Şimdi Ara

Adobe Photoshop CS6 dan CC ye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Photoshopta yeni yetmeyim. Başlangıç için hangisiyle başlamamı önerirsiniz Cs6 'yı biraz kullandım fakat CC ye geçmeyi düşünüyorum kullanım kolaylığı vs. artı ve eksileri ne olur.

• çok fazla fark yok, zaten çok iyi bilmediğiniz bir program olduğundan önce eskisi öğrenin, sonra yenisine geçersiniz.
    bilmedikten sonra ikisinin de kullanım kolaylığı yok, bolca deneme yapmanız ve programı tanımanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

çok fazla fark yok, zaten çok iyi bilmediğiniz bir program olduğundan önce eskisi öğrenin, sonra yenisine geçersiniz.
    bilmedikten sonra ikisinin de kullanım kolaylığı yok, bolca deneme yapmanız ve programı tanımanız gerekiyor.

Teşekkürler. Akıllı netleme olayı ilgimi çekti indiriyorum CC yi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpMira

quote:

çok fazla fark yok, zaten çok iyi bilmediğiniz bir program olduğundan önce eskisi öğrenin, sonra yenisine geçersiniz.

bu özellik güzel, benim gibi fotoğraf çok çekiyorsanız, işe yarıyor.
    özellikle macro'larda güzel sonuçlar aldım. tripod'suz aldığım karelerde OS özelliği olmayan lenslerle güzel düzeltmeler yapıyor.
    Bunun haricinde çok fark yok. Cloud olayını size bırakıyorum, biraz araştırın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarpMira

quote:

bu özellik güzel, benim gibi fotoğraf çok çekiyorsanız, işe yarıyor.
    özellikle macro'larda güzel sonuçlar aldım. tripod'suz aldığım karelerde OS özelliği olmayan lenslerle güzel düzeltmeler yapıyor.
    Bunun haricinde çok fark yok. Cloud olayını size bırakıyorum, biraz araştırın

Tekrardan çok teşekkürler.

• Benim kullandıgım CS3 ve bana yetiyor..Zaten yaptıklarım logo vs..Ama bu işe yıllarımı verdim öğrenene kadar canım cıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.