Şimdi Ara

Adobe Photoshop CS3 Ve CS4..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Photoshop un bu iki sürümünden birisini kurucam fakat donanım olarak şüphelerim var. Yani benim laptop bira kasabilir diye düşünüyorum.
    Sizce CS3 ve CS4 arasında çok büyük farklar varmı. Yani CS4 kursam bu kasmaya değer mi? Yoksa CS3 te işini görürmü dersiniz?

Bu arada sistem;

CPU: Intel Pentium Dual Core 1.86 GHz
    Ram: 2 GB DDR2
    HDD: 160 GB 5400 rpm SATA
    VGA : VIA CHROME 9 Max. 256MB (Paylaşımlı)

Yardımlarınızı Bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceswan -- 30 Haziran 2011; 5:24:16 >

• cs3 te işini görür.

cs4 görünümde çok değişiklik yaptı normalden fazla kasıyor. cs3ün cs2 den kullanabileceğimiz farkı Transform kısmında Warp olması.mesela bu özellik benim için önemli.CS4 de böyle extra önemli gördüğüm bi bileşen eklenmemiş.
  • ben p4 2.8 işlemci 1.5 gb ram fx5200 ile cs4 kullanmıştım öyle çok kasma yapmamıştı
  • Eğer photoshop kullanmada bir mecburiyetiniz yok ise GIMP i öneriyorum. Açık kaynak kodlu linuxte de win de de kullanabilirsiniz.
    Bir dolu tabikii ücretsiz eklenti mevcut
    Bir tanesi TEXT WARP
    http://registry.gimp.org/node/24568
  • merhaba arkadaşlar

photoshop cs4 kullanıyorum , geçen gün güncellemelerini yaptıktan sonra dosyayı farklı kaydet derken artık jpeg seceneği çıkmıyo, yani jpeg olarak kaydedemiyorum dosyaları. Yardımcı olabilecek varmı ?
  • banada aynısı olmuştu sistemi geri yüklü tekrar güncelli düzelir
  • teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Illustrator hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Photoshop.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazen photoshop cs4 bende de png olarak kaydetmiyordu. çözümü internetten PNG.8BI dosyasını bulmak.,,,Jpeg içinde JPG.8BI yada JPEG.8BI dosyasını bulup Photoshop -Plugin- File Format Kısmına yapıştırmanız yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.