 desing Premium photoshopu yükledim ve şimdi bilgisayardan silmek istiyorum ama silinmez tam sürüm olduğu için silemiyorum formattan başka bir yolu varmı acaba???

Af buyurun?
    silinmez tam sürüm derken?Program ekle kaldırdan kaldıramıyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.