Şimdi Ara

ADOBE AFTER EFFECTS PLUGIN HATA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimde gördüğünüz gibi bu hatayı alıyorum effectler kayıp diyor ben de internette aratıyorum isimlerini fakat bulamıyorum bunları toplu halde link olarak bana atabilecek var mı valla çok önemli size zahmet verdiğimin farkındayım eğer bulabilen varsa lütfen cevap yazsın.

• Slm oradakilerin çoğu ücretli ve kurulum gerektiren pluginler, büyük ihtimalle hazır bir dosya üstünde çalışıyorsun eklentiler olmayınca da sıkıntı oluyor. O eklentilerin çoğu Red giant firmasına ait o isim altında aratabilirsin...https://www.redgiant.com/
    CPU: AMD RYZEN 3900X, ANAKART: MSI MPG X570 GAMING PLUS, RAM: GSKILL 32 GB DDR4 3200 MHZ, GPU: MSI 1080 GTX, HAFIZA: ADATA SPECTRE M2 SSD 500 GB + 1 TB HDD +320 GB HDD DİĞER: DVD WR, DİSKET SÜRÜCÜ, 2+1 CREATIVE I-TRIGUE SES SİSTEMİ, TRUVA PHALAN X TOWER KASA (Modifiyeye uygun, 4 fan mevcut) samsung 2233bw 22" monitör+harici ağ kartı bütün kasa içi ürünlerin kutuları mevcuttur, 4 ürünün garantisi devam etmektedir...
  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    Evet hazır bir proje o yüzden zaten vazgeçtim ama yardımın için tşk paralı bi tane kanal yt de hepsinin (crackli) linkini vermişti şimdi o kanalı bulamıyorum sanırım videosu ya telif yedi ya da silindi
    10 yıl önce açıldı
    mac after effects yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.