Şimdi Ara

adobe photoshop cs3 extended ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar photoshop alacaktım en son sürüm diye bunu verdiler ama bazı yerlerden bu yazılımın foto düzenlemekten ziyade başka amaçları olduğunu duydum.Acaba cidden öylemi yoksa bu extended sürümü bildiğimiz ps mi?

• Valla bende 1 yılı geçkin süredir cs8 sürümü var ve en son cs9.0 çıktı diye biliyorum.
    Bu extended olayı ne ola ki???
  • adobe image ready, adobe bridge vs den sözediyor olmasınlar?
  • malumunuz korsan aldım cd n ama netten baktım yani yazılım gerçekte var yükleyince adobe bridge adobe device central gibi şeyler de çıktı ama özelliğini bilmiyorum işte biri diyor daha basit bir olay diğeri diyor daha prof. birşey..
  • adobe photoshop cs3 extended en son sürümün daha geliştirilmişidir.
    yeni çıkan iki sürüm var bunlar:

1)adobe photoshop cs3 standard 649$
    2)adobe photoshop cs3 extended 999$

standard versiyonunda bildiğin photoshop özelliklerinin tümü var.
    extended versiyonunda ise hem standard özelliklerinin tümü hemde ek olarak video düzenleme,videolardaki nesneleri boyayabilme vs.,3 boyutlu dosyaları açıp düzenleyebilme ,flash yapabilme gibi daha aklıma gelmeyen pek çok ek özellik var.

kısacası şu an en iyi photoshop versiyonu cs3 extend'dir.

daha detaylı standard versiyon ve extend versiyonu ile ilgili özellik karşılaştırması istersen:
    http://www.adobe.com/products/photoshop/compare/

• +10 sinanbest son noktayı koymuş... hiç acımamış :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

+10 sinanbest son noktayı koymuş... hiç acımamış :)

öhm öhm sağolun sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Illustrator hakkında
    6 yıl önce açıldı
    photoshop cs5 kaydetme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Adobe Photoshop Cs3 FULL indir
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E tabi ki... son sürümlerde genelde kullanım sürecinde hatalar test edilip yamalar üretiliyor falan. Böyle de sorunlar yaşanabiliyor. O bakımdan da son sürüm değil de bir önceki sürüm her daim daha kararlı çalıştığından kullanımı daha tercih edilir. Fakat gidip de çook eski sürümü tercih etmem çünkü bazı zorunlu sürüm yükseltmeler var, programdaki bug'ları düzeltiyorlar falan mesela... Gidip epey eski sürümü kullanıp başımı bug'larla derde sokmak da akıl karı değil gibi sanırsam. Tabi tercih parayı bastırıp PC'yi alıp evine koyanındır :) Kral O ne de olsa
  • ben katılmıyorum.4 yıldır photoshop kullanıyorum. ps 8'den,ps cs3 e kadar dağlar kadar farklı özellik eklendi.
    hem yeni sürüm geyik olsun diye çıkarılmaz sonuçta bedavaya yapılmıyor. çok büyük paralar harcanıyor
  • peki bu cs3 ün açılış süresi nasıl. p 2.4 512 ramli sistemde 1 dakikayı buluyor cs2 nin kullanıma hazır hale gelmesi

ha bir de cs2 plug-inleri,brushları bulabileceğim,örnekli bir site var mı bildiğiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 25 Mayıs 2007; 17:41:24 >
  • @peace; 30 sn. sürmüyor.sistem aynı gibi..

selenvirüs sana hevesimi kaçırdın

sinanbest sağol iyi oldu
  • Heves kaçması için bir durum yok. Ben lansmanına gittim izledim extended'de olayı aşmış adamlar. 3D programlarından obje alıp photoshop'ta 3D olarak üzerinde çalışabiliyorsunuz falan , yani izlerken oha falan oldum yani. Aslında "çüşş" daha kırsal ve kaba ve hoş sanki :) vazgeçtim oha falan olmaktan düşününce şimdi !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.