Şimdi Ara

Adobe Illustrator kapanma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar programın cs5 sürümünü kurdum program açılıyor arayüzü görüyorum sonra 3-5 saniye içinde tekrar kapanıyor nedeni ne olabilir ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Güncel...
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum aklıma gelen herşeyi denedim son çare format bile attım ama yok düzelmedi. Başka karşılaşan daha önce başına gelen çözümü bilen varmı???
  • Ben sorunu çözdüm illustrator.exe bozukmuş başka bi exeyle deneyince sorun düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Ben sorunu çözdüm illustrator.exe bozukmuş başka bi exeyle deneyince sorun düzeldi

Sağolasın deniyorum hemen ama kafama takılan aynı iso ile başka pc yede kurdum onda sorunsuz çalışıyo.
    tekrar teşekkürler
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum ya denedim olmadı..
  • aynen ya bendede sorun vardı. format attım delirdim falan filen ama sorun ne exede nede işletim sisteminde..

crack amtlib.dll yi kullandığınızda kendisini kapatıyor, ama deneme sürümü olan amtlib.dll'yi kullandığınızda kapanma problemi ortadan kalkıyor

(benim sorunum böyle düzeldi)

> Windows 7 ULTIMATE x64
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bolgesel ayarlardan olabilir crack ingilizce sizdeki OS ise turkcedir denetim masasından ayarları degistirin.
  • Furkan başladın demek Illustratore takıldığın birşey olursa ben burdayım
  • arkadaşlar benim kapnma hatası diil ama cs5 de program içindeyken şöyle bi hata veriyor... an error occurred while processing the appearence of an object. uyarıya tamam tuşuna başınceda can't finish previewing there isn't enough memory... yazısıyla karşılaşıyorum hiç bi işşlem yapamjıyorumm bilgisayarım yeni özeelikleri 6 gb ram 2 gb ekran kartı .. 500 gb harddisk ... yardımcı olrsanız sevinirim şimdididen teşekkür ederim
  • Lisans ile alakalı olsa gerek sorun bende de aynı şu anda.
  • amtlib.dll yi bir başkası ile değiştirdiğiniz takdirde sorun çözülmediyse
    C:\ProgramData\Adobe da bulunan SLStore klasörünü silin ve uygulamayı tekrar açın sorun muhtemelen çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanErgül

amtlib.dll yi bir başkası ile değiştirdiğiniz takdirde sorun çözülmediyse
    C:\ProgramData\Adobe da bulunan SLStore klasörünü silin ve uygulamayı tekrar açın sorun muhtemelen çözülecektir.

Allah bin kez razı olsun. Tam da programa işim düşmeden bir gün önce bu yorumu atmış olman... Çok sağolun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.