Bildirim
Adobe Flash Player 11.3 r300 çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bendede aynı sorun var -
Bu güncellemeyi koskoca Adobe gönderiyor Firefox'a Chrome'a IE'a ama test etmemişler herhalde bu güncellemeyi yapan herkesde bu sorun vardır herhalde. Olmayanlar ya da olupta çözenler varsa bizimle paylaşsınlar lütfen. -
bende herhangi bi sorun yok..hangi işlemi yaparken hata çıkıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: code7
bende herhangi bi sorun yok..hangi işlemi yaparken hata çıkıyor?
Aslında birdenbire geliyor yani adobe flash player'ın kullanıldığı yerlerde birden bu hata çıkıyor. Video izlerken olmadı şuana kadar ama flash player'ın kullanıldığı yerlerde donuyor daha çok. Gerçi youtube'da flash player ama hiç gelmedi bu hata video izlerken. -
flash player ayarlarınıza bir bakın ..orda depolamada verileri sil olması lazım onu temizleyin..pcyi kapatıp açın ..sorun devam edecekmi -
Kardeş verileri temizledim hala aynı bide benim sorunum deişik film,video tam ekran izlerken bu hatayı verior ve bazı tarayıcı oyunlarını açmıor :S -
aaa Mozilla Firefox' da açmıor ama Interner Explore'de denedim açtı :) Sanırım yeni sürüm oldugundan henüz açmıor dier tarayıcılarda :) -
firefox uda güncelle suan versiyon 13 olması lazım -
Firefox u Güncelledim ama hala aynı. Dedigim gibi bazı tarayıcılarda böyle sorun var. Ama yeni oldugundan geçicek eminim. -
quote:
firefox uda güncelle suan versiyon 13 olması lazım
Benim 13 Firefox dediğinizi de yaptım ama restart yapmadım şuana kadar sorun yok ama bi restart yapçam şimdi sonuçları -
Bu sorun şuan bütün flash playerini güncelleyen kişide var HEPSİ ADOBENİN SUÇU !! -
Evet yeniden başlattım ama yine aynı hata çıktı. @Error_07 bende senle aynı fikirdeyim ne yapıcaz? -
Aynı hata bende de var ikide bir çıkar oldu , ne denediysem olmadı umarım farkındadırlar ve kısa sürede bu sorunu hallederler.. -
evet arkadaşlar bu hata bende de çıkıyor geçen gün güncelleme yaptım ve öyle oldu çözebilen varsa yardım etsin ... -
quote:
Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs
Aynı hata bende de var ikide bir çıkar oldu , ne denediysem olmadı umarım farkındadırlar ve kısa sürede bu sorunu hallederler..
Bende de hala devam ediyor sorun birşeyler yapmamız lazım ya böyle olmaz sürekli çıkıyor bu hata. -
sistem geri alın ..güncellemeyi yüklemeyin..geçici çözüm -
quote:
sistem geri alın ..güncellemeyi yüklemeyin..geçici çözüm
Nasıl yapıcaz? -
Valla bende güncelledim bendede aynı şekilde 10 defa falan çıktı güncellemeyi kaldırdım düzeldi. -
adobe flash player 11.3 sürümü ile ilgili bir problem. sonraki güncelleme ile muhtemelen düzeltecekler. bu sorun yüzünden firefox ram kulanımım 960mb lara çıktı.
çözüm olarak adobe flash player activex ve adobe flash player plugin'i program ekle kaldırdan kaldırın. sonrasında bir önceki sürümü kurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 15 Haziran 2012; 22:30:29 >
Benzer içerikler
- kablosuz mouse çalışmıyor
- kulaklık sağ sol testi
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- udemy video indirme
- logitech garanti sorgulama
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- ekran videosu alma
- video boyutu küçültme
- internet yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X