Şimdi Ara

Adobe Photoshop Appcrash Hatası alanlar buraya %100 çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
14.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sitede tesadüfen gördüm ve adobe photoshop appcrash (tüm appcrash) hatasını çözen olmamış aslında çözümü basit.

Kimisi cpl dosyalarını düzenle diyor, kimisi dep engelleme yöneticisine programı eklemeleri isteniyor. Ama ne yazık ki hiçbir işlem işe yaramıyor.
    Aslında bu hatanın alınma sebebi, yeni adobe ürünü yüklenmesi. Mesela adobe photoshop yüklü iken, daha sonra dreamviwer yükleniyor. Sonra oda ne... appcrash ve program kapanıyor. Çok sinir bozucu değil mi?

Neyse çözüme geçelim? ama +1unutmayalım?

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Flash.exe
    Uygulama Sürümü: 11.0.0.485
    Uygulama ZamAn Damgası: 4badda9d
    Hata Modülü Adı: Kernelbase.dll
    Hata Modülü Sürümü: 11.0.0.485
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4badda9d
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 005c0478
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3

Hata Modülü Adı: Kernelbase.dll olan hatalarda %100 çözüm sunar. Diğer hata modül adını yazarsanız cevab verebilirim.

bu hata için şu dosyayı indirin ve içinde yazanı uygulayın. BURADAN İNDİRİN... TIKLAYINIZ

+1 ve Teşekkürü esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 23 Ekim 2015; 10:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

Merhaba Arkadaşlar...

Sitede tesadüfen gördüm ve adobe photoshop appcrash hatasını çözen olmamış aslında çözümü basit.

Kimisi cpl dosyalarını düzenle diyor, kimisi dep engelleme yöneticisine programı eklemeleri isteniyor. Ama ne yazık ki hiçbir işlem işe yaramıyor.
    Aslında bu hatanın alınma sebebi, yeni adobe ürünü yüklenmesi. Mesela adobe photoshop yüklü iken, daha sonra dreamviwer yükleniyor. Sonra oda ne... appcrash ve program kapanıyor. Çok sinir bozucu değil mi?

Neyse çözüme geçelim? ama +REP unutmayalım?

Hata Modülü Adı: Kernelbase.dll olan hatalarda %100 çözüm sunar. Diğer hata modül adını yazarsanız cevab verebilirim.

bu hata için şu dosyayı indirin ve içinde yazanı uygulayın.BURADAN İNDİRİN

+REP ve Teşekkürü esirgemeyin.

Teşekkür ediyorum hocam

İyi Forumlar..

• Ne demek Kardeşim...

Format atılmasın millet... Çok sinir bozucu işler... hele kurulan o kadar programın yeniden kurulması...

Eğer hata modül adı farklı ise bunu buraya yazarlarsa sorunu dosya ekleme ile çözebiliriz. Program analizcisi olduğum için, hata modlünün neye bağlanıp cevab beklediğini ve cevab alamayıp bu hatayı verdiğini çözebiliyorum.
  • quote:

Ne demek Kardeşim...

Format atılmasın millet... Çok sinir bozucu işler... hele kurulan o kadar programın yeniden kurulması...

Eğer hata modül adı farklı ise bunu buraya yazarlarsa sorunu dosya ekleme ile çözebiliriz. Program analizcisi olduğum için, hata modlünün neye bağlanıp cevab beklediğini ve cevab alamayıp bu hatayı verdiğini çözebiliyorum.

Programı tamamen kayıt defteri kalıntıları ile kaldırınca tekrar kurduğunda sorunla karışlamıyorsun bilgin olsun..
  • evet ama onun için recover uninstall programını kullanmaları lazım...

ancak eğer bilgisayarda dreamviwer'da yüklüyse bu dediğin işe yaramıyor kardeşim..

Ben Resmi bir Kurumda Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bilgi İşlem sorumlusu olarak çalışıyorum. Photoshop ve benzeri nice programlar böyle sorunlar çıkarıyor. Sorunları çöze çöze uzmanı olduk artık.

iyi forumlar
  • quote:

evet ama onun için recover uninstall programını kullanmaları lazım...

ancak eğer bilgisayarda dreamviwer'da yüklüyse bu dediğin işe yaramıyor kardeşim..

Ben Resmi bir Kurumda Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bilgi İşlem sorumlusu olarak çalışıyorum. Photoshop ve benzeri nice programlar böyle sorunlar çıkarıyor. Sorunları çöze çöze uzmanı olduk artık.

iyi forumlar

IObit Uninstaller programıda başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Mayıs 2012; 21:05:35 >
  • Doğru kardeşim... o programda güzeldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Doğru kardeşim... o programda güzeldir

• quote:

Merhaba Arkadaşlar...

ben vista kullanıyorum ve fahrenheit oyununu yüklememle bu sorun ortaya çıktı sadece bu oyunu açarken oluyor başka bi programda sorun yok aşağıdaki uyarıyı veriyor ne yapmam lazım??

Sorun imzası:
    Uygulama Adı: Fahrenheit.exe
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 432821c7
    Hata Modülü Adı: Fahrenheit.exe
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 432821c7
    Özel Durum Uzaklığı: 000dfa06
    OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: ad9b
    Ek Bilgiler 2: a5c2594ad9ce95221ef2980815c58ec0
    Ek Bilgiler 3: d62e
    Ek Bilgiler 4: f9dc1a9f4f7c5ccef761667f7adccd1d

• quote:

Merhaba Arkadaşlar...

ben vista kullanıyorum ve fahrenheit oyununu yüklememle bu sorun ortaya çıktı sadece bu oyunu açarken oluyor başka bi programda sorun yok aşağıdaki uyarıyı veriyor ne yapmam lazım??

Sorun imzası:
    Uygulama Adı: Fahrenheit.exe
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 432821c7
    Hata Modülü Adı: Fahrenheit.exe
    Hata Modülü Zaman Damgası: 432821c7
    Özel Durum Uzaklığı: 000dfa06
    Ek Bilgiler 1: ad9b
    Ek Bilgiler 2: a5c2594ad9ce95221ef2980815c58ec0
    Ek Bilgiler 3: d62e
    Ek Bilgiler 4: f9dc1a9f4f7c5ccef761667f7adccd1d

• Kardeşim Vista 32bit demiştin sistemine.... Verdiğim linkteki dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre at. Buraya Tıkla Sistemi yeniden başlat... Eğer başka hata verirse.. onuda belirt.... ama İnşallah Explorer hatası vermez.. Verirse... şunu yapacaksın....

ÖNCELİKLE OYUN VEYA PROGRAMIN SAVE DOSYASINI AL (Vista C sürücüsünde Kullanıcı veya USER klasörünün içindedir.)

1.)Buradaki Programı indir. Buraya Tıkla İndir...
    2.)İnternet Bağlantısını kes ve indirdiğin programı yükle...
    3.)Klasör içindeki kayıt anahtarı ile kayıt yap.
    4.)Sonra Kurduğun Programı çalıştır (Artık İnternet bağlantısı kurabilin.)
    5.)Program açıldığı zaman Fahrenheit isimli oyun veya programı seçerek üsteki menüden Kaldır olanı seç... (ismi yoksa 6.maddeyi uygula)
    6.)Eğer Fahrenheit kurulum yapılmadan dosyaya çıkarılan bir program ve/veya oyun ise Zorla kaldır seçilir ve kurulu olduğu Klasör seçilir.
    7.)Açılan menüden gelişmiş seçilerek oyun veya programın kendi kaldırma programı seçilir.
    8.)Kendi kaldırma programı herşeyi kaldırdıktan sonra TARA butonuna basılır.
    9.)Çıkan ve temizlenmesi gerekenler listelenir. Göz kararı başka bağlı program veya oyun dosyası var mı diye bakılır sonra Hepsini Sil denilir. Gerekiyorsa Devamında kalıntı klasörlerede aynı seçenek işaretlenir.
    10.)Sol menüde Windows Temizleyici tıkla. Tümünü işaretle. Üstten Tara ve çıkan sonuçları sil de.
    11.)Gereksiz dosyaları temizle seçeneğine tıkla. Üstten Tara ve çıkan sonuçları sil de.

Şimdi programı kapat ve Sistemi yeniden başlat.

Oyun veya Programı tekrar kur.. Save dosyalarını aynı yere yapıştır....

Kesin sorunun çözülecektir....

Dikkat: Seçenekler tek tek yapın... Ben bunu biliyorum çocuk oyuncağı diye kafadan yapmayın... Sonra Başka programlardan çıkan problemlerden MESHUL DEĞİLİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 28 Mart 2013; 13:20:22 >

• Ayrıca Bilgi olsun diye belirtmek istiyorum...

Olayın sorunu BEX... Yani veri yürütme engellemesi...

APPCRASH gibi hatalar alıyoruz.

Çözüm Basit!

1. Adım Bilgisayarıma sağ tıklayın.
    2. Özelliklere tıklayın...
    3. Açılan pencereden Sol Menüdeki “Gelişmiş Sistem ayarları” na tıkla.
    4. Açılan SİSTEM ÖZELLİKLERİ pencereden Performans grubundaki Ayarlar… butonuna basınız.
    5. Son olarak açılan pencerede ‘ Veri Yürütme Engellemesi ‘ sekmesine gelin ve ekle butonu ile APPCRASH hatası veren uygulamayı ekleyin.
    6. Ardından UYGULA ve TAMAM deyin.

Ama uygulamayı verdiğim program ile kaldırıp yeniden kurmak en sağlıklısı... Ben sadece bilgi amaçlı olsun diye bu yöntemi söylüyorum... Özellikle PES ve Knight Online oyunlarında bu hatayı ben böyle çözüyorum... Daha doğrusu Oyun veya Programı yapan firmanın hata ve lisans kontrolü için Online veri alışverişi yapan oyun veya programlarda sorun çıkıyor.

SIRF OYUN ve PROGRAM HATA VERSİN... TEKRAR YÜKLEME YAPSA BİLE AYNI HATA DEVAM ETSİN DİYE...

Neyse size anlattıklarım umarım işe yarar...

Bir Teşekkür Yeter...

• bende de main.exe kapatıldı diye uyarı çıkıyor fakat main.exe diye dosya aratıyorum yok.Kernelbase.dll yazıyor hatayada nasıl düzeltebilirim yolunu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: illegal_mck

bende de main.exe kapatıldı diye uyarı çıkıyor fakat main.exe diye dosya aratıyorum yok.Kernelbase.dll yazıyor hatayada nasıl düzeltebilirim yolunu bulamadım

Arkadaşım Selam....

Main.exe dosyası:

1.)Uygulama, siz internette gezerken yaptıklarınızı takip eder ve bu bilgileri programının yazılımcısına gönderir. Program bu bilgileri, size, isteğiniz dışında reklam göstermek için kullanır. Reklam popup penceleri açabilir.

2.)Uygulama eğer oyun içinde bir dosya ise, level atlarken arada flash videoların akmasını sağlıyor.

Sana yardımcı olmam için İşletim sistemini yazar mısın?

Sana main.exe dosyasını göndereyim. Sende ekle. sorunun çözülür büyük ihtimalle.

Ama eğer yinede hata verirse, Yukarıdaki cevaplarımda revo uninstalleri yükle. Sistemi temizle.. Tekrar dene...

• quote:

Merhaba Arkadaşlar...

Sitede tesadüfen gördüm ve adobe photoshop appcrash hatasını çözen olmamış aslında çözümü basit.

Merhaba kardeşim knıght online oynuyorum + bide 8 veya 16 char açarken çok sıkıntı çekiyorum sıkıntımın sebebi KernelBase.dll ve Kapat hatası Bu Şöyle oluyor.. Ben Id şifre yazıyorum servera giriş yapıyorum karakter geliyor tam başlıyor ama datalar dolmadan tak hata lütfen banada bi çare ):

• quote:

Orijinalden alıntı: FooLBaR

quote:

Merhaba Arkadaşlar...

Merhaba kardeşim knıght online oynuyorum + bide 8 veya 16 char açarken çok sıkıntı çekiyorum sıkıntımın sebebi KernelBase.dll ve Kapat hatası Bu Şöyle oluyor.. Ben Id şifre yazıyorum servera giriş yapıyorum karakter geliyor tam başlıyor ama datalar dolmadan tak hata lütfen banada bi çare ):

Arkadaşım... Ben Knight Oyununu sevmem... ama dediğin hataya benzer bir olayı arkadaşımın PC'de çözmüştüm. Onda da oyuna giriyor. Elinde silah ne varsa bir kere ateş edince tık kapanıyordu...

Sorununu şöyle çözmüştüm. Sizler Char (para) dediğiniz şeyleri extradan kazanmak için bazı eklentiler yüklüyonuz. Benim bu arkadaşımda yüklemiş.

Önce save dosyasının bir yedeğini aldık. Sonra Knight oyununu Revo Uninstaller Pro programı ile genişletilmiş arama ile kaldırıp, kalıntıları taradık. (Revo Uninstaller programı üstte linki var) Çıkan kalıntıların tamamını sildik. Sonra sistemin kurulu olduğu harddiski temizleme yaptık. Format değil. Sadece temp, prefect vs... geçici dosyaları sildik. Sonra PC yeniden başlatıp. Oyunu yeniden kurdu sorun çözüldü. Sonra bu oyun için eklentileri tekrar yükledi. Ne yükledi bilmiyorum. Baştan dedim ben bu oyunu sevmediğim için oynamam. Assasis'g Creed serisini oynarım. Daha bugün 3 serisine başladım

Sende dediğim gibi yap, bir dene... diğer arkadaşın Main.exe sorunu çözüldü sanırım.. cevap vermedi

• Merhaba ben Photoshop CS3 kullanıyordum bugüne kadar bazen aynı hatayı yine veriyordu ama çok nadir karşılaşıyordum. Şimdi CS6 yükledim ve sürekli bu hatayı veriyor kullanamıyorum. Sistem ayarlarından değiştirmeye çalıştım fakat Photoshop.exe dosyasını DEP'siz çalıştıramazsınız diyor. Programı cracklemiştim ondan mı kaynaklanıyor diye kaldırıp tekrar yükledim ve cracklemeden deneme sürümünü kullanmaya başladığımda yine aynı hatayı verdi. Bilgisayarım 32 bit işlemcili. Ne yapabilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BEX
    Uygulama Adı: Photoshop.exe
    Uygulama Sürümü: 13.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4f61beba
    Hata Modülü Adı: StackHash_43ea
    Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
    Özel Durum Uzaklığı: 0b4b15b8
    Özel Durum Verileri: 00000008
    Ek Bilgiler 1: 43ea
    Ek Bilgiler 2: 12b1d5d399307d71cc99159a0886b14c
    Ek Bilgiler 3: 9ba7
    Ek Bilgiler 4: e4c8e50c30825f4daaf8efc6f9c64954

• Merhaba, ben de programı kapatıyorum ve kapandıktan hemen sonra Photoshop çalışmayı durduruyor. Hata modülü ise: atio6axx.dll
    Bunun çözümü nedir acaba?
  • Sorunun AMD OpenGL driver'ın 6000 serisi ekran kartı dll eksikliğinden dolayıdır.

Sorunun Çözümü:
    1.) Verdiğim Linkteki Dosyayı C:\Windows\System32 içine at.. BURAYA TIKLAYIN...
    2.)ati ekran kartını tekrar kurmayı dene... yalnız ati yazılımlarını kaldırıp tekrar kur... tavsiyem Revo Uninstaller Pro ile kaldırman...
    3.)En son photoshop programının çalıştığı zamana geri yükleme yapmanız...

Sorununuzun durumunu cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ mumy ]

Merhaba, ben de programı kapatıyorum ve kapandıktan hemen sonra Photoshop çalışmayı durduruyor. Hata modülü ise: atio6axx.dll
    Bunun çözümü nedir acaba?

Arkadaş cevap yazmadığına göre sorun çözülmüş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.