Şimdi Ara

Adobe Acrobat Türkçe Font Problemi :( [stmd]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dikkat Acrobat Reader Değil !!!

Adobe Acrobat V5 ve V6'da ( pdf dosyası hazırlama programı ) ( Acrobat Reader V5 veya V6 Değil !!! ) Türkçe Font Problemim var. "Touch up text" özelliğini kullanırken veya normal yazı hazırlarken, büyük İ, küçük ı, ş,Ş ğ,Ğ gibi karakterler tanınmıyor ve saçma işaretler çıkıyor. Eğer arkadaşlardan bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim. Farklı bir yerden (Notepad, Word, vs.) Türkçe karakterleri copy-paste olayı işe yaramıyor. 1 haftadır uğraşıyorum ve problemi çözemedim. İnternette herhangi bir uygun font, add on veya patch'de bulamadım. Üstüne üstlük bir de bilgisayarcıyım diye geçiniyorum. :(
    [akum]
    Teşekkürler... :(

• valla kardeş şöyle bişiy vardı Adobe Photoshopta da bu sorun var notepad da yazıp türkçe karakterleri photoshop a paste edince Turkce harler cıkıyor belki aynı takdik burda da işe yarar OymakBeyi bir dene istersen...
  • Uşak, ben Acrobat 5 ve 6 kullandım bende türkçe karakter problemi yaşamadım, sende nasıl oluyor şaşırdım. Üstelik türkçe windows kullanmadığım halde...
    Yanlız benim sorunum; bir word dosyasını PDF yapınca, dosya içindeki resimler çerçevesiz olduğu halde etrafında çizgiler oluşuyor, ben de bu problemi çözemedim!
  • 5.0 da türkçe sorunu vardı ama 6.0 da ben soruna rastlamadım
  • http://212.175.64.82/downloads/acrobatfonts.zip
    bu adresten fontları indir bakalım düzelecekmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.