Şimdi Ara

Adobe Muse ile yaptıgım site bir bakın lütfen :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba adobe museyı yenı duydum hemen aldım bu sıteyıde onunla yaptım yayınlamak bedava ama kendı adıyla maalsef kullanıyor linke tıklayın anlıcaksınız

Bu arada tasarım felan sizden öğreneceklerim var

Arka plan ıcın web sıte texturelerı bulamıyorum onu bana bılen varsa atsın lutfen

TIKLA <3

SİTEDEKİ ŞARKILAR TAMAMEN BANA AIT BEN YUKLEDIM :))

• Merhabalar

Adobe muse güzel yetenekli ve kolay bir programdır. Ama bizim için iyi! meslek dışı arkadaşlar için kötü bir tarafı var muse'nin. Muse, adobe tarafından kod bilmeyen, matematik sevmeyen "tasarımcılar" basit bile olsa site yapabilsin diye üretildi. Örneğin ben museyi çok kısa süre içinde çözdüm çünkü tamamen indesign gibi mizanpaj yazılımı şeklinde çalışıyor. Fotoşop, illustrator gibi bir programlarla altyapısını tasarımını vb oluşturuyorsun.

İşin tasarım tarafını geçiyorum ama en az iki adet masaüstü yayıncılık programına hakim olmadan muse kullanmak çok zorlama olur. Ee sırf site yapmak için o kadar programı öğrendikten sonra da muse gibi görece basit bir yazılımda ilerlemek de çok manalı olmaz.

Ben sizin sorunuz özünde bu programla sıfırdan web işlerine başlama konusunda kararlı arkadaşlara ışık tutabilir diye bu yorumu yazdım yanlış anlaşılma olmasın. Zaten musede Adobe tarafından kod bilmeyen tasarımcılar da site yapabilecek diye lanse edildi.

• css ile yapmak varken ben muse falan kullanmam. css dediğimiz şeyde çok zor değil muse ile uğraşacağına onu öğren daha rahat edersin

site kötü seviyede zamanla iyi bişeler çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 23 Aralık 2013; 0:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

Merhabalar

Adobe muse güzel yetenekli ve kolay bir programdır. Ama bizim için iyi! meslek dışı arkadaşlar için kötü bir tarafı var muse'nin. Muse, adobe tarafından kod bilmeyen, matematik sevmeyen "tasarımcılar" basit bile olsa site yapabilsin diye üretildi. Örneğin ben museyi çok kısa süre içinde çözdüm çünkü tamamen indesign gibi mizanpaj yazılımı şeklinde çalışıyor. Fotoşop, illustrator gibi bir programlarla altyapısını tasarımını vb oluşturuyorsun.

İşin tasarım tarafını geçiyorum ama en az iki adet masaüstü yayıncılık programına hakim olmadan muse kullanmak çok zorlama olur. Ee sırf site yapmak için o kadar programı öğrendikten sonra da muse gibi görece basit bir yazılımda ilerlemek de çok manalı olmaz.

Ben sizin sorunuz özünde bu programla sıfırdan web işlerine başlama konusunda kararlı arkadaşlara ışık tutabilir diye bu yorumu yazdım yanlış anlaşılma olmasın. Zaten musede Adobe tarafından kod bilmeyen tasarımcılar da site yapabilecek diye lanse edildi.

Neyi öneriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

css ile yapmak varken ben muse falan kullanmam. css dediğimiz şeyde çok zor değil muse ile uğraşacağına onu öğren daha rahat edersin

site kötü seviyede zamanla iyi bişeler çıkar

ezberim kötü yani pek ezber işleriyle uğraşmak istemiyorum ne yapabilirim?
  • dostum o zaman muse ile yaparsın tasarım yönünden kuvvetlendir kendini.

web işleri şöyle ilerliyor zaten.

tasarımcı tasarımı yapar
    front end'e teslim eder o css html kodlamasını yapıp programcıya verir.

burada sen front end olmak istiyorsan css bilmen lazım hem tasarım hem css yaparım diyorsan daha çok avantajın olur.
  • quote:

dostum o zaman muse ile yaparsın tasarım yönünden kuvvetlendir kendini.

tasarımcı tasarımı yapar

burada sen front end olmak istiyorsan css bilmen lazım hem tasarım hem css yaparım diyorsan daha çok avantajın olur.

Tasarımdan kasıtınız ? örnek olarak bitane verirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

quote:

dostum o zaman muse ile yaparsın tasarım yönünden kuvvetlendir kendini.

tasarımcı tasarımı yapar

Tasarımdan kasıtınız ? örnek olarak bitane verirmisiniz

• anladım cok tesekurler
  • Bence wordpress ve joomla gibi çözümler çok daha mantıklı
  • Programlama bilmiyorsan yan program kullanma hazır scriptler üzerinde çalış derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C10H15N -- 26 Aralık 2013; 0:10:22 >
  • arkadaslara katılıyorum eger kodlarla ugrasmak istemiyorum tasarımı ben yaparım gerisine karısmam diyorsan

tasarımını gelistirmeye bak dribbble.com da isine yarayacak ss ler var onlara bakıp aynılarını cizmeye calıs.

Eger tasarımım kötü diyorsan ve web sitesi yapmak istiyorsan ilkokul misali herseyi ezberleyeceksin.

ben sana yardımcı olabilirim her iki konuda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyingodek -- 26 Aralık 2013; 17:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyingodek

arkadaslara katılıyorum eger kodlarla ugrasmak istemiyorum tasarımı ben yaparım gerisine karısmam diyorsan

tasarımını gelistirmeye bak dribbble.com da isine yarayacak ss ler var onlara bakıp aynılarını cizmeye calıs.

Eger tasarımım kötü diyorsan ve web sitesi yapmak istiyorsan ilkokul misali herseyi ezberleyeceksin.

ben sana yardımcı olabilirim her iki konuda da.

dribble mukemmelde nasıl yapcam ben bunu
  • NoVıpOk? kullanıcısına yanıt
    Kolay bi ss bul ve photoshop ta cizmeye calıs. Yavas yavas cıtayı yükselt sana biseyler katacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.