Bildirim
Adobe Photoshop CS2 yada Corel Paint Shop Pro X

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
seçim aracı mümkünse pen tool ile arka plan haricindeki imajı seç... seçimi ters çevir.. yeni seçilmiş yeri ise istediğin renge boya.. böyle olması gerek -
yapamadım ben daha yiniyim bu programlarda biraz açıklayarak ve adım adım anlatırmısın çok teşekkürler... -
photoshopda iconunun layer (katman) bölümünde kilit işareti var layer ına cift tıkla gelen mesaja ok de sonra iconun arka kısmını silgiyle sil her yerini temizle daha sonra layer bölümünden new layer sekmesini tıkla yeni acılan layerda layer secili iken calsıma sayfana istediğin rengi ver eğer iconunu gözükmüyorsa iconunu mausla basılı tutup yeni actığın iconun üstüne getir siyah bir çizgi belirdinde bırak iyi calısmamlar... -
elektronikyazilim çok sagol hemen deniyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X